Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Super Moderators Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 5 minutes ago, ilos said: Θα πάρω 8 ώρες καλής γραμμικής ιστορίας/campaign από 100+ bloater open world filler any day of the week προσωπικά. Θα ήθελα λίγο πιο μεγάλο campaign. Spoiler Ειδικά προς το τέλος που σε αφήνει λίγο μπουκάλα, θα μπορούσε να ήταν πιο cool στο μεγάλο fight αντί να το πάει σε cut scene... Επίσης θα ήθελα να δω τον Calgar να κάνει CAST FIST με το Terminator Armor του. 😛 Τέλος ελπίζω αν βγει 3ο, να δούμε Robu daddy! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Τι ώρα βγαίνει σήμερα για αγορά της απλής έκδοσης; Επίσης έχω μπει σε δίλημμα. Έχω ένα 50άρικο, αυτό ή το Wukong πρώτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Eαν σε ενδιαφερει το co op παρε αυτο και ελα να παιξουμε κανα ματσακι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, Zus είπε Τι ώρα βγαίνει σήμερα για αγορά της απλής έκδοσης; Επίσης έχω μπει σε δίλημμα. Έχω ένα 50άρικο, αυτό ή το Wukong πρώτα; Σε 2 ώρες Brother !!!🤣 Έβγαλε vid και ο στραγάλιας. H αμουντού επίσης ακόμα κοιμάται, υπάρχουν όμως οι preview 24.10.37.10 σε τρίτα site που έχουν βελτιώσεις για το συγκεκριμένο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Super Moderators Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Εξαιρετικό το thumbnail του video, όπως και τo αντίστοιχο του Wukong. 😛 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, optimus prime είπε Eαν σε ενδιαφερει το co op παρε αυτο και ελα να παιξουμε κανα ματσακι. Θα πάω με Wukong για τώρα και μόλις τελειώσω, αν ακόμα ασχολείσαι, μπαίνουμε για coop. Thanx for the inv. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sablj Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Προσπαθώ να μπω τώρα για να καώ λίγο και μου βγάζει Planned release date: Soon. Το έχω κάνει Pre-order και έχω ήδη παίξει 5 ώρες. Το αντιμετώπισε κανείς ? Έχω κάνει restart PC & Steam αλλά παραμένει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psof Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Παράξενο. Δεν έχεις εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας να το αρχίσεις απο εκεί και να ανοίξει το steam αυτόματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 54 λεπτά πριν, Sablj είπε Προσπαθώ να μπω τώρα για να καώ λίγο και μου βγάζει Planned release date: Soon. Το έχω κάνει Pre-order και έχω ήδη παίξει 5 ώρες. Το αντιμετώπισε κανείς ? Έχω κάνει restart PC & Steam αλλά παραμένει Απλά όλοι πέσαν θύματα του Gaben Time.🤣 Αρχικά έλεγε ότι θα κάνει launch στις 5 αλλά έκανε στις 7 (όπως πάντα). Τώρα θα πρέπει να είναι φάτσα φόρα να το κατεβάσεις πάνω πάνω στον client. Πολλά παράπονα για cpu temps βλέπω από όλους ανεξαρτήτως. Πολλοί είτε βάζουν fps limiter in game ή κόβουν το core performance boost από bios/windows power plan... Bump. Κυκλοφόρησαν και updated AFMF2 drivers για το Space Marine 2, οπότε μπορεί κάποιος να κερδίσει και έτσι κάποια καρέ μα AMD κάρτα αν δεν θέλει να αγοράσει το Lossless Scaling. Για την ακρίβεια ίσως να είναι και ο καλύτερος τρόπος για τέτοιου είδους game γιατί έχει λιγότερο latency. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
W_anakin Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, optimus prime είπε Eαν σε ενδιαφερει το co op παρε αυτο και ελα να παιξουμε κανα ματσακι. Ενδιαφέρομαι εγώ! Pm me! Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου από W_anakin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 11 minutes ago, W_anakin said: Ενδιαφέρομαι εγώ! Pm me! Στειλε μου Friend request στο Steam.. silverbolt1981 Eτοιμαζουν patch μεσα στην εβδομαδα A first update will come this week. It should fix: Multiple crashfix (start of the game, 1st cutscene crash, etc...) Improvement to CPU overheat issue Server improvements Render bug improvements Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου από optimus prime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Λοιπόν τέλος το campaign και από μένα . Για αυτό που θέλανε να πετύχουν οι τύποι κάνανε απίστευτη δουλειά. Βέβαια δεν έχω παίξει τα WarZ για να συγκρίνω πως ήταν η προηγούμενη δουλειά τους (αν έχεις λιώσει τα L4D σου φαίνονται όλα ίδια μετά 🤣). Αν κάποιος είναι WH40K junkie προφανώς είναι must buy, δεν έχει αποτυπωθεί ξανά ο κόσμος του τόσο καλά - αλλά ακόμα και αν δεν είσαι die hard fan όπως εγώ νιώθεις την "βαρβατίλα" και την "darkίλα" του. Όσο αναφορά την δυσκολία που γράφονται πολλά: Επειδή είχα παίξει το πρώτο game (το έχω ακόμα σε physical) και λίγο πολύ περίμενα κάποια πράγματα (αν και τα combat mechanics εμπλουτίστηκαν κάργα) το ξεκίνησα από την αρχή στο veteran. Γενικά δε το μετάνιωσα αν και στην αρχή μέχρι να εξοικιωθείς με τα controls και τα dodge/parry timings είναι "κάπως". Θα έλεγα ότι τα δυσκολότερα σημεία του παιχνιδιού είναι λίγο από την αρχή προς τη μέση. Ακολουθεί mini spoiler. Spoiler Ειδικά οι αποστολές που έχεις ένα σωρό ants ή αυτά τα "rats" αλά plague tale και ταυτόχρονα πρέπει να κάνεις objectives ενώ κανένα από τα Bots δεν αντιλαμβάνεται ότι πρέπει πρώτα να φας τα neurothropes (τα οποία μακράν είναι ο πιο εκνευριστικός enemy σε όλο το game) για να μην σπωνάρουν συνέχεια και στο τέλος να σε κάνουν overrun. Πιστεύω για αυτό το λόγο η πιο δύσκολη αποστολή είναι η τελευταία phase στο power generator, γιατί όσο εσένα σου παίρνει 10 ώρες να φας τα neurothropes (ακόμα και με το heavy bolter που είχα) ταυτόχρονα είτε σε βαράνε τα άλλα ants ή τα Bots τα αφήνουν να κάνουν παρέλαση στο generator και gg. Σε γενικές γραμμές δηλαδή δε φοβάσαι να φας wipe, απλά να μη προλάβεις να κάνεις τα objectives. Ακόμα και αν πέσεις που αν κάθεσαι λίγο πίσω από την ορδή δεν είναι τόσο εύκολο με τόσο health/armor που ξαναπαίρνεις από τα parries και τα executions ή από την class ability του Titus, έχεις νομίζω 2-3 KO κάθε αποστολή μέχρι να πας mortal wound και πάλι το πιο πιθανό είναι να έχεις και guardian relic οπότε άλλη μια. Επίσης αν κάνεις heal med από full ζωή και έχεις mortal wound το "καθαρίζεις", οπότε αν το κάνεις μετά από την Titus ability είναι ez reset. Από την μέση του παιχνιδιού και μετά οι Tyranids σιγά σιγά δίνουν πιο πολύ την θέση τους σε chaos και αυτό σε συνδυασμό ότι βρίσκεις συνέχεια lascannons (το οποίο αν και μόνο 12 shots μπορείς στο ωστόσο να βρεις ammo παντού) και Multimetas γενικά έκανε το παιχνίδι απίστευτα πιο ξένοιαστο. Το lascannon σίγουρα θέλει nerf είναι το πιο δυνατό single target όπλο και κάνει 2 tap σε execution τους chaos (πλην terminators). Το multimeta είναι op af για crowd control κλπ, αλλά τουλάχιστον είναι one time thing αφού δε ξαναφορτίζει με ammo. Πραγματικά απογοητεύτηκα πόσο πιο εύκολο είναι το mid to late campaign. Όσο αναφορά την διάρκεια του campaign, θα πάρει σε κάποιον 1-2 μέρες ανάλογα τις υποχρεώσεις. Βέβαια τα missions είναι τόσο χορταστικά που θες μετά να τα ξαναπαίξεις σε coop όπως και το operations που φαίνεται το main time waster με το progression στα classes. Το pvp έχει και αυτό δικό του progression και μου φαίνεται κάποια πράγματα από αυτό περνάνε και στο pve και τούμπαλιν. Όσο αναφορά τα τεχνικά ζητήματα, είναι τέρμα cpu bound game αλλά παραδόξως δεν έχει τα abysmal lows που έχουν πχ Hogwarts και Dragons Dogma 2. Έβαλα λίγο σήμερα τον 3700x από περιέργεια και από τα 70-75 mins του 5700x3d έπεσα στα 52-55 στα ίδια σημεία. Μέσα στο VRR range και παίζεις άνετα. Για τις GPU δεν υπάρχει κανένα θέμα αν ανοίξεις dynamic resolution μαζί με DLSS/FSR Quality και βάλεις ένα γήινο target fps θα το κρατήσει πάνω κάτω και πλην από κάποια textures δε θα πολυκαταλάβεις διαφορές μέσα στον χαμό. Τώρα native μεγάλες αναλύσεις κλπ δε νομίζω να τρέχει άνετα πλην 4090. Το μεγαλύτερο μου ζήτημα με το game είναι ότι δεν έχει FOV slider και μου τη σπάει που είναι έτσι λίγο "κλειστοφοβικό", αλλά από την άλλη με μεγάλο FOV θα βλέπαμε 30ρια.🤣 Αυτά όταν λιώσω Operations θα γράψω περισσότερα και για αυτό. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου από ilos 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Για να εχουμε ενα μετρο συγκρισης.. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Κατεβαζω και εγω. Για να δουμε τι θα δούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Παίζαμε χθες με ένα φίλο το campaign και μας έσπασε τα νεύρα. Στο τέλος κάθε αποστολής κολλούσε στο joining server και μετά απο 5-10 λεπτά μας πέταγε με error. Στην πρώτη αποστολή μάλιστα σε κάποιο loading στα μισά με πέταξε κατρυθείαν στο τέλος στο πλοίο. Μετά ψαχνώμουν να δω τι έγινε που με ρωτούσαν όλοι οι npcs αν αισθάνομαι καλά. Σε κάποια άλλα mission με πέταγε και έπρεπε να τα ξαναπαίξω από την αρχή. Σαν να μην τα είχα ξεκινήσει ποτέ. Μετά το παρατήσαμε αφού παίζαμε μια ώρα mission και μετά έπρεπε να το ξαναπαίξουμε από την αρχή. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου από Silverage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα