gregpec2 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Είναι ένα linear παιχνίδι που θυμίζει τις παλιές καλές εποχές όπου δεν ήταν γεμάτος ο τόπος με βαρετά open-world παιχνίδια όπως σήμερα. Αυτό μόνο καλό μου ακούγεται 😀 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Λοιπόν το πήρα χθες μαζί με έναν φίλο, εγώ την Gold edition εκείνος την Ultra Edition. Να πω την εμπειρία μου από το 4ώρο που έπαιξα χθες το βράδυ (prologue + co-op missions). Πιθανά spoilers Spoiler -Οπτικά: δεν με ενθουσιάζει. Το έπαιξα βέβαια με GeForce Now premium το οποίο δίνει 4080 σε σχέση με την 3080 ti που έχει το pc μου. Όλα τα settings ήταν στο τέρμα (ftth 1000άρα οπότε δεν υπάρχει θέμα). Μου θύμιζε λίγο γραφικά εποχής του Gears of War 4 και σίγουρα όχι κάτι του 2024. Χωρίς να λέω ότι δεν είναι οπτικά καλό, είναι αρκετά κάτω από ότι θα περίμενα. Θα το δοκιμάσω και local αντί για GeForce Now αλλά έχω δει παιχνίδια και παιχνίδια με το GeForce Now που πέφταν σαγόνια, δεν νομίζω να είναι αυτό το πρόβλημα. -Ιστορία-campaign: Αυτό θα το προσπαθήσω σήμερα αν και έχω να πάω κάπου το απόγευμα οπότε δεν θα ασχοληθώ και πολύ. -Χειρισμός: Έφερνε πάρα πολύ σε Gears of War με μικροδιαφορές. Τώρα δεν ξέρω αν ήταν από το GeForce Now να είχα κάποιο input lag αλλά το parry έπαιζε 1/10.000 φορές χωρίς υπερβολές σε βαθμό που στο τελευταίο παιχνίδι απλά δεν έκανα. Σαν 40άρις πλέον με 3 δεκαετίες (και μερικά χρόνια) gaming στην πλάτη και πάλι δεν θα έλεγα ότι φταίει το GeForce Now για να πω ότι είχε input lag καθώς δεν είχε input lag όταν άλλαζα κατεύθυνση ή πάταγα κάποιο άλλο πλήκτρο. Τότε όλα γινόντουσαν άμεσα. Μόνο το parry έπαιζε ΑΝ ήθελε ΟΠΟΤΕ ήθελε. Το ίδιο και το dodge, ούτε στο tutorial αλλά ούτε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν κατάφερα να αποφύγω μια επίθεση. Το ίδιο και με το DS5 controller. Ο controller φαίνεται να είναι πιο βολικός σε σχέση με το kb/mouse, ειδικά αυτό το zoom στα όπλα που είναι στο μεσαίο κουμπί είναι θάνατος κανονικός! -Classes: Έπαιξα 3 classes ως τώρα γιατί έχει και αυτή την μ@κ@κ1@ να μην μπορούν να είναι μέσα 2 με το ίδιο class, πράγμα που το είχε και το Gears 5 στο horde και φυσικά το άλλαξαν από το κράξιμο που έπεσε. -Άρχισα με τον Heavy, ωραίο class αλλά μόνο για να βαράω mid range mobs ή με το zoom (το οποίο είναι στο middle mouse button έλεος!) και long range, αν έρθουν κοντά τα mobs, το class είναι σκουπίδι (να το θέσω ευγενικά), δεν έχει mele και σε συνεργασία με το parry/dodge που σε εμένα δεν έπαιξε σχεδόν ποτέ μιλάμε για πολλές τάβλες! Σε γενικές γραμμές θα το έλεγα glass canon. -2o class που έπαιξα: Assault, ήθελα να κάνω Alt+f4 το παιχνίδι, με έφερε εκτός εαυτού! Νομίζω δεν έχω παίξει ποτέ μου χειρότερο class σε κανένα παιχνίδι ποτέ. Ακόμα και σε παιχνίδια που δεν μου άρεσαν υπήρχε κάτι θετικό, σε αυτό το class πονούσε το μυαλό μου κάθε κλάσμα του δευτερολέπτου που έπαιξα και να εξηγήσω γιατί: Το επιλέγω και πάω στο σκάφος για να αρχίσουμε την αποστολή, βλέπω ότι το class έχει το jetpack και το two handed sledgehammer και λέω: α μπράβο μετά τον heavy που δεν είχε mele, ας παίξω ένα class που έχει μόνο mele! Αρχίζει το παιχνίδι και το class μου δεν έχει το two handed sledgehammer αλλά μια γροθιά και πιστολάκι....το class έτσι είναι απλός θεατής! Αν ο heavy ήταν glass canon, αυτό εδώ ήταν glass paper. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν ήταν bug ή το τι μπορεί να ήταν. Εγώ ξέρω ότι απλά άλλαξα class και πήγα στο πλοίο για την αποστολή. Δεν πείραξα loadouts, δεν πείραξα gear. Το class δεν είχε το primary weapon του και άντε να παίξεις με 140 σφαίρες (14 στην γεμιστήρα) με αυτό το class...και πετούσε μια στο τόσο σαν το κουνούπι, χωρίς να κάνει κάτι. Απλά θεατής! Στην επόμενη γύρα έπαιξε με αυτό φίλος μου από το group και είχε το σωστό weapon και φαινόταν ωραίο class αλλά με εξόργισε τόσο που δεν θα το ξαναπιάσω. Δεν είμαι debugger και ούτε έχω όρεξη να κάθομαι να αναλύω το τι πήγε στραβά. Ξέρω απόλυτα το τι ενέργειες έκανα εγώ και εγώ δεν άλλαξα τίποτα από τα default καθώς σαν level 1, να αλλάξω να βάλω τι; Επίσης midgame που έχει για αλλαγή loadout, δεν βρήκα ποτέ και πουθενά το sledgehammer, αλλά βρήκα το 1 handed sword και κάπως έτσι, κουτσά και στραβά βγήκε το map.... -Τρίτο class: Tactical, βαρετό αλλά έπαιζε! Είχα καλό όπλο και mele και μπόρεσα να παίξω το υπόλοιπο της βραδιάς χωρίς να θέλω να κάνω voodoo σε όποιον σκέφτηκε το "assault class". Μένουν τα άλλα 3 classes να δω τι είναι και πως παίζουν. Σε γενικές γραμμές και ως κάποιος που ΔΕΝ είναι fan των warhammer, η εικόνα που έχω σχηματίσει ως τώρα με αυτά τα classes είναι πολύ μέτρια. Σίγουρα πρέπει να δω πως θα είναι τα classes όταν είναι level up με τα skill tress και τα perks κτλ αλλά για αρχή για νέους δεν μπορώ να βρω κάτι καλό να πω. Σκόρπιες σκέψεις: -Το παιχνίδι μου δίνει την εντύπωση ότι βγήκε πολύ βιαστικά και ότι θα φάει γερό patch day 1. Είχε διάφορα bugs & glitches σε αρκετά σημεία. Το ίδιο και οι servers με αποκορύφωμα χθες που δεν μπορούσαμε να αρχίσουμε ένα παιχνίδι και είμασταν επί 5 λεπτά στο "locating server" ώσπου τελικά έκανε timeout και κάναμε τον χάρτη από την αρχή. -Κάπου εδώ στο νήμα είχα διαβάσει ότι το Gears θέλει 10 χρόνια για να φτάσει αυτό το παιχνίδι. Όχι. Τόσο απλά. Πράγματα που λέγονται χωρίς τεκμηρίωση, απορρίπτονται χωρίς τεκμηρίωση. Για το ανάποδο ναι. Εκτός και αν εννοούμε το να πέσει τόσο κάτω. Εκεί ίσως γίνει αν συνεχιστεί η σειρά με την ιστορία της Kait αλλά ευτυχώς πάνε για το prequel. Με κάθε επιφύλαξη γιατί δεν έχω παίξει την ιστορία και το παιχνίδι δεν έχει (ακόμα) το horde mode, δεν θα μπορούσα να το βάλω στο ίδιο βάθρο με τα Gears of War. Μπορεί να αλλάξω γνώμη όταν παίξω την ιστορία και μπει και το horde αλλά με τα τωρινά δεδομένα, ένα generic mmo είναι και αν κάτσω καμιά ώρα στο instagram στο κινητό σίγουρα θα δω ads από παιχνίδια κινητού που φέρνουν αρκετά στο operations που έπαιξα χθες. Θέλω να πω ότι δεν είδα κάτι μοναδικό ή νέο σε αυτό το παιχνίδι. Χωρίς κάτι τέτοιο, πως μπορεί να μπει στην ίδια κατηγορία με παιχνίδια που έχουν μοναδικά χαρακτηριστικά; -Εκεί που έφερνε σε gears of war ήταν στο πόσο λίγοι πόροι υπήρχανε στο παιχνίδι, μόνο όταν είχε το μεγάλο ammo box είμασταν όλοι οκ. Αλλιώς όποιος προλάβαινε να βρει σφαίρες ή stimpack το μάζευε αφήνοντας τους υπόλοιπους να μην έχουν σφαίρες ή ζωή. -Μετά αν πέσεις, μένεις εκεί για κάμποση ώρα. Δεν μπορείς να πας σέρνοντας προς κάποιο μέλος της ομάδας για να πάρεις βοήθεια αλλά ούτε μπορείς να κάνεις "give up" έτσι ώστε να πας για respawn... και το respawn είναι προτιμότερο από το να σε σηκώσει η ομάδα γιατί αν έχεις μείνει από σφαίρες (δεν θέλει και πολύ για να γίνει αυτό) και σε σηκώσουν, συνεχίζεις να μην έχεις σφαίρες ενώ αν πας για respawn, είσαι με full σφαίρες. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου από comfuzio 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου καλα μιλαμε για cpu heavy game,αυτο το παιχνιδι πρεπει η amd και ιντελ να το εχουν σε ολα τα μελλοντικα cpu benchamrks!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Δεν βλέπω upgrade για τις μεγαλύτερες εκδόσεις. Τι γίνεται αν κάποιος αγοράσει την βασική και θέλει μετά το season pass; Θα βγει όταν γίνει release η βασική έκδοση; Δηλαδή αύριο; Επίσης με xbox controller το παλιό κλασσικό βαρύ για PC που είναι, δεν θα καταλάβω και πολλά σωστά; Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου από GreekMonkey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, comfuzio said: -Κάπου εδώ στο νήμα είχα διαβάσει ότι το Gears θέλει 10 χρόνια για να φτάσει αυτό το παιχνίδι. Όχι. Τόσο απλά. Πράγματα που λέγονται χωρίς τεκμηρίωση, απορρίπτονται χωρίς τεκμηρίωση. To gameplay του ειναι 10 χρονια μπροστα εκτος και εαν προτιμας να χειριζεσαι ενα γιγαντα 2.40 και να κρυβεσαι συνεχεια πισω απο covers και να βγαινεις δειλα δειλα να ριξεις μια πιστολια. Που το μονο που αλλαζει στα Gears τοσα χρονια ειναι τα γραφικα.. Ε βεβαια σου δωσανε και ενα drone να πηγαινει να σου φερνει οπλα γιατι δεν μπορεις να κουνηθεις απο το cover σου και πολυ επειδη θα σε ξαπλωσουν αμεσως. Εδω γινεται πολεμος φιλε και ο γιγαντας σου ειναι στο επικεντρο,δεν κρυβεται πισω απο τειχακια.. 18 minutes ago, GreekMonkey said: Δεν βλέπω upgrade για τις μεγαλύτερες εκδόσεις. Τι γίνεται αν κάποιος αγοράσει την βασική και θέλει μετά το season pass; Θα βγει όταν γίνει release η βασική έκδοση; Δηλαδή αύριο; Δεν το γνωριζω αυτο αλλα ολα τα παιχνιδια σε πουλανε season pass,δεν μπορω να σκεφτω εναν λογο που εδω δεν θα γινει.. 18 minutes ago, GreekMonkey said: Επίσης με xbox controller το παλιό κλασσικό βαρύ για PC που είναι, δεν θα καταλάβω και πολλά σωστά; Ναι σωστα.. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου από optimus prime 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 9 minutes ago, optimus prime said: To gameplay του ειναι 10 χρονια μπροστα εκτος και εαν προτιμας να χειριζεσαι ενα γιγαντα 2.40 και να κρυβεσαι συνεχεια πισω απο covers και να βγαινεις δειλα δειλα να ριξεις μια πιστολια. Που το μονο που αλλαζει στα Gears τοσα χρονια ειναι τα γραφικα.. Ε βεβαια σου δωσανε και ενα drone να πηγαινει να σου φερνει οπλα γιατι δεν μπορεις να κουνηθεις απο το cover σου και πολυ επειδη θα σε ξαπλωσουν αμεσως. Εδω γινεται πολεμος φιλε και ο γιγαντας σου ειναι στο επικεντρο,δεν κρυβεται πισω απο τειχακια.. Συγκρίνεις όμως 2 διαφορετικά gameplay, τα Gears of War είναι cover shooter και όχι john rambo για γιούρια και ναι, προτιμώ να χειρίζομαι έναν γίγαντα 2.40 και να κάνω χρήση τακτικών παρά το γιούρια. Αλλά δεν ήταν αυτό που ήθελα εγώ να συγκρίνω ανάμεσα στα 2 παιχνίδια και ούτε θα πάρει 10 χρονάκια για να φτάσει κάτι το οποίο δεν στοχεύει καν μην πω ότι θα χάσει και το fanbase του το παιχνίδι αν εγκαταλείψει το βασικό χαρακτηριστικό του. Είναι κάτι που δεν το θέλει κανείς όμως! Σαν να πάρω το Age of Mythology που είναι RTS και να περιμένω να βαράω headshots με sniper, ε δεν θα γίνει. Άλλο παιχνίδι το ένα και άλλο το άλλο όσα χρόνια και να περιμένει κανείς για να γίνει ακριβώς αυτό. Αν αυτή ήταν η σύγκρισή που ήθελες να κάνεις δλδ είναι άτοπη και άκυρη. Εγώ την σύγκριση την έλαβα διαφορετικά και απάντησα έτσι πχ κίνηση χαρακτήρων, χάρτες, loadouts, skills, perks και άλλα που και πάλι με το τι έχω δει ως τώρα, συγγνώμη, αλλά ίσως το spacemarines 2 να θέλει 10 χρονάκια και βάλε να φτάσει το τι έχει το Gears εδώ και πόσα χρόνια. Και πάλι δεν θα πω για cover σύστημα γιατί δεν είναι τέτοιο παιχνίδι αλλά θα μπορούσε να έχει ένα υποτυπώδες αντί να ψοφάμε σαν τα σκυλιά στ' αμπέλια με τους 1000 snipers που βγαίνουν στην άλλη άκρη του χάρτη και βαράνε headshots με 100% accuracy λέω εγώ τώρα που μας έφταιξε το drone 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spanian Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Παίδες μπορεί κάποιος να κάνει export το profile του παιχνιδιού από Nvidia Profile Inspector? Οχι τίποτα άλλο, να δω αν έχει διαφορετικά flags σε κάποια σημεία γιατί είμαι ακόμα σε προηγούμενο driver. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 11 λεπτά πριν, spanian είπε Παίδες μπορεί κάποιος να κάνει export το profile του παιχνιδιού από Nvidia Profile Inspector? Οχι τίποτα άλλο, να δω αν έχει διαφορετικά flags σε κάποια σημεία γιατί είμαι ακόμα σε προηγούμενο driver. Αυτό θες; Warhammer 40000 SPACE MARINE 2.nip Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spanian Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) ^^ Ναι όχι όμως ακριβώς αυτό, κάνε export including predefined settings (2η επιλογή στο export, η 1η είναι ένα σκέτο άδειο προφίλ, δεν παίρνει τις ρυθμίσεις του). Αν σου βγάλει μήνυμα λάθους σβήσε το ":" από το όνομα του profile. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου από spanian Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, nikos5800 είπε καλα μιλαμε για cpu heavy game,αυτο το παιχνιδι πρεπει η amd και ιντελ να το εχουν σε ολα τα μελλοντικα cpu benchamrks!! Tbh ο 3700x τα πάει πολύ καλύτερα από ότι περίμενα. Αν και δε δοκίμασε σε operations οπού εκεί σε κάποια τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα.🤣 Ίσως τον βγάλω πάλι από το συρτάρι για να τον συγκρίνω σε πολύ πιο γήινη κάρτα σε σχέση με τον 5700x3d. Δε νομίζω να δω εκεί τρελές διαφορές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, spanian είπε ^^ Ναι όχι όμως ακριβώς αυτό, κάνε export including predefined settings (2η επιλογή στο export, η 1η είναι ένα σκέτο άδειο προφίλ, δεν παίρνει τις ρυθμίσεις του). Αν σου βγάλει μήνυμα λάθους σβήσε το ":" από το όνομα του profile. Για δες αυτό. Warhammer 40000 SPACE MARINE 2.nip Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spanian Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) ^^ Ωραίος! Αυτό είναι, ευχαριστώ. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου από spanian Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 8 ωρες βασικη ιστορια και ζητανε 60 για το βασικο παιχνιδι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tatofski64 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 24 λεπτά πριν, Arkin είπε 8 ωρες βασικη ιστορια και ζητανε 60 για το βασικο παιχνιδι? Καλά δεν είναι πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Επίσης δεν κοστολογούν τα παιχνίδια ανάλογα με την ώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Θα πάρω 8 ώρες καλής γραμμικής ιστορίας/campaign από 100+ bloater open world filler any day of the week προσωπικά. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα