Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Πανωλεθρία στο Μιλάνο γίνεται..Παντού μέτωπα και ορδές από εχθρούς..Τον CPU τον τσακίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Καλά παιδιά όσο πλησιάζει προς το τέλος το campaign παιρνει επικές διαστάσεις. Άνετα το έπαιζα ξανά μετά απο κάνα μήνα... Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου από optimus prime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Κάντε στον εαυτό σας την χάρη να ΜΗΝ το παίξετε χωρίς dualsense, κυριολεκτικά νιώθεις το βάρος με το controller. Περπατάει ο χαρακτήρας και σε κάθε βήμα νιώθεις κραδασμό ανάλογα με τον βηματισμό, για παράδειγμα όταν πατάει το αριστερό πόδι έχεις κραδασμό από την αριστερή μεριά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Στο τέλος όσοι εχετε oled θα καταλάβετε τι διαφορά σε μερικες σκηνες κάνει το απειρο μαύρο της.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Στο gamepass δεν το βλέπω ισχύει; Μου βγάζει τα προηγούμενα μόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 7 λεπτά πριν, optimus prime είπε Στο τέλος όσοι εχετε oled θα καταλάβετε τι διαφορά σε μερικες σκηνες κάνει το απειρο μαύρο της.... Το HDR λείπει όμως..Και γενικά θα μπορούσαν να push-άρουν με λίγο RT. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, Psycho_Warhead said: Το HDR λείπει όμως..Και γενικά θα μπορούσαν να push-άρουν με λίγο RT. Εάν βάζανε Rt θα έπρεπε να το παίζαμε στην επόμενη αναβάθμιση που θα κάναμε στο PC.. Το swarm engine 2 είναι βαρύ,το cpu ιδρώνει.. Hdr όμως το ήθελε γιατί έχει χρώματα το παιχνίδι,δεν είναι μονότονο.. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου από optimus prime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Είχα σκοπό να παίξω πρώτα Wukong αλλά πείστηκα ότι είναι καλύτερα να περιμένω Δευτέρα που ανοίγει η απλή έκδοση και να παίξω πρώτα αυτό με dual sense cabled για τα haptics να χαρώ και λίγο την Oled που δεν έχω προλάβει. Πάμε για ULTRA ή θα το μετανιώσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Απλά θα παίζαμε με DLSS Q και FG αντί για DLAA σε 4Κ. 11 λεπτά πριν, Zus είπε Είχα σκοπό να παίξω πρώτα Wukong αλλά πείστηκα ότι είναι καλύτερα να περιμένω Δευτέρα που ανοίγει η απλή έκδοση και να παίξω πρώτα αυτό με dual sense cabled για τα haptics να χαρώ και λίγο την Oled που δεν έχω προλάβει. Πάμε για ULTRA ή θα το μετανιώσω; Ultra, το πολύ πολύ να βάλεις DLSS Q για να μην πέφτεις κάτω από 60FPS. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Δεν βάζουν συνήθως Fg οι devs σε mp τίτλους.. Εάν ψήνεται καποιος για operations στο Steam είμαι silverbolt1981. 26 minutes ago, Zus said: Είχα σκοπό να παίξω πρώτα Wukong αλλά πείστηκα ότι είναι καλύτερα να περιμένω Δευτέρα που ανοίγει η απλή έκδοση και να παίξω πρώτα αυτό με dual sense cabled για τα haptics να χαρώ και λίγο την Oled που δεν έχω προλάβει. Πάμε για ULTRA ή θα το μετανιώσω; Φαίνεται κούκλα στο Racing mode.. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου από optimus prime 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Μια χαρά βάζουν με πολλά παραδείγματα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vste Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Παιδιά μόνο σε μένα τερματίζει σχεδόν θερμοκρασίες επεξεργαστή και κάρτες γραφικών των συγκεκριμένο παιχνίδι? Να εξηγηθώ: 5800x3d & Zotac RTX 4070. Η καρτα δουλεύει στους 80 και το cpu στους 88 καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Είμαι στον εισαγωγικο πλανητη. Για να καταλάβετε ότι δεν φταίει το pc στο 3d mark stress test που ετρεξα μετα η καρτα δεν ανεβηκε πανω απο 71 και ο Ryzen πανω απο 66. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Γίνεται τόσο χαμός στην οθόνη που είναι απόλυτα λογικό να τρώνε τέτοιο ξύλο τα CPUs. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Το cpu ανεβάζει θερμοκρασίες ναι , σχεδόν σε κανένα άλλο παιχνίδι τόσο. Η φάση είναι όμως ότι σε κατανάλωση δεν είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Ίσως φορτώνει έναν πυρήνα, δεν ξέρω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Όλα τα threads τα σκίζει αλλά ναι η κατανάλωση δεν είναι ψηλά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα