Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Τα third-person είναι καλύτερα με controller, τα FPS/strategy είναι για mouse/keyboard. Αλλά γενικά, ό,τι βολεύει τον καθένα.. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου από Psycho_Warhead 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, toxotis70 said: θεωρειτε οτι τετοια παιχνιδια παιζονται καλυτερα με controller απ οτι με πληκτολογιο/ποντικι (σε pc προφανως) ? Tο συγκεκριμενο εχει δονησεις και adaptive triggers και σε κανει να νοιωθεις την βαρυτητα ενος Space marine. Mε το πληκτρολογιο δεν νοιωθεις τπτ,ειναι σαν να παιζεις ενα κοινο παιχνιδι.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stratosnis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου φαίνεται όντως ωραίο. Εγώ ευχαριστήθηκα φουλ Vermintide και λιγότερο darktide. Το μόνο παράπονο σε αυτά ήταν ότι στο solo δεν υπήρχε κάποιο scale down, η δυσκολία είναι η ίδια είτε παίζεις σόλο είτε παίζεις με φίλους. Δυστυχώς η 1060 μου δεν βλέπω να το αντέχει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Εχει ενα θεμα με τα parry indicators που μερικες φορες δεν εμφανιζονται και βρισκεσαι να σου κανει jump καποιο tyranid απο πισω χωρις να το βλεπεις και αντε γεια. Σε μεγαλες δυσκολιες ειναι προβλημα,θα χαροπαλευεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Γενικα στο veteran ειναι αρκετα δυσκολο . Πεθαινεις για πλακα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Και στο normal πέφτουν καλές κάσες αν δεν προσέξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Το dual sense gamepad του PS5 σε σύνδεση με PC έχει ακριβώς την ίδια απόκριση με το Playstation; Επίσης συνδέεται κανονικά μέσω BT και παραμένει wireless ή παίζει μόνο wired μέσω καλωδίου USB-C όπως γράφει το επίσημο της Sony; Τέλος πόσο κρίμα που σέρνεται στο steam deck, θα το είχα ήδη αγοράσει σε αντίθετη περίπτωση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 22 minutes ago, Zus said: Το dual sense gamepad του PS5 σε σύνδεση με PC έχει ακριβώς την ίδια απόκριση με το Playstation; Επίσης συνδέεται κανονικά μέσω BT και παραμένει wireless ή παίζει μόνο wired μέσω καλωδίου USB-C όπως γράφει το επίσημο της Sony; Τέλος πόσο κρίμα που σέρνεται στο steam deck, θα το είχα ήδη αγοράσει σε αντίθετη περίπτωση... Εαν θες Haptics μονο με καλωδιο.. Παντα στο ps5 θα εχεις καλυτερο feedback,εδω στο pc η εμπειρια ειναι ενα 60-70%. 10 ωρες εχω γραψει,εαν αφαιρεσω ενα operation και οσες φορες εχω πεθανει στο veteran θα ελεγα καθαρο ειναι ενα 8ωρο και ακομα δεν εχω τελειωσει το campaign. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου από optimus prime 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 55 λεπτά πριν, optimus prime είπε Εαν θες Haptics μονο με καλωδιο.. Παντα στο ps5 θα εχεις καλυτερο feedback,εδω στο pc η εμπειρια ειναι ενα 60-70%. 10 ωρες εχω γραψει,εαν αφαιρεσω ενα operation και οσες φορες εχω πεθανει στο veteran θα ελεγα καθαρο ειναι ενα 8ωρο και ακομα δεν εχω τελειωσει το campaign. Δεν μου πάει η καρδιά να θυσιάσω γραφικά με την RTX 4080 για να κερδίσω σε controller feeling όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Το παιχνίδι φωνάζει ότι είναι φτιαγμένο για controller, όχι όμως ότι δε παίζεται άνετα και με M/K απλά θα πρέπει να αλλάξεις ίσως λίγο sens και τα default controls που δε δουλεύουν (όπως το toggle to aim με το middle click lol). Για την ακρίβεια αν παίζεις pvp είναι λίγο πολύ υποχρεωτικό το M/K καθώς οι πιο mellee classes πέφτουν σαν τα κοτόπουλα από απλά bolt pistols lol. Αν παίζεις πχ Assault το πιο πιθανό είναι να πεθάνεις στον αέρα πριν κάνεις καν pounce, ο Bulwark την παλεύει κάπως αλλά και αυτός είναι toast στο 2v1 ή απλά με μια frag grenade και mellee (η μόνη περίπτωση που είναι χρήσιμο). Πιο πολύ βλέπεις να χρησιμοποιούν mellee οι snipers (με ambush από πίσω αόρατοι) παρά οι υπόλοιπες κλάσεις, το οποίο είναι τραγελαφικό.🤣 Καλά σε heavy δε τολμάς να την πέσεις αν δεν έχει half health, πολύ πιο op και από το πρώτο game.Γενικά at its current state το βαριέσαι πολύ εύκολα, θέλει χοντρό rebalance και buff στα mellee γιατί τώρα είναι λες και παίζεις third person PUBG με όλους να πικάρουν από τα corners τον κάθε κακομοίρη. Εγώ προσωπικά δε πρόκειται να ασχοληθώ γιατί το μισό fun για μένα στο mp είναι η Assault class. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου από ilos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2 hours ago, Zus said: Δεν μου πάει η καρδιά να θυσιάσω γραφικά με την RTX 4080 για να κερδίσω σε controller feeling όμως. Δεν σου ειπα εγω να το παιξεις στο Ps5.. Και στο pc καλο ειναι το haptics.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psof Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Απο πλευράς aiming πως είναι γιατί καλά λέτε ότι είναι φτιαγμένο για controller το παιχνίδι αλλά αν αν είναι μισό melee και μισό aiming με όπλα χωρίς lock on τότε εγώ απλά δεν θα την παλέψω χωρίς ποντίκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Eχει aim assist στις ρυθμισεις.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toxotis70 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να βάλω στα πλαϊνά κουμπιά ενός ποντικιού razer κάποιες επιλογές, πχ grenade klp? Δεν δέχεται τα πλαϊνά κουμπιά , όταν βάζω κάποια επιλογή εκεί είναι σα να πατάω το αριστερό κουμπί του ποντικιού....υπάρχει λύση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου To ξερω οτι το εχω αναφερει ποσες φορες , αλλα ρε φιλε το dualsense ειναι λες και φτιαχτηκε γιαυτο το παιχνιδι . Νομιζω ειναι το καλυτερο που εχω δει . Πραγματικα νιωθεις λες και κρατας το οπλο στο χερι σου . Οπως και οτι καθε οπλο εχει διαφορετικο feedback. Γενικα πολυ επικο , τουλαχιστον τις πρωτες δυο ωρες που επαιξα. Νιωθεις πραγματικα οτι βρισκεσαι σε πολεμο . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα