Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 15/12/2021 at 22:22, panakos_thess said:

ενα στρογγυλλο???αν το ανοιξω δεν εχει και ρευμα απο μπριζες κανωνικες?

καποια εχουν ρευμα αλλα εχουν τηλεφωνο.

On 15/12/2021 at 22:44, panakos_thess said:

Ναι εχω μια ακριβως απο επανω απο την μπριζα που ερχετε το τηλεφωνικο καλωδιο εκει μεσα τι πρεπει να κανω?

δεν ειναι τοσο ευκολο οσο ακουγεται αλλο τοσο οταν μιλαμε μεσα απο ενα Forum. αν πραγματι ερχεται ενα ζευγαρι καλωδια σε καθε πριζακι και πραγματι οταν ειναι ολα στον αερα εσυ συγχρονιζεις σε ολα τα πριζακια τοτε υπαρχει ενωση σε καποιο κουτακι.δεν ειναι μονο ενα το κουτακι και δεν σημαινει οτι μπορει να μην εχει γινει και ενωση πισω απο τον τοιχο.θελει πολλες δοκιμες και να ανοιχτουν τα κουτακια πανω απο της τηλεφωνικες πριζες και να δεις αν εχει γινει εκει ενωση οποτε να την καταργεις απο εκει.αν ολα γινουν σωστα θα πρεπει να παιζει μονο το πριζακι που θες εφοσον θα εχεις ενωσει τα καλωδια για να φτασουν μεχρι εκει.δεν μπορω να το πω πιο απλα.το καλωδιο πρεπει να ειναι συνεχομενο χωρις παραλληλα μεχρι την πριζα που θες.αν δεν ξερεις να το κανεις τοτε το αφηνεις ετσι

αν συγχρονιζεις 100mbit και εχεις νορμαλ errors τοτε το μεγαλο Ping δεν ειναι θεμα καλωδιωσης.ζητα fast path  εκει.

εννοειται οτι αν φτιαξεις την καλωδιωση ειναι ενα συν ασχετα με το θεμα του Ping.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, poulinos είπε

καποια εχουν ρευμα αλλα εχουν τηλεφωνο.

δεν ειναι τοσο ευκολο οσο ακουγεται αλλο τοσο οταν μιλαμε μεσα απο ενα Forum. αν πραγματι ερχεται ενα ζευγαρι καλωδια σε καθε πριζακι και πραγματι οταν ειναι ολα στον αερα εσυ συγχρονιζεις σε ολα τα πριζακια τοτε υπαρχει ενωση σε καποιο κουτακι.δεν ειναι μονο ενα το κουτακι και δεν σημαινει οτι μπορει να μην εχει γινει και ενωση πισω απο τον τοιχο.θελει πολλες δοκιμες και να ανοιχτουν τα κουτακια πανω απο της τηλεφωνικες πριζες και να δεις αν εχει γινει εκει ενωση οποτε να την καταργεις απο εκει.αν ολα γινουν σωστα θα πρεπει να παιζει μονο το πριζακι που θες εφοσον θα εχεις ενωσει τα καλωδια για να φτασουν μεχρι εκει.δεν μπορω να το πω πιο απλα.το καλωδιο πρεπει να ειναι συνεχομενο χωρις παραλληλα μεχρι την πριζα που θες.αν δεν ξερεις να το κανεις τοτε το αφηνεις ετσι

αν συγχρονιζεις 100mbit και εχεις νορμαλ errors τοτε το μεγαλο Ping δεν ειναι θεμα καλωδιωσης.ζητα fast path  εκει.

εννοειται οτι αν φτιαξεις την καλωδιωση ειναι ενα συν ασχετα με το θεμα του Ping.

110 συγχρονιζει με 0 CRC ERROR ΚΑΙ περιπου near-end FEC error fast: 0
near-end FEC error interleaved: 5239 σε 5ημερες χρησης!!! με εφτιαξε το Ping τωρα μια χαρα

Επεξ/σία από panakos_thess
Δημοσ.
1 minute ago, panakos_thess said:

110 συγχρονιζει με 0 CRC ERROR ΚΑΙ περιπου near-end FEC error fast: 0
near-end FEC error interleaved: 5239 σε 5ημερες χρησης!!! με εφτιαξε το Ping τωρα μια χαρα

αυτα τα errros ειναι ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

στην κυριολεξια τιποτα.

Δημοσ.
Just now, panakos_thess said:

ναι 0 CRC ERRORS με κανει εντυπωση που δεν εχω CRC

γενικως πιο ευκολα θα εχεις errors στο down παρα στο Up.και γενικως αμα εχεις πολλα errors θα το καταλαβεις απο διαφορα θεματα.αποσυνδεσεις.μικροτερες ταχυτητες ,packet loss κτλ

Δημοσ.
Μόλις τώρα, poulinos είπε

γενικως πιο ευκολα θα εχεις errors στο down παρα στο Up.και γενικως αμα εχεις πολλα errors θα το καταλαβεις απο διαφορα θεματα.αποσυνδεσεις.μικροτερες ταχυτητες ,packet loss κτλ

τπτ ολα κομπλε αλλα πως γινεται με χαλκο μεχρι την καμπινα να εχω 0 CRC μηπως λαλακιζεται το ρουτερ?

Δημοσ.
12 minutes ago, panakos_thess said:

τπτ ολα κομπλε αλλα πως γινεται με χαλκο μεχρι την καμπινα να εχω 0 CRC μηπως λαλακιζεται το ρουτερ?

εχω δει και errors να μετρανε λαθος τα errors η να μην τα μετρανε. για αυτο σου ειπα οτι αμα εχεις errors θα το δεις στην πραξη. εκτος αν σε μια δυο μερες εχουν ανεβει. κουνα λιγο το καλωδιο κανα μαγνητη κοντα στο καλωδιο να δουμε αν θα ανεβασει errors.χαχα.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, poulinos είπε

εχω δει και errors να μετρανε λαθος τα errors η να μην τα μετρανε. για αυτο σου ειπα οτι αμα εχεις errors θα το δεις στην πραξη. εκτος αν σε μια δυο μερες εχουν ανεβει. κουνα λιγο το καλωδιο κανα μαγνητη κοντα στο καλωδιο να δουμε αν θα ανεβασει errors.χαχα.

το εχω κανει ΧΑΧΑΧΧΑΧΑ βαραει CRC εκει χαχαχαα

Δημοσ.
5 hours ago, panakos_thess said:

το εχω κανει ΧΑΧΑΧΧΑΧΑ βαραει CRC εκει χαχαχαα

αρα σημαινει οτι δεν εχουν θεμα οι counters :)

αρα εισαι μια χαρα.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, poulinos είπε

αρα σημαινει οτι δεν εχουν θεμα οι counters :)

αρα εισαι μια χαρα.

γιατι οταν κουνησω τα καλωδια τα μεσα οταν ειναι συνδεδεμενο εχει τρελα ερρορς>?χααχ

Δημοσ.
2 hours ago, panakos_thess said:

γιατι οταν κουνησω τα καλωδια τα μεσα οταν ειναι συνδεδεμενο εχει τρελα ερρορς>?χααχ

τι εννοεις;

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, poulinos είπε

τι εννοεις;

οταν εχω συνδεδεμενο το rj11 τα πισω κοκκινο και μπλε αν τα κουναω περα δοθε αρχιζει παλι τα errors χαχα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...