psychonet12 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Εδω κ χρονια χρησιμοποιω συγκεκριμενο tplink για επεκταση του WiFi,σε διαφορετικα σπιτια χωρις προβλημα.Προσφατα μετακομησα σε νεο σπιτι κ αφου συνενοηθηκα με τα παιδια απο πανω,συμφωνησαν να μου δωσουν κωδικο WiFi μεχρι να βαλω δικο μου,ομως αυτη τη φορα ενω συνδεω το tplink στο μοντεμ τους κ εχω φουλ σημα,μπορει να συνδεθει μονο μια συσκευη.Ξερει καποιος γιατι;(κανει κ πολυ συχνες επανεκινησεις το αρχικο μοντεμ,κ δε ξερω αν φταιω εγω η καποια αλλη αιτια)ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Είναι το H300s της vodafone το router το άλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psychonet12 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Ειναι ZXHN H208N,cyta.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δες αν μπορείς να κάνεις DHCP off στο extender σου, μερικά routers VF/Cyta έχουν πρόβλημα με τα gtp-link 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα