e1995kati Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα σε όλους υπάρχει το εξής θέμα στην παροχή κεραίας που έρχετε μέσω καλωδίου....απευθείας στο ισόγειο δεν υπάρχει μπριζα....οποίαδηποτε τηλεοράσεις και να βάλω το καλώδιο της κεραίας ηλεκτρίζει το κασωμα....τόσο καιρό δεν αντιμετώπισα πρόβλημα....να πω ότι πριν χρόνια είχε έρθει μάστορας και έφερε το καλώδιο ιερέας μέσα από κανάλι που είχε και καλώδια ρεύματος 3x1.5(δεν γνωρίζω αν φτάει αυτό)....εσεις τι πιστεύετε θέλει αλλαγή παντός τόσα χρόνια δεν είχα θεμα
graphist83 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Μετα την κεραια υπαρχει και ενισχυτης? Η κεραια ειναι αποκλειστικά για μια TV η γινεται διανομη και σε αλλες TV. Αν ναι ειναι φυσιολογικο.
e1995kati Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Υπάρχει ενισχυτής και δίνει και σε άλλες πρίζες το πρόβλημα όμως είναι στην τηλεόραση που έχω στο ισόγειο οι άλλες δεν κάνουν κάτι τέτοιο....φοβαμε για την tv mhn kapsei kamia plaketa kamia stigmi Στους άλλους ορόφους έχει μπριζες εδώ ήταν κοντά στον καναπέ η μπριζα εμπόδιζε και έριξα απευθείας το καλωδιο Και μια ερώτηση ακόμη έχω δει κερεες εξωτερικου χώρου dvb t σαν μικρά πιάτα αυτήν που κυκλοφορεί πιο πολύ είναι 5g της Ματέλ αυτές τις εμπιστεύεστε θέλω να βάλω σε έναν φιλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα