Επισκέπτης Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Είμαι ικανοποιημένος με εξαίρεση ότι το XR μου φαίνεται αρκετά μεγάλο. Δεν "επείγομαι" να πάρω καινούριο αλλά σκέφτομαι ότι το χω 3 χρόνια και το έχω βαρεθεί. Θα δω κάποια διαφορά αν πάω σε επόμενο μοντέλο; Σκέφτομαι 12 η 13 μινι.
koutsis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Michelanjelo είπε Είμαι ικανοποιημένος με εξαίρεση ότι το XR μου φαίνεται αρκετά μεγάλο. Δεν "επείγομαι" να πάρω καινούριο αλλά σκέφτομαι ότι το χω 3 χρόνια και το έχω βαρεθεί. Θα δω κάποια διαφορά αν πάω σε επόμενο μοντέλο; Σκέφτομαι 12 η 13 μινι. Πολύ μεγάλη διαφορά θα δεις στην κάμερα, στην οθόνη και στο μέγεθος. Θα είναι και πιο smooth η εμπειρία μιας και ο επεξεργαστής είναι πολύ πιο καινούργιος και η RAM μεγαλύτερη. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2021 από koutsis 1
taslikos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Αν είναι να πάρεις κάποιο, πάρε 13 γιατί το 12αρι έχει ψιλό θέματα με την μπαταρία, ποσό μάλλον το μινι αν πας. Τώρα σαν διάφορες θα δεις σε οθόνη κάμερα κατασκευή.
MarioAna Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Καλή χρονιά! Φαντάζομαι πως συζητάς αυτά τα δύο μοντέλα γιατί είναι κοντά σε τιμή...Το 13 mini έχει πολύ καλή μπαταρία για το μέγεθος του αν δε σε πειράζει ..το μέγεθος του. Το 12 θα έχει λίγο καλύτερη μπαταρία σε σχέση με το xr, όταν ήταν καινούριο...Όποιο και να πάρεις σίγουρα θα είναι καλύτερο...όχι πάρα πολύ αλλά καλύτερο. Εγώ θα πήγαινα στο 13 το απλό αλλά φαντάζομαι όπως προ είπα πως δίνεις σημασία στην τιμή, δηλαδή ότι κυμαίνεσαι κάπου στα 650.. Οπότε αν δε με ενοχλούσε το μικρό μέγεθος θα πήγαινα στο 13 mini. Άλλωστε σε κάποια reviews λένε πως έχει μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας από το απλό 12.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Όσο μικρότερη είναι η οθόνη τόσο περισσότερο κρατάει και η μπαταρία....η διπλή κάμερα μετράει αρκετά σε σχέση με το XR....
MarioAna Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 22 λεπτά πριν, hiphone2020 είπε Όσο μικρότερη είναι η οθόνη τόσο περισσότερο κρατάει και η μπαταρία....η διπλή κάμερα μετράει αρκετά σε σχέση με το XR.... Με συγχωρείτε.. αλλά αυτό που λέτε για το μέγεθος οθόνης, το στηρίζετε κάπου; Είχα κάποια στιγμή το iphone se 2000 και η μπαταρία του σε σχέση με του xr διαρκούσε πολύ πολύ λιγότερο..
Pwpwpw Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, hiphone2020 είπε Όσο μικρότερη είναι η οθόνη τόσο περισσότερο κρατάει και η μπαταρία....η διπλή κάμερα μετράει αρκετά σε σχέση με το XR.... H μεγαλυτερη οθονη καταναλωνει περισσοτερο αλλα οι μεγαλυτερες συσκευες στις περισσοτερες περιπτωσεις εχουν και μεγαλυτερη μπαταρια. Για παραδειγμα το iphone 13 pro max που εχει πολυ μεγαλυτερη οθονη απο το 13pro, επειδη εχει πολυ μεγαλυτερη μπαταρια εχει πολυ καλυτερη αυτονομια απο το Pro παρολο την μεγαλυτερη οθονη του. Αρα αυτο που εγραψες οτι μικροτερη οθονη=μεγαλυτερη αυτονομια δεν ειναι απολυτο σε καμια περιπτωση εαν δεν γνωριζεις και τα υπολοιπα specs μιας συσκευης. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2022 από Pwpwpw 1 1
kmass Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Στην μπαταρία δεν θα δεις μεγάλες διαφορές. Σε ταχύτητα και ποιότητα οθόνης υπάρχει διαφορά. Αν σου αρέσουν τα μικρά και μανιτζέβελα τηλέφωνα θα το καταευχαριστηθείς.
koutsis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, kmass είπε Στην μπαταρία δεν θα δεις μεγάλες διαφορές. Σε ταχύτητα και ποιότητα οθόνης υπάρχει διαφορά. Αν σου αρέσουν τα μικρά και μανιτζέβελα τηλέφωνα θα το καταευχαριστηθείς. "μανιτζεβελα";🤔
kmass Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Βολικά στο μέγεθος και στην χρήση Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2022 από kmass
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα