lon-zet Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα. Έχω ένα Xiaomi Redmi Note 4x του οποίου η οθόνη σήμερα έσπασε ολη... Σκέφτομαι να το επισκευάσω μόνος μου με κάποια OEM και να το χαρίσω σε ηλικιωμένο συγγενη... Πιστεύετε ότι θα μπορέσω να το κάνω με επιτυχία χωρίς να έχω προηγούμενη εμπειρία? Έχετε να προτείνεται κάποια οθόνη (μέχρι 20€ το πολύ) καθώς δεν έχω ασχοληθεί ξανά και δεν γνωρίζω από που να αγοράσω? Ευχαριστώ!
GATE123 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Η OEM δεν θα έχει καλή ανάλυση θα είναι θαμπή και πολλά άλλα. 1
VASKOUK Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Έχω αλλάξει μόνος μου 2 -3 φορές οθόνη στο ίδιο κινητό . Δεν είναι κάτι πολύ δύσκολο , δες και κάνα βίντεο πριν να πάρεις μια ιδέα . Οθόνες τις είχα πάρει από Ali express γύρω στα λεφτά που λες ( πιο παλιά όμως , προ ΦΠΑ ,τελωνεία κτλ )
lon-zet Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 21 λεπτά πριν, GATE123 είπε Η OEM δεν θα έχει καλή ανάλυση θα είναι θαμπή και πολλά άλλα. Για γνήσια τότε που να δω?
GATE123 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, VASKOUK είπε Έχω αλλάξει μόνος μου 2 -3 φορές οθόνη στο ίδιο κινητό . Δεν είναι κάτι πολύ δύσκολο , δες και κάνα βίντεο πριν να πάρεις μια ιδέα . Οθόνες τις είχα πάρει από Ali express γύρω στα λεφτά που λες ( πιο παλιά όμως , προ ΦΠΑ ,τελωνεία κτλ ) Γύρω στα 15€ κάνει από σκρουτζαδικο(OEM). 7 λεπτά πριν, lon-zet είπε Για γνήσια τότε που να δω? Δεν νομίζω να βρεις σε σκρουτζαδικο. Κωτσόβολος/Public ή και Γερμανός ίσως μπορούν να στο φτιάξουν αλλά κάπου στα 55-60€ . Και δεν ξέρω αν σου βάλουν και γνήσια γιατί είναι αρκετά παλιό μοντέλο. Επίσης πρέπει να προσέχεις ποια θα βάλεις γιατί είναι δύο μοντέλα. Το ένα με επεξεργαστή Snapdragon και το άλλο με επεξεργαστή MTK. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2021 από GATE123
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δεν θυμάμαι αν έχω για 4χ εγώ από λάθος παραγγελία αν δεν βιάζεσαι ίσως το δω αύριο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα