Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 Dale Cooper Quartet & The Dictaphones - Eux Exquis Acrostole... ΠΡΟΣΟΧΗ: Το βίντεο είναι πολύ σκληροπυρηνικό για ευαίσθητους θεατές....
floyd89gr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2024 Ελένη Καραΐνδρου - θέμα του αποχαιρετισμού και βαλς/ο μελισσοκόμος 3 1
NovaLacertae Δημοσ. 27 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) Stavros Logaridis - Snif Snif (Σταύρος Λογαρίδης - Σνιφ, Σνιφ) Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2024 από NovaLacertae 2 2
Jiakometi Δημοσ. 27 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2024 1 λεπτό πριν, NovaLacertae είπε Stavros Logaridis - Snif Snif (Σταυρος Λογαριδης - Σνιφ, Σνιφ) Από τα αγαπημένα album του Λογαριδη. Ειχε μόλις επιστρέψει στην Ελλάδα, και είπε το εξής αμίμητο … Ήρθα στην Ελλάδα και θα κάνω μπαμ …!! ή μπαμ πάνω, ή μπαμ κάτω. Οι Έλληνες ή θα με γράψουν στην καρδιά τους ή στα παλιά τους τα παπούτσια. Θέλω να πιστεύω ότι έγινε το πρώτο έστω και από σχετικά λίγους. 1
NovaLacertae Δημοσ. 27 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2024 7 λεπτά πριν, Jiakometi είπε Από τα αγαπημένα album του Λογαριδη. Ειχε μόλις επιστρέψει στην Ελλάδα, και είπε το εξής αμίμητο … Ήρθα στην Ελλάδα και θα κάνω μπαμ …!! ή μπαμ πάνω, ή μπαμ κάτω. Οι Έλληνες ή θα με γράψουν στην καρδιά τους ή στα παλιά τους τα παπούτσια. Θέλω να πιστεύω ότι έγινε το πρώτο έστω και από σχετικά λίγους. Και εγώ αυτό πιστεύω, ότι τον έγραψαν στην καρδιά τους οι Έλληνες, αλλά όχι και τόσο πολλοί, άξιζε όντως μεγαλύτερης αναγνώρισης. Σταύρος Λογαρίδης - Αριάδνη Αγάπη Μου 4
NovaLacertae Δημοσ. 1 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2024 Percy Faith - Theme From A Summer Place 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα