NovaLacertae Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Μιχάλης Κουμπιός - Αστραδενή Μιχάλης Κουμπιός - Nocturne 1
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Ούτε που τον ήξερα τον Μιχάλη Κουμπιό. Εξαιρετικές οι επιλογές σου, NocaLacertae, και μπράβο σου για την ελληνική επιλογή. Κι από μένα κάτι ελληνικό, καίτοι γνωστό για τους περισσότερους.
thomasG4 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Στις 19/1/2022 στις 10:25 ΜΜ, poulinos είπε Επίσης αυτό κατά τη γνώμη μου είναι αριστούργημα: 3 1
poulinos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 On 23/01/2022 at 12:19, thomasG4 said: Επίσης αυτό κατά τη γνώμη μου είναι αριστούργημα: εχουν πολλα δυνατα κομματια 2
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Το animated video ανήκει στον Ryan Woodward. Ο χρήστης που το ανέβασε δεν θα μπορούσε να ντύσει το κομμάτι με καλύτερο βίντεο. Ήχος και εικόνα δένουν απόλυτα. Δεν μπορείς να το βάλεις έστω και μια φορά, χωρίς να μη βλέπεις και το βιντεάκι. Δύσκολα να το ξέρουν πολλοί... Πραγματικά, αξίζει ν' αφιερώσετε 3.15 λεπτά. Θα το λατρέψετε, και το βίντεο και το κομμάτι.
poulinos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 13 minutes ago, Mrs. Hyde said: Το animated video ανήκει στον Ryan Woodward. Ο χρήστης που το ανέβασε δεν θα μπορούσε να ντύσει το κομμάτι με καλύτερο βίντεο. Ήχος και εικόνα δένουν απόλυτα. Δεν μπορείς να το βάλεις έστω και μια φορά, χωρίς να μη βλέπεις και το βιντεάκι. Δύσκολα να το ξέρουν πολλοί... Πραγματικά, αξίζει ν' αφιερώσετε 3.15 λεπτά. Θα το λατρέψετε, και το βίντεο και το κομμάτι. απο τα καλυτερα songs με ενα απο τα καλυτερα animations. ___________________________ ενα ακομα sad song 2
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Μανία να τα βρίσκεις όλα sad. 😛 Εγώ ταυτίστηκα με αυτό το σχόλιο: I don't get a sad vibe from this. I get a feeling of divine authority, its like the moment rising out of sadness and misery, I think it has a tinge of hope to its sound.
poulinos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 1 hour ago, Mrs. Hyde said: Μανία να τα βρίσκεις όλα sad. 😛 Εγώ ταυτίστηκα με αυτό το σχόλιο: I don't get a sad vibe from this. I get a feeling of divine authority, its like the moment rising out of sadness and misery, I think it has a tinge of hope to its sound. οκ μπορει καποιος να πει οτι βγαζει ενα hope μεσα απο το sad. οτι βγαζει και αυτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα