Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, Jiakometi είπε

«Σκοτεινή» η ταινία αλλά απίστευτο το soundtrack. 
Ο Χατζηνάσιος έχει διαπρέψει εδώ ….

Πράγματι κάποτε δημιουργούσαν απίστευτες μουσικές συνθέσεις.. Η γλυκιά συμμορία είναι το δεύτερο μέρος από την τριλογία του σεναριογράφου και σκηνοθέτη Νίκου Νικολαΐδη. Η τριλογία ξεκίνησε με την ταινία Τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμα (1979) και τελείωσε με το Ο χαμένος τα παίρνει όλα (2002). Η Γλυκιά συμμορία είναι σαν δάνειο θα λέγαμε από την ταινία Άγρια Συμμορία του David Samuel "Sam" Peckinpah 1969 η οποία και θεωρήθηκε για την εποχή της επαναστατική λόγω τεχνικής και πήρε πολλά βραβεία.. Όλες οι ταινίες είναι εξαιρετικές με τύπους παρακμιακούς εντός εισαγωγικών έξυπνες ατάκες και ευρηματική υπόθεση. Το μάθημα ανατομίας πολύ ξεχωριστή σκηνή επίσης..Εχω το ost σε βινύλιο ..

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ariadnimusiclover είπε

Πράγματι κάποτε δημιουργούσαν απίστευτες μουσικές συνθέσεις.. Η γλυκιά συμμορία είναι το δεύτερο μέρος από την τριλογία του σεναριογράφου και σκηνοθέτη Νίκου Νικολαΐδη. Η τριλογία ξεκίνησε με την ταινία Τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμα (1979) και τελείωσε με το Ο χαμένος τα παίρνει όλα (2002). Η Γλυκιά συμμορία είναι σαν δάνειο θα λέγαμε από την ταινία Άγρια Συμμορία του David Samuel "Sam" Peckinpah 1969 η οποία και θεωρήθηκε για την εποχή της επαναστατική λόγω τεχνικής και πήρε πολλά βραβεία.. Όλες οι ταινίες είναι εξαιρετικές με τύπους παρακμιακούς εντός εισαγωγικών έξυπνες ατάκες και ευρηματική υπόθεση. Το μάθημα ανατομίας πολύ ξεχωριστή σκηνή επίσης..Εχω το ost σε βινύλιο ..

Όντως το μάθημα ανατομίας είναι ξεχωριστή σκηνή. Η πιο εκλεπτυσμένη κραυγή απελπισίας που έχω δει. 
Το ίδιο σε χαμηλότερους τόνους, η τελευταία σκηνή στα Κουρέλια με τον Δημήτρη Πολύτιμο στα σκαλοπάτια….  μόνο. 

Το βυνίλιο το πήρα κι εγώ την επόμενη της ταινίας.  Ωχ πάνε πολλά χρόνια από τότε. Lol …

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Jiakometi είπε

Το βυνίλιο το πήρα κι εγώ την επόμενη της ταινίας.  Ωχ πάνε πολλά χρόνια από τότε. Lol …

Κάποτε με είχε ρωτήσει κάποιος πόσο χρονών είμαι γιατί δεν μπορούσε να μαντέψει ....του είπα...εεε που να θυμάμαι τώρα έχουν περάσει τόσα  χρόνια lol δεν είμαι μουσίτσα αλλά μούσα και σίγουρα όχι μουσείο χαχα Δεν θα λές ότι το πήρες αμέσως μετά την ταινία απλά ότι το βινύλιο είναι παλιό 😁 

Εξαιρετικές οι πιο πάνω επιλογές σου !!! Η αίθουσα το θρόνου τι σειρά και αυτή...

Επεξ/σία από ariadnimusiclover

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...