pavloa Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Τέρης Α. είπε Υποθέτω με το 7-zip. Το έκανα εξαγωγή με το 7-zip και μου αποσυμπίεσε αυτά τα αρχεία.
pavloa Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, pavloa είπε Το έκανα εξαγωγή με το 7-zip και μου αποσυμπίεσε αυτά τα αρχεία. Για πείτε πως μπορώ να δω αν είναι γνήσια.
micos000 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, pavloa είπε Απο το heidoc το κατέβασα και είναι σε μορφή iso οπότε είναι το αυθεντικό? Ναι. Δεν χρειάζεται η εξαγωγή, αλλά τώρα που το έκανες τρέξε και το setup.
Τέρης Α. Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Μια και δεν βρήκα hash, είπα να τα δοκιμάσω και μου πετά αυτό. Είναι η φυσιολογική του λειτουργία; (Windows 7x64)
pavloa Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, micos000 είπε Ναι. Δεν χρειάζεται η εξαγωγή, αλλά τώρα που το έκανες τρέξε και το setup. Οπότε το κάνω εγκατάσταση κανονικά χωρίς να φοβάμαι για τυχόν περίεργα αποτελέσματα? Πως κατάλαβες οτι είναι τα αυθεντικά απο τις φώτο που ανέβασα? Ρωτάω για να ξέρω. Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2021 από pavloa
micos000 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Όχι από τις φώτο. Ξέρω ότι το heidoc τραβάει τα λινκ από τους σέρβερ της ms οπότε είναι σαν να τα κατεβάζεις από της microsoft. 2 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Μια και δεν βρήκα hash, είπα να τα δοκιμάσω και μου πετά αυτό. Είναι η φυσιολογική του λειτουργία; (Windows 7x64) Στην ενεργοποίηση στο βγάζει ή όταν ξεκινάει
Τέρης Α. Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 41 λεπτά πριν, micos000 είπε Όχι από τις φώτο. Ξέρω ότι το heidoc τραβάει τα λινκ από τους σέρβερ της ms οπότε είναι σαν να τα κατεβάζεις από της microsoft. Στην ενεργοποίηση στο βγάζει ή όταν ξεκινάει Και στις δύο περιπτώσεις.
micos000 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Πως όμως κάνεις την ενεργοποίηση; Έχεις κλειδί αγορασμένο ή πας μέσω τις πλαγίου; Το μήνυμα δείχνει ότι προσπαθεί να συνδεθεί με κάποιον σέρβερ, ίσως της microsoft για ενεργοποίηση.
Τέρης Α. Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δεν έβαλα, ούτε προσπάθησα να βάλω κλειδί. Απλά έκανα την εγκατάσταση και άνοιξα να δω πως είναι το Word.
Τέρης Α. Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Μπορώ να γράψω κείμενο και μου γράφει ότι στις 21 θα πρέπει να ενεργοποιήσω.
micos000 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Οπότε μια χαρά είναι. Δουλεύει σε trial. Μήπως έχεις κάποιο firewall που το κόβει ή σου ζήτησε πρόσβαση στο ίντερνετ όταν το ξεκίνησες και δεν το επέτρεψες; Γιατί το σφάλμα για κάτι τέτοιο μοιάζει.
Τέρης Α. Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ζήτησε διάφορα. Το τάραξα στα όχι, σαν την εγκατάσταση στα Windows 10/ 11. Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2021 από Τέρης Α.
micos000 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Μάλλον αυτό τότε έγινε. Πρέπει να το έκοψες από το ίντερνετ. Αν θέλεις δες στο τείχος προστασίες->Επιτρεπόμενες εφαρμογές αν έχεις κάτι για το microsoft office και αν είναι τσεκαρισμένο ή όχι. Αν υπάρχει καταχώρηση και δεν είναι τσεκαρισμένα τότε τσεκάρισε τα.
pavloa Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Ευχαριστώ για την βοήθεια... Απο την στιγμή που είναι αυθεντικά θα αγοράσω ένα κλειδί και θα τα ενεργοποιήσω. Κλειδί σκέφτομαι να πάρω απο εδώ https://www.hrkgame.com/en/games/products/?search=microsoft+office+&sort=&genres=&cats=&platform=&os=win&age=&publisher=&developer= Έχετε να προτείνεται κάποια άλλη σελίδα? Απλά σκέφτομαι πιο office αξίζει πιο πολύ ώστε να το κατεβάσω και να το περάσω 2013,2016 ή 2019?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα