Προς το περιεχόμενο

Office 2007

pavloa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Τέρης Α. είπε

Υποθέτω με το 7-zip.

Το έκανα εξαγωγή με το 7-zip και μου αποσυμπίεσε αυτά τα αρχεία.

2.jpg

1.jpg

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, pavloa είπε

Το έκανα εξαγωγή με το 7-zip και μου αποσυμπίεσε αυτά τα αρχεία.

2.jpg

1.jpg

Για πείτε πως μπορώ να δω αν είναι γνήσια.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, pavloa είπε

Απο το heidoc το κατέβασα και είναι σε μορφή iso οπότε είναι το αυθεντικό?

Ναι. Δεν χρειάζεται η εξαγωγή, αλλά τώρα που το έκανες τρέξε και το setup.

Δημοσ.

Μια και δεν βρήκα hash, είπα να τα δοκιμάσω και μου πετά αυτό. Είναι η φυσιολογική του λειτουργία; (Windows 7x64)

Screenshot_505.png.f57ba73265eea84a426f569e5fc0bb05.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, micos000 είπε

Ναι. Δεν χρειάζεται η εξαγωγή, αλλά τώρα που το έκανες τρέξε και το setup.

Οπότε το κάνω εγκατάσταση κανονικά χωρίς να φοβάμαι για τυχόν περίεργα αποτελέσματα?

Πως κατάλαβες οτι είναι τα αυθεντικά απο τις φώτο που ανέβασα? Ρωτάω για να ξέρω.

Επεξ/σία από pavloa
Δημοσ.

Όχι από τις φώτο. Ξέρω ότι το heidoc τραβάει τα λινκ από τους σέρβερ της ms οπότε είναι σαν να τα κατεβάζεις από της microsoft.

2 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε

Μια και δεν βρήκα hash, είπα να τα δοκιμάσω και μου πετά αυτό. Είναι η φυσιολογική του λειτουργία; (Windows 7x64)

Στην ενεργοποίηση στο βγάζει ή όταν ξεκινάει

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, micos000 είπε

Όχι από τις φώτο. Ξέρω ότι το heidoc τραβάει τα λινκ από τους σέρβερ της ms οπότε είναι σαν να τα κατεβάζεις από της microsoft.

Στην ενεργοποίηση στο βγάζει ή όταν ξεκινάει

Και στις δύο περιπτώσεις.

Δημοσ.

Πως όμως κάνεις την ενεργοποίηση;  Έχεις κλειδί αγορασμένο ή πας μέσω τις πλαγίου; Το μήνυμα δείχνει ότι προσπαθεί να συνδεθεί με κάποιον σέρβερ, ίσως της microsoft για ενεργοποίηση.

Δημοσ.

Δεν έβαλα, ούτε προσπάθησα να βάλω κλειδί. Απλά έκανα την εγκατάσταση και άνοιξα να δω πως είναι το Word.

Δημοσ.

Οπότε μια χαρά είναι. Δουλεύει σε trial.

Μήπως έχεις κάποιο firewall που το κόβει ή σου ζήτησε πρόσβαση στο ίντερνετ όταν το ξεκίνησες και δεν το επέτρεψες;  Γιατί το σφάλμα για κάτι τέτοιο μοιάζει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ζήτησε διάφορα. Το τάραξα στα όχι, σαν την εγκατάσταση στα Windows 10/ 11.

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ.

Μάλλον αυτό τότε έγινε. Πρέπει να το έκοψες από το ίντερνετ. Αν θέλεις δες στο τείχος προστασίες->Επιτρεπόμενες εφαρμογές αν έχεις κάτι για το microsoft office και αν είναι τσεκαρισμένο ή όχι. Αν υπάρχει καταχώρηση και δεν είναι τσεκαρισμένα τότε τσεκάρισε τα.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την βοήθεια...

Απο την στιγμή που είναι αυθεντικά θα αγοράσω ένα κλειδί και θα τα ενεργοποιήσω.

Κλειδί σκέφτομαι να πάρω απο εδώ https://www.hrkgame.com/en/games/products/?search=microsoft+office+&sort=&genres=&cats=&platform=&os=win&age=&publisher=&developer=

Έχετε να προτείνεται κάποια άλλη σελίδα?

Απλά σκέφτομαι πιο office αξίζει πιο πολύ ώστε να το κατεβάσω και να το περάσω 2013,2016 ή 2019?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...