Προς το περιεχόμενο

Αγορα Λαπτοπ με Ryzen για δωρο

GBorb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σκεφτομαι να παρω το Lenovo IdeaPad 3-15 FullHD-IPS Ryzen3 8GB/SSD256 W10 Grey (e-lenovo.gr) για δωρο.

Χρηση για skype, zoom, internet & office 

Αξιζει τα λεφτα του?

Ως σειρα πως ειναι κατασκευαστικά?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

8 hours ago, GBorb said:

Σκεφτομαι να παρω το Lenovo IdeaPad 3-15 FullHD-IPS Ryzen3 8GB/SSD256 W10 Grey (e-lenovo.gr) για δωρο.

Χρηση για skype, zoom, internet & office 

Αξιζει τα λεφτα του?

Ως σειρα πως ειναι κατασκευαστικά?

Μετριότατος για τα λεφτά του επεξεργαστής. Ρίξει μια ματιά και στο DELL Laptop Vostro 3500 που υπολείπεται σε μνήμη που μπορείς όμως να βάλεις και καλύτερο vfm.

https://www.cpubenchmark.net/compare/AMD-Ryzen-3-3250U-vs-Intel-i3-1115G4/3722vs3877

8 ώρες πριν, teo_3 είπε

Μετριότατος για τα λεφτά του επεξεργαστής. Ρίξει μια ματιά και στο DELL Laptop Vostro 3500 που υπολείπεται σε μνήμη που μπορείς όμως να βάλεις και καλύτερο vfm.

https://www.cpubenchmark.net/compare/AMD-Ryzen-3-3250U-vs-Intel-i3-1115G4/3722vs3877

Σε ευχαριστώ. Νομίζω όμως σε όλα τα άλλα το Lenovo υπερτερεί. Οθόνη, μνήμη, ποιότητα κατασκευής κτλ. Έχω κακή εμπειρία από τα απλά μοντέλα της Dell.

Θα το ψάξω λίγο ακόμα

3 hours ago, GBorb said:

Σε ευχαριστώ. Νομίζω όμως σε όλα τα άλλα το Lenovo υπερτερεί. Οθόνη, μνήμη, ποιότητα κατασκευής κτλ. Έχω κακή εμπειρία από τα απλά μοντέλα της Dell.

Θα το ψάξω λίγο ακόμα

Υπερτερεί στην οθόνη? Οθόνη WVA 15,6 ιντσών, FHD, 1.920 x 1.080, 60 Hz, αντιθαμβωτική λειτουργία, χωρίς δυνατότητα αφής, NTSC 45%, 220 nit έχει το DELL., 250nits IPS 45% NTSC επίσης το Lenovo. Μνήμη βάζεις εύκολα, άλλωστε είναι και φθηνότερο. Ποιότητα κατασκευής απο πότε η Lenovo υπερτερεί των DELL και δεν το ξέρω. DELL 10 ετών έχω ακόμα δουλεύει.
Ψάξτο λίγο ακόμα, ίσως υπάρχει κάτι καλύτερο.

Καταφερα και ειδα απο κοντα και τα 2. Το DELL μπροστα στο  Lenovo ειναι πλαστικουρα. Οθονη πολυ καλυτερη και καθαρη. 

Για την απλη χρηση που θα το χρησιμοποιουν ο επεξεργαστης δεν εχει σημασια. 

Θα παρω το Lenovo.

Ευχαριστω και παλι για την βοηθεια

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...