Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα/Καλησπερα σας.Αγοραζω σε πολυ λιγεσ μερεσ ενα Polo GTi 2005 1400cc.παρηγγειλα ενα συστημα DIN 1 https://www.skroutz.gr/s/20636836/Osio-ACO-4530UBT-Ηχοσύστημα-Αυτοκινήτου-Universal-1DIN-Bluetooth-USB-AUX.html . Η απορια μου για οποιον ΞΕΡΕΙ ειναι αν θα μουναι ευκολη η εγκατασταση .δεν σκοπευω να το παω σε μαστορα να μου το κανει..πιστευω ειναι καπωσ τσαμπα τα λεφτα.Στη φωτο κατω ειναι σαν το δικο μου εσωτερικο στη περιοχη του στερεο αποσο θυμαμαι ετσι ειναι..δεν εχω δικες μου φωτο απτο αμαξι που θα παρω..:P .Απλα θελω να ξερω αυτο που προ ειπα και αν θα χρειαστω κατι εξτρα να παρω οπως κανα πλαισιο καναν ανταπτορασ ή δε ξερω κι εγω τι! xaxa .Ευχαριστω!

volkswagen-polo-5-door-interior-1-1034589.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα χρειαστεις βάσεις και κάποιους ανταπτορες (κεραίας, φυσάς Vw σε απλού ράδιο κλπ). Για εμένα είναι μεγάλο λάθος να μη ξαναβάλεις 2din. Έχει ωραίες οικονομικές οθόνες που κάθονται κουτί κ έχουν άπειρες χρήσιμες δυνατότητες. 

Επιπλέον η πηγή που παρηγγειλες να ξέρεις ότι θα σου δίνει ΠΟΛΥ χειρότερο ήχο από την εργοστασιακη….

στη χειρότερη βάλε κάτι τέτοιο που είναι οικονομικό https://www.skroutz.gr/s/16288194/7036UM-Ηχοσύστημα-Αυτοκινήτου-Universal-2DIN-Bluetooth-USB-AUX-GPS-με-Οθόνη-Αφής-7.html

σαφως ανώτερο θα είναι…

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 1
Δημοσ.

Είναι κρίμα να μη βάλεις 2 din android. Μείνε με το εργοστασιακό, προσπάθησε να μαζέψεις λίγα χρήματα και πήγαινε σε μια καλύτερη λύση. Θα έχεις gps ktl

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ασ πουμε οτι εκανα ΨΙΛΟμαλ ακια που πηρα 1 din συστημα...δε σημαινει ομως οτι δε μπορω να το βαλω να φανταστω!στην αναγκη το παω σε μαστορα και παραγγελνει και το αναλογο πλαισιο/προσοψη σαν αυτο που εστειλε πανω ο @dpolal και μου το συνδεει αυτος

αν μπορει καποιος να βρει καπου να παραγγειλω προσοψη fascia plate σαν αυτη αλλα για το μοντελο μου θα το εκτιμουσα!εχω φαει το τοπο και βρισκω μονο για μοντελα του 2009 και μετα! sad

κατι βρηκα μολις δε ξερω.. https://www.connects2.com/products/facia-plates/universal εχει pockets εδω universal? μπορω ουσιαστικα να βγαλω το σιδερενιο πλαισιο απτο μαμα στερεο και στο κατω μισο να βαλω ενα τετοιο pocket (link) και το πανω μισο ναναι το din 1 στερεο που παρηγγειλα?

Επεξ/σία από Captainzeus18
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Captainzeus18 είπε

Ασ πουμε οτι εκανα ΨΙΛΟμαλ ακια που πηρα 1 din συστημα...δε σημαινει ομως οτι δε μπορω να το βαλω να φανταστω!στην αναγκη το παω σε μαστορα και παραγγελνει και το αναλογο πλαισιο/προσοψη σαν αυτο που εστειλε πανω ο @dpolal και μου το συνδεει αυτος

αν μπορει καποιος να βρει καπου να παραγγειλω προσοψη fascia plate σαν αυτη αλλα για το μοντελο μου θα το εκτιμουσα!εχω φαει το τοπο και βρισκω μονο για μοντελα του 2009 και μετα! sad

Τα επιπλέον χρήματα που θα χρειαστεί να πληρώσεις προκειμένου να καταφέρεις να εγκαταστήσεις το αξίας 28 ευρώ πράμα που αγόρασες στο αμάξι σου θα είναι πολύ περισσότερα από όσα έχεις ήδη πληρώσει για αυτό.

Επεξ/σία από dpolal
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, dpolal είπε

Τα επιπλέον χρήματα που θα χρειαστεί να πληρώσεις προκειμένου να καταφέρεις να εγκαταστήσεις το αξίας 28 ευρώ πράμα που αγόρασες στο αμάξι σου θα είναι πολύ περισσότερα από όσα έχεις ήδη πληρώσει για αυτό.

well its already paid (αυτο που παρηγγειλα) sooo...yeah! :D haha damn! ΔΕ Γ@ΜΙΕΤΕ 😆

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Captainzeus18 είπε

well its already paid (αυτο που παρηγγειλα) sooo...yeah! :D haha damn! ΔΕ Γ@ΜΙΕΤΕ 😆

Εάν δε μπορεισ Να το ακυρώσεις-επιστρέψεις, Πουλά το με λίγα ευρώ χασούρα και παρε άλλο. Πραγματικά δε σε συμφέρει…

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...