Arkin Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 https://store.steampowered.com/app/1172450/Carto Ενα υπεροχο πρωτοτυπο παιχνιδι με ενα gameplay που σιγουρα δεν εχουμε ξαναδει. Το ταξιδι μας ξεκιναει με το κοριτσακι που βλεπουμε στην πιο πανω φωτογραφια να κανει παρεα με τη γιαγια της σε ενα αεροσκαφος στα συννεφα και εξαιτιας μιας καταιγιδας πεφτει στο εδαφος. Αποστολη μας ειναι να παμε την Carto στη γιαγια της. Η ιδιαιτεροτητα του παιχνιδιου ειναι οτι ο κοσμος που ειναι το κοριτσακι δεν υπαρχει. Βρισκοντας κομματια του χαρτη φτιαχουμε εμεις τον κοσμο του παιχνιδιου. Στη διαρκεια του ταξιδιου θα συναντησουμε πολλους νεους ανθρωπους διαφορες φυλες, φιλους και θα μαθουμε πολλα νεα πραγματα. Το παιχνιδι εχει απεραντη ψυχη εχει δοθει βαση στην λεπτομερεια και οι διαλογοι αποπνεουν μια τρυφεροτητα. Δεν ειναι ενα ευκολο παιχνιδι σε αρκετα σημεια κολλησα αλλα η ευχαριστηση οταν ελυσα καποιους γριφους τεραστια. Το παιχνιδι δινει παντα clues στο πως πρεπει να διαμορφωθει ο χαρτης και τι πρεπει να κανουμε οποτε με κοινη λογικη και προσοχη στον καθε χαρτη το παιχνιδι ειναι εφικτο χωρις καμια βοηθεια. Εκδοτης ειναι το Humble με δημιουργο την Sunhead Games. Εφτιαξαν ενα τοσο πρωτοτυπο παιχνιδι με τοση ψυχη που πιστευω οτι οι δημιουργοι εβαλαν την καρδια τους οταν το εφτιαχναν και φαινεται. Το προτεινω στον καθενα να το παιξει προσωπικα δεν βρηκα καποια ατελεια ειναι ενα αψογα αρτιο παιχνιδι που θα κανει καθε gamer να νιωσει καποια πολυ ομορφα συναισθηματα μεχρι το τελος του ταξιδιου. 10/10 5
chrisde Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Με έψησες (όχι μόνο εμένα) και το αγόρασα. Πόση ώρα σου πήρε να το τελειώσεις; 1
Arkin Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, chrisde είπε Με έψησες (όχι μόνο εμένα) και το αγόρασα. Πόση ώρα σου πήρε να το τελειώσεις; 10 ώρες ακριβώς μου πήρε σε κάποια σημεία κόλλησα αλλά το πάλεψα και προχώρησα. Εύχομαι να το ευχαριστηθείς είναι τόσο ζεστό παιχνίδι που κάθε φορά που το έβαζα ήμουν με το χαμόγελο. 1
chrisde Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Τέλος και από μένα στις 9 ωριτσες. Πολύ ωραίο παιχνιδάκι όντως και η διάρκεια του ήταν όσο έπρεπε. Τώρα πάμε για το 100% 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα