Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά έχω χρόνια που χρησιμοποιώ τον internet download manager και δεν είχα πρόβλημα ταχύτητας ποτέ κατεβαζα παντα με 6mb/sec, είχα Cosmote βέβαια πενηντάρα σύνδεση μέχρι πριν ένα μήνα τώρα έβαλα κατοστάρα της Nova και παρόλο που η ταχύτητα είναι κοντά στο 90 στον download manager δεν έχω ταχύτητα είναι πολύ χαμηλή και όχι σταθερή . Γιατί λέτε να συμβαίνει αυτό ?   

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

5 ώρες πριν, micos000 είπε

Κανένα speedtest έκανες να δεις τι γίνεται; Μήπως ο idm είναι σε mode με περιορισμένο downloading;

Ναι με το speedtestt μου δειχνει κοντα στο 90 που σημαινει οτι επρεπε να κατεβαζει με 11mb/sec αλλα τωρα κατεβαζει  με 1-2-3mb/sec

εχω δοκιμασει και ποιο παλια εκδοση του idm και ειναι το ιδιο......κατεβαζω μεσω easybytez. δεν ξερω τι να πω πρωτη φορα υπαρχει τετοιο προβλημα.

Επεξ/σία από k30taas
Δημοσ.
Στις 13/12/2021 στις 12:08 ΠΜ, vforvaggelis είπε

Δοκιμασε να κατεβασεις απο εδω κανα αρχειο να δεις τι ταχυτητα πιανει.

https://www.thinkbroadband.com/download

και απο εδω παλι χαμηλη η ταχυτητα.... τι γινεται ρε παιδια φταιει η nova? και πως στα τεστ η ταχυτητα ειναι κοντα στο 90?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, k30taas είπε

και απο εδω παλι χαμηλη η ταχυτητα.... τι γινεται ρε παιδια φταιει η nova? και πως στα τεστ η ταχυτητα ειναι κοντα στο 90?

Το δοκιμασες με IDM η εκτος IDM; Δοκιμασε το και με τους 2 τροπους να δουμε αν εχει διαφορα. Επισης δοκιμασε και αλλο site για speedtest.

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, vforvaggelis είπε

Το δοκιμασες με IDM η εκτος IDM; Δοκιμασε το και με τους 2 τροπους να δουμε αν εχει διαφορα. Επισης δοκιμασε και αλλο site για speedtest.

Τα δοκίμασα όλα κάτι παίζει με την nova, γιατί μόλις σύνδεσα τον υπολογιστή με το κινητό με δεδομένα μέσω Hotspot η ταχύτητα ανέβηκε κατακόρυφα... Αλλά πάλι πως γίνεται όλα τα speedtest να δείχνουν κανονικές ταχύτητες γύρω στα 90 και εγώ να κατεβάζω με 3;

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, k30taas είπε

Τα δοκίμασα όλα κάτι παίζει με την nova, γιατί μόλις σύνδεσα τον υπολογιστή με το κινητό με δεδομένα μέσω Hotspot η ταχύτητα ανέβηκε κατακόρυφα... Αλλά πάλι πως γίνεται όλα τα speedtest να δείχνουν κανονικές ταχύτητες γύρω στα 90 και εγώ να κατεβάζω με 3;

Μιλα με nova και εξηγησε τους. Αν μπορεις δοκιμασε και με αλλη συσκευη να κατεβασεις (κινητο/ταμπλετ).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...