Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η μνήμη που φοράει το δικό μου τουλάχιστον είναι στα 3200.

Στο διαδίκτυο διάβασα ότι στη συγκεκριμένη σειρά υπολογιστών στα 2666 παίζουν όσα έχουν ενσωματωμένη κάρτα γραφικών, ενώ τα υπόλοιπα παίζουν στα 3200.

Δημοσ.

Στο είχα γράψει και στο θέμα της προσφοράς ότι συνάντησα ακριβώς το ίδιο, κάνε φορμάτ και μετά θα είσαι οk, λογικά κάτι παίζει με τα προγράμματα της dell, δεν τα χρειάζεσαι κιόλας. Ούτε αν μπεις στο bios αργεί μετά ούτε πουθενά. Εμένα η μνήμη στην πρώτη εκκίνηση παίζει στα 2,4-2,5gb

Δημοσ.
4 ώρες πριν, geofak είπε

Στο είχα γράψει και στο θέμα της προσφοράς ότι συνάντησα ακριβώς το ίδιο, κάνε φορμάτ και μετά θα είσαι οk, λογικά κάτι παίζει με τα προγράμματα της dell, δεν τα χρειάζεσαι κιόλας. Ούτε αν μπεις στο bios αργεί μετά ούτε πουθενά. Εμένα η μνήμη στην πρώτη εκκίνηση παίζει στα 2,4-2,5gb

Νομιζω είχε απαντηθεί στο θέμα της προσφοράς αλλά για να είμαι σίγουρος..αν κάνω φορμάτ θα μου συμπληρώσει αυτόματα το κλειδί?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, daPro είπε

Νομιζω είχε απαντηθεί στο θέμα της προσφοράς αλλά για να είμαι σίγουρος..αν κάνω φορμάτ θα μου συμπληρώσει αυτόματα το κλειδί?

Ναι

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, geofak είπε

Καλά τα λες για το format, αλλά έχω την εξής απορία...

Το γεγονός ότι δεν μπορεί να εκκινησει το Dell SupportAssist OS recovery, που το τρέχεις μέσα από το bios, δεν είναι ένδειξη ότι κάτι δεν πάει καλά πριν τα windows; Θα διορθωθεί αυτό μετά από καθαρή εγκατάσταση;

Δημοσ.
11 ώρες πριν, nk9 είπε

Καλά τα λες για το format, αλλά έχω την εξής απορία...

Το γεγονός ότι δεν μπορεί να εκκινησει το Dell SupportAssist OS recovery, που το τρέχεις μέσα από το bios, δεν είναι ένδειξη ότι κάτι δεν πάει καλά πριν τα windows; Θα διορθωθεί αυτό μετά από καθαρή εγκατάσταση;

Φίλε μου καλημέρα. 

Γιατί το ζαλίζεις το θέμα; 

Μιας και από ότι φαίνεται δεν έχεις χρόνο ή διάθεση να κάνεις μια καθαρή εγκατάσταση του λειτουργικού όπως σου είπε και η Dell, τότε πάρε τηλ την Dell και κανόνισε να έρθει τεχνικός και να κάνει ότι πρέπει. 

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Φίλε μου καλημέρα. 

Γιατί το ζαλίζεις το θέμα; 

Μιας και από ότι φαίνεται δεν έχεις χρόνο ή διάθεση να κάνεις μια καθαρή εγκατάσταση του λειτουργικού όπως σου είπε και η Dell, τότε πάρε τηλ την Dell και κανόνισε να έρθει τεχνικός και να κάνει ότι πρέπει. 

Καλημερα φίλε μου.

Το θέμα το ζαλιζω διότι έχω διαβάσει εδώ μέσα διαφορετικές απόψεις.

Άλλος έγραψε πως δεν θα έκανε format σε καινούριο ssd. Κάποιος άλλος λέει το αντίθετο. Κι επειδή το θέμα με το recovery μέσα από το bios δεν είναι θέμα λειτουργικού, γι' αυτό και προσπαθώ να καταλάβω που υπάρχει η αστοχία.

Αυτά...

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, daPro είπε

Και το δικό μου κόλλημα είναι να πάρω 3200 η 2666..

3200 θα έπαιρνα εάν το ηξερα από πριν.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, nk9 είπε

Καλημερα φίλε μου.

Το θέμα το ζαλιζω διότι έχω διαβάσει εδώ μέσα διαφορετικές απόψεις.

Άλλος έγραψε πως δεν θα έκανε format σε καινούριο ssd. Κάποιος άλλος λέει το αντίθετο. Κι επειδή το θέμα με το recovery μέσα από το bios δεν είναι θέμα λειτουργικού, γι' αυτό και προσπαθώ να καταλάβω που υπάρχει η αστοχία.

Αυτά...

Εδώ μέσα θα διαβάσεις το μακρύ και το κοντό του καθένα…

Το να κάνεις φορματ στο είπε η ίδια η Dell (όπως εσύ έγραψες)… οπότε η άποψη του οποιοδήποτε άσχετου περισσεύει…

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατέβασα τα win 10 σε usb με το mediacreationtool.Και εκεί που ρωτάει σε ποιον δίσκο θα γίνει η εγκατάσταση δεν βρίσκει κανένα δίσκο.Που έγινε το λάθος?

Επιλέγοντας τον C χειροκίνητα μου λέει No signed device drivers were found.Make sure that the installation media contains the correct drivers.

Επεξ/σία από daPro

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...