georgekasa Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα σας, Θέλω να βάλω 3 ασύρματες κάμερες, έχω φτιάξει μια μικρή λίστα για τι πρέπει να αγοράσω. Δεν είμαι και expert σε εγκαταστάσεις, άλλα πιστεύω 3 ασύρματες κάμερες μπορώ να βάλω. Αν κάποιος/α μπορεί να μου πει αν η λίστα είναι εντάξει ή κάτι δεν έβαλα θα ήταν πολύ χρήσιμο Ηλεκτρολογικός πινάκας εξωτερικού χώρου Καλώδιο τροφοδοσίας για 220 V για εξωτερικού χώρου (πρέπει κάτι συγκεκριμένο σε διάμετρο ή απλός εξωτερικού χώρου και να αντέχει το ρεύμα του δικτυού) Spiral protection για τα καλώδιο είναι καλύτερο ή κάποιο άλλο είδος προστασίας επειδή θα είναι έξω από το σπίτι 3 transformers 220 VAC -> 12 VDC 0.4A Και μια ερώτηση χρειάζεται να πάρω μικρά κουτάκια για να βάλω τους transformers ή υπάρχουν ειδική για εξωτερική χρήση? Ευχαριστώ εκ τον πρότερων. https://www.hikvision.com/en/products/IP-Products/Network-Cameras/Pro-Series-EasyIP-/DS-2CD2021G1-I-W-/ (εβαλα και ενα μικρο map πως θα ειναι το συστημα)
gorge18 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Γιατι πας σε ip και οχι σε απλες; Θα εχεις το καταγραφικο μεσα στο σπιτι και απο εκει ενα καλωδιο στην καμερα 1,2 και ενα καλωδιο στην 3. Περιπου τα ιδια χρηματα θα βγει και θα εχεις και λιγοτερη βαβουρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα