Προς το περιεχόμενο

Συμβολαιο cosmote vs cosmoκαρτα vs whatsup

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πρεπει αναγκαστικα να πας παλι σε κοσμοτε??Εχω 3 μηνες vodafone cu που αγορασα απο καταστημα εχω βαλει μονο 2 δεκαρες αυτους τους 3 μηνες και με εχουν ταραξει στις προσφορες με 3€ 400' προς ολους + 5γιγα.Δεν γνωριζω αν θα πας εκει αλλα μου εχει κανει εντυπωση πως στελνουν αβερτα προσφορες και φαντασου προερχομαι απο q(ακομα την εχω) που εχει και τα καουντνταουν και ειδικες προσφορες και ανανεωση με 6€

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 11/12/2021 στις 11:11 ΜΜ, bill27 είπε

Πρεπει αναγκαστικα να πας παλι σε κοσμοτε??Εχω 3 μηνες vodafone cu που αγορασα απο καταστημα εχω βαλει μονο 2 δεκαρες αυτους τους 3 μηνες και με εχουν ταραξει στις προσφορες με 3€ 400' προς ολους + 5γιγα.Δεν γνωριζω αν θα πας εκει αλλα μου εχει κανει εντυπωση πως στελνουν αβερτα προσφορες και φαντασου προερχομαι απο q(ακομα την εχω) που εχει και τα καουντνταουν και ειδικες προσφορες και ανανεωση με 6€

H κοσμοτε εχει με διαφορα το καλυτερο σημα στην περιοχη μου και η voda που λες με διαφορα το χειροτερο, οσα gb να μου δωσει πρακτικα  θα ηταν αχρηστα γιατι με το ζορι θα εχω σημα να κανω κληση.

Anyway μετα την αρνηση μου για ανανεωση στις αστειες "προσφορες" ανανεωσης που μου κανανε,  επανηλθανε με βελτιωμενη προταση 10gb data(5gb + 5gb απο One), απεριοριστα προς cosmote, 500 λεπτα προς ολους και 300sms προς ολους στα 19 ευρω το μηνα, ψιλοτιμιο μου φανηκε, το δεχτηκα και ανανεωσα.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 1

Θα σου βγάλει και το app προσφορά διαφορετικά πήγαινε φορητότητα σε cu f2go και αν σε πήραν τηλέφωνο σε πήραν 

• 2 χρόνια αργότερα...

Καλημέρα σας!

Ξέρει κανείς τι ισχύει τώρα, το 2024 με την Cosmote? Θέλω να πω ότι γιατί κάποιος να κάνει συμβόλαιο που δίνει Απεριόριστα προς όλους, 5 Giga και 2000 sms με 26 €/μήνα και να μην πάει σε cosmokarta που δίνει Απεριόριστα προς όλους, 4,5 Giga και 400 sms με 15€/μήνα και είναι και αδέσμευτος? ή wats'up που δίνει Απεριόριστα προς όλους, 2,5+3=5,5 Giga και 300 sms  με 13 €/μήνα και πάλι αδέσμευτος? Δεν καταλαβαίνω που είναι "ο λάκος"! Μπορεί κάποιος να μου δώσει τα φώτα του?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων....

• Like 1

Δεν είναιι θέμα λάκου 

απλα ολα είναι θέμα επιλογών 

καποιος μπόρει μα την τον εξυπηρετεί το θέμα του καρτοκινητου

η μπορεί να βαριέται να ασχοληθεί με τς καρτοκινητά 

10 ώρες πριν, ANAGNPANA είπε

Δεν είναιι θέμα λάκου 

απλα ολα είναι θέμα επιλογών 

καποιος μπόρει μα την τον εξυπηρετεί το θέμα του καρτοκινητου

η μπορεί να βαριέται να ασχοληθεί με τς καρτοκινητά 

Γιατί δηλαδή κάποιος να κάνει cosmokarta όταν το what's up είναι φτηνότερο και ανήκει πάλι στην cosmote???

15 ώρες πριν, STSOGIAS είπε

Γιατί δηλαδή κάποιος να κάνει cosmokarta όταν το what's up είναι φτηνότερο και ανήκει πάλι στην cosmote???

Και γιατί να μην κάνει FROG που είναι πάλι COSMOTE 

οπως σου είπα είναι θέμα επιλογών 

Και για αυτό υπάρχει ποικιλία επιλογών 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...