Προς το περιεχόμενο

Συμβολαιο cosmote vs cosmoκαρτα vs whatsup

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε εναμιση μηνα περιπου ληγει το τωρινο μου συμβολαιο κινητης που εχω στην cosmote και ηδη αρχισανε να με καλουνε για ανανεωση, το θεμα ειναι οτι η προσφορες που μου κανανε ειναι εντελως ασυμφορες και αν δεν υπαρξει καλυτερη προταση θα παω αναγκαστικα σε καρτοκινητη και θα ηθελα να μαθω τι παιζει με τα πακετα whatup και αν συμφερουν, εχω χρονια με συμβολαιο και καρτοσυμβολαιο και δεν εχω ιδεα τι παιζει στην καρτοκινητη.

Αυτη την στιγμη εχω συμβολαιο και πληρωνω 20 ευρω μηνιαιως και μου προσφερει καθε μηνα  τα παρακατω:

-2gb internet + 1,5gb internet απο cosmoteone λογο του οτι ειναι και το σταθερο στον οτε, οποτε συνολο 3,5gb, συν αλλο 1Gb με καθε μηνιαια ηλεκτρονικη πληρωμη λογαρισμου μεσω της  εφαρμογης

-1500λεπτα προς cosmote, 600λεπτα προς ολους και 600sms προς ολους.

Το παραπανω προγραμμα με υπερκαλυψε αυτα τα σχεδον 2 χρονια που το εχω, δεν χρειαζομαι κατι παραπανω ουτε σε internet ουτε σε χρονο ομιλιας.

Οι επιλογες που δωσανε για ανανεωση, ειναι ειτε να συνεχισω με ενα προγραμμα παρομοιο απο πλευρα υπηρεσιων που προσφερει (για την ακριβεια ειναι λιγο χειροτερο γιατι δινει ελαφρως λιγοτερους χρονος ομιλιας και λιγοτερο ιντερνετ) αλλα με κοστος 27,5 ευρω τον μηνα, ειτε να παω σε ενα μεγαλυτερο προγραμμα με 5gb ιντερνετ+5gb απο cosmoteone αλλα με κοστος 31 ευρω το μηνα.

Προφανως αρνηθηκα γιατι οπως ειπα και στην κοπελα που με καλεσε, δεν με καλεσατε για εκτπωση παγιου (ετσι μου ειπε στην αρχη) αλλα για αυξηση λογαρισμου ειτε 40% ειτε 50% αναλογα με το πιο απο τα 2 προγραμματα θα επιλεξω, αρνηθηκα και ειπα οτι αν δεν υπαρξει βελτιωμενη προταση θα το κοψω το συμβολαιο και οτι δεν σκοπευω να πληρωνω 30 ευρω το μηνα λογαρισμο κινητου.

Την πρωτη φορα πριν χρονια που το γυρισα απο καρτα σε καρτοσυμβολαιο, ητανε με παγιο 15 ευρω τον μηνα, μετα απο 2 χρονια στην επομενη ανανεωση πηγα στα 17 ευρω το μηνα, στην επομενη ανανεωση (στην τωρινη) πηγα στα 20 ευρω και τωρα ουτε λιγο ουτε πολυ μου λενε να παω στα 30 ευρω πραγμα που δεν παιζει με τιποτα γιατι αρχιζει ξεφευγει η κατασταση

Ποια ειναι η αποψη σας? Θα με καλυψει η καρτοκινητη με whatup? Τι πακετα και τιμες παιζουν εκει σημερα? Γενικα οποια βοθεια/αποψη παιδια δεκτη για το πως να χειριστω την ολη κατασταση.

Συγνωμη για το μακρυσκελες ποστ/

Επεξ/σία από Pwpwpw
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, hln3 είπε

Τα πακέτα υπάρχουν και στο site για να τα δεις
Γενικά έχουν λιγότερο χρόνο ομιλίας αλλά πιο πολλα gb.

Δεν με νοιαζει ιδιαιτερα η ομιλια(σε λογικα πλαισια παντα οχι οτι καλυπτομαι με μηδεν χρονο ομιλιας προφανως) κυριως τα mb με ενδιαφερουν που χρειαζοαμαι καπου στα 2 μ 3Gb καθε μηνα ποσο θα μου κοστιζει.

Στο site το ξερω οτι μπορω να τα δω, αλλα ειναι και καποια πραγμα οπως κατι reload it κατι παρε δωσε κτλ που προφανως δεν αναφερονται αναλυτικα στο site (η και καθολου) ενω καποιος που χρησιμποιει whats up για χρονια θα τα ξερei απο πρωτο χερι και μπορει να με διαφωτισει ωστε αν με συμεφερει να παω σε whats up και τι κοστος μηνιαιο χρειαζεται ωστε να καλυφθουν οι αναγκες μου (2-3gb μηνιαια συν λιγο χρονο ομιλιας προφανως).

Μπορει να μην συμφερει, αν για παραδειγμα πρeπει να βαζω 2-3 καρτες το μηνα για να τα κανω αυτα δεν εχει νοημα να το ψαχνω.

Επεξ/σία από Pwpwpw

1 λεπτό πριν, hln3 είπε

Βάζεις 12 ευρώ και παίρνεις το combo what's up (300 προς ολους 300 προς wu + 400 mb) και από reload it παίρνεις 1,2 gb / μήνα

Aρα απο πλευρας Mb με 12 ευρω ουσιαστικα το μεγιστο που εχεις στο whats up  ειναι ~1μιση gb τον μηνα?

Αν ισχυει να να φτασω τα 2-3gb μηνιαιως που θελω χρειαζομαι minimum 2 καρτες τον 12 ευρω οποτε 24 ευρω καθε μηνα.

Αν βάλεις αλλη μια κάρτα 10 ευρώ απο εφαρμογή, παίρνεις 1,2 gb (ή 2 gb για μια εβδομάδα που μπορείς να τα σπρώξεις με τα μηνιαία πιο πίσω!)
Ενώ έχεις προσβαση και στα πακετάκια ημερήσμια, μηνιαια εβδομαδιαια κτλ
Νομίζω πως συμφέρει το WU σε σχεση με τις τιμές που σου δινουν

Πιο αναλυτικά
Βάζεις π.χ 1 του μήνα 10 ευρώ
Δεν παίρνεις πακέτα με αυτά αλλά ενεργοποιείς reload it 2 gb / μια εβδομάδα
Μετά πας βάζεις 12 ευρώ
Παίρνεις reload 1,2 gb για ενα μήνα - αλλά τώρα έχεις 3,2 gb για 1 μήνα!
Και μετά βάζεις τα πακετάκια που έχει στο site ή κανα DIY.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, hln3 είπε

Αν βάλεις αλλη μια κάρτα 10 ευρώ απο εφαρμογή, παίρνεις 1,2 gb (ή 2 gb για μια εβδομάδα που μπορείς να τα σπρώξεις με τα μηνιαία πιο πίσω!)
Ενώ έχεις προσβαση και στα πακετάκια ημερήσμια, μηνιαια εβδομαδιαια κτλ
Νομίζω πως συμφέρει το WU σε σχεση με τις τιμές που σου δινουν

Όταν λες αν βάλω Δευτέρη κάρτα 10αρα παίρνω 1.2gb εννοείς ότι τα δίνει απλα γιατί έβαλα κάρτα χωρίς μα αγοράσω κάποιο πακέτα και μένει και το 10ευρω μέσα υπόλοιπο; Αν είναι έτσι όντως με  συμφέρει νομίζω  σε σύγκριση με  αυτά τα προγράμματα που μου δίνουνε.

Επεξ/σία από Pwpwpw

Μόλις τώρα, Pwpwpw είπε

Όταν λες αν βάλω Δευτέρα κάρτα 10αρια παίρνω 1.2gb εννοείς ότι τα δίνει απλα γιατί έβαλα κάρτα χωρίς μα αγοράσω κάποιο πακέτα και μένει και το 10ευρω μέσα υπόλοιπο; Αν είναι έτσι όντως με  συμφέρει νομίζω  σε σύγκριση με  αυτά τα προγράμματα που μου δίνουνε.

Nαι βασικά, από την εφαρμογή βάζεις δύο δεκαέυρα, δεν χρειαζεται 10 + 12, δύο χ 10 αρκεί.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, hln3 είπε

Nαι βασικά, από την εφαρμογή βάζεις δύο δεκαέυρα, δεν χρειαζεται 10 + 12, δύο χ 10 αρκεί.

Για να καταλάβω, έστω ότι βάζω κάθε μήνα 2 10αρες , το μέγιστο σε mb και σε χρόνο ομιλιας που μπορω να πάρω από αυτές τις 10ρες σε συνδυασμό reload it αλλά και αγορά πακέτων μέχρι να εξαντλησω εντελώς τα 20 ευρώ (να τις ξεζουμίσω δηλαδή) ποσό είναι; 

Προσπαθώ  να καταλάβω χοντρικά το μέγιστο που μπορω να πάρω από το what’s up με κόστος 20 ευρώ κάθε μήνα! 

Επεξ/σία από Pwpwpw

Είναι πολλοί οι συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις, π.χ έχει και ημερήσια πακέτα με gb ή για το σκ μόνο ή για το βράδυ μόνο.
Απλά με το reload it έχεις μία βάση τα 3,2 gb και μετά βλέπεις τι πακέτα βάζεις

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, hln3 είπε

Είναι πολλοί οι συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις, π.χ έχει και ημερήσια πακέτα με gb ή για το σκ μόνο ή για το βράδυ μόνο.
Απλά με το reload it έχεις μία βάση τα 3,2 gb και μετά βλέπεις τι πακέτα βάζεις

Αυτά τα 3.2gb που θα πάρω από το reload it με ανανέωση  2 καρτών των 10 ευρώ έχουν διάρκεια 1 μήνα μέχρι να λήξουν η έχουν μικρότερη διάρκεια;
Γιατί αν έχουν μηνιαία διάρκεια τα 3.2gb με καλύπτουν προσωπικά για ένα μήνα, όποτε μετά έχω και 20 ευρώ διαθέσιμο για αγορά πακέτων  ομιλίας που λογικά θα με καλύψουν φαντάζομαι για ένα μήνα.
Αν είναι έτσι και τα έχω καταλάβει ρωτα σίγουρα με συμφέρει να πάω σε what’s up σε σχέση με την 30ευρη προσφορά που μου δίνουν.

Επεξ/σία από Pwpwpw

10 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Αυτά τα 3.2gb που θα πάρω από το reload it με ανανέωση  2 καρτών των 10 ευρώ έχουν διάρκεια 1 μήνα μέχρι να λήξουν η έχουν μικρότερη διάρκεια;
Γιατί αν έχουν μηνιαία διάρκεια τα 3.2gb με καλύπτουν προσωπικά για ένα μήνα, όποτε μετά έχω και 20 ευρώ διαθέσιμο για αγορά πακέτων  ομιλίας που λογικά θα με καλύψουν φαντάζομαι για ένα μήνα.
Αν είναι έτσι και τα έχω καταλάβει ρωτα σίγουρα με συμφέρει να πάω σε what’s up σε σχέση με την 30ευρη προσφορά που μου δίνουν.

Βάζεις τα 10 ευρώ, παίρνεις 2 gb για μία εβδομάδα apo reload it.
Μετά βάζεις αλλα 10 ευρώ, αν πάρεις 1,2 gb για 1 μήνα από το reload it ΠΡΙΝ λήξουν τα 2 gb πάνε και τα 2 gb 1 μήνα πίσω. Οπότε ναι μπορεις να τα βαλεις με αυτον τροπο, 3,2 gb για ένα μήνα.

Κάτι που δεν έγραψα - αν δεν φας τα 3,2 gb και κάνεις ανανεωση πριν ληξουν στο μήνα, ανανεώνονται ξανά, οπότε μπορείς να μεταφερεις αυτά που δεν εφαγες στον επόμενο μήνα, με νεο reload it.

• Like 1

15 λεπτά πριν, hln3 είπε

Βάζεις τα 10 ευρώ, παίρνεις 2 gb για μία εβδομάδα apo reload it.
Μετά βάζεις αλλα 10 ευρώ, αν πάρεις 1,2 gb για 1 μήνα από το reload it ΠΡΙΝ λήξουν τα 2 gb πάνε και τα 2 gb 1 μήνα πίσω. Οπότε ναι μπορεις να τα βαλεις με αυτον τροπο, 3,2 gb για ένα μήνα.

Κάτι που δεν έγραψα - αν δεν φας τα 3,2 gb και κάνεις ανανεωση πριν ληξουν στο μήνα, ανανεώνονται ξανά, οπότε μπορείς να μεταφερεις αυτά που δεν εφαγες στον επόμενο μήνα, με νεο reload it.

Απο οτι καταλαβαινω θα με καλυψουν 2 10ρες τον μηνα, οποτε ειναι πολυ καλη λυση να το γυρισω σε whats up αν δεν μου δωσουν καποια πιο λογικη προσφορα, γιατι αυτες που μου δινουν τωρα που ειναι γυρω στο 30αρι ουτε καν.

Απλως απ οτι καταλαβαινω με την καρτοκινητη πρπει να ειμαι πολυ προσεχτικος και να μην χανω την ημερολογικη προθεσμια των ανανεωσεαν των καρτων αν θελω να εκμεταλευτω στο maximum της υπηρεσιες που μπορει να μου προσφερει το whats up

Αν χασεις την προθεσμία μένεις χωρις υπηρεσίες 😛- δεν πειράζει απλά βάζεις λεφτά ξανά και ξαναέχεις
Μπορείς να βάλεις όμως και αυτόματη ανανεωση σε καποια πακέτα οποτε αν εχεις ευρώ μέσα τα τραβάει αυτόματα
Αυτό που κερδίζεις αν έχεις το νου σου είναι πως επεκτείνεις τις παροχές (εδικά στο reload it) ενώ μειώνεις το ρισκο να φας το πακέτο σου και μετά να χρεώνεσαι χωρίς πακέτο - αν συμβεί αυτό στα τρώει τα ευρώ πολύ γρήγορα, αν κανεις κλήσεις π.χ χωρις πακέτο.

Για μένα ναι συμφέρει WU αν δεν σου δωσουν καλυτερη τιμή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, hln3 είπε

Αν χασεις την προθεσμία μένεις χωρις υπηρεσίες 😛- δεν πειράζει απλά βάζεις λεφτά ξανά και ξαναέχεις
Μπορείς να βάλεις όμως και αυτόματη ανανεωση σε καποια πακέτα οποτε αν εχεις ευρώ μέσα τα τραβάει αυτόματα
Αυτό που κερδίζεις αν έχεις το νου σου είναι πως επεκτείνεις τις παροχές (εδικά στο reload it) ενώ μειώνεις το ρισκο να φας το πακέτο σου και μετά να χρεώνεσαι χωρίς πακέτο - αν συμβεί αυτό στα τρώει τα ευρώ πολύ γρήγορα, αν κανεις κλήσεις π.χ χωρις πακέτο.

Για μένα ναι συμφέρει WU αν δεν σου δωσουν καλυτερη τιμή.

Ναι αλλα αν χασω την προθεσμια μπορει να χρειαζτει και 3η καρτα οποτε παμε στα 30ευρω το μηνα😝 για αυτο λεω οτι απ οτι καταλαβαινω ειναι σημαντικο να μην χανω τις αντιστοιχες προθεσμιες ανανεωσεων.

Η αληθεια ειναι οτι θα με βολευε να συνεχισω στο μοτιβο που ειμαι τωρα με το συμβομαιο του 20αρικο που εχω γιατι με υπερκαλυπτει, απλα πληρωνω καθε μηνα χωρις να αγχωνομαι μην χασω καμια προθεσμια και η παροχες που μου δινει μου φτανουν και μου περισσευουν. Αν δεν μου κανουν καλυτερη προταση ομως σιγουρα θα παω σε whats up δεν προκυτε να μπω σε τρυπακι να πληρωνω 30ευρω το μηνα μου φαινονται πολλα χρηματα, θα αναγκαστω να ανεχθω το γεγονος οτι πρπει να εχω το νου μου να κανω τις ανανεωσεις στις ωρα τους.

Επεξ/σία από Pwpwpw

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...