bobis90 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, είμαι και γω ένας από τους τυχερούς που αποκτήσανε το παραπάνω συμβόλαιο στα 26.90/μήνα (λόγω black friday + υπαρξης σταθερής, ευχαριστώ πολύ αυτό το νήμα γι'αυτό) και έχω ήδη προμηθευτεί την κύρια sim απο courier. Tην δευτερη sim (μόνο για data) καθώς και το mifi τα προμηθευτικα χθες από κατάστημα νοdafone δείχνοντας τους το σχετικό sms. Και οι 2 κάρτες έχουν ενεργοποιηθεί. Κατόπιν επικοινωνίας προχθες με τεχνικό, μου είπαν ότι public IP δίνεται μόνο στη δεύτερη sim (αυτή που εχει μόνο data). Tóτε ακόμα δεν είχα τη δεύτερη SIM στα χέρια μου οπότε είπα ότι όταν την πάρω , θα τους ξαναπάρω να το ζητήσω. Σήμερα που μίλησα με τη voda, μια κυρία το μπέρδεψε με ξεχωριστή γραμμή IoT, τέσπα μετά μου πε ότι θα μου στείλει μια αίτηση αλλά αυτό που με παραξένεψε μετά και ξίνισε όλο το πράμα είναι οτι μου είπε πως η υπηρεσια δεν γίνεται στην 4sharing sim (τη δεύτερη) αλλά μόνο στη πρώτη. Της είπα ότι εμενα ο τεχνικός προχθες μου είπε το ανάποδο και στο τέλος αυτη μου είπε οτι θα με ξανακαλέσει ένας πιο εξειδικευμένος συνάδελφός της (μάλλον ζαλίστηκε). Επίσης, το άλλο που με παραξένεψε είναι ότι είχα ρωτήσει στο φόρουμ αλλά και μετά τη voda στα πρώτα τηλεφωνήματα για το αν οι 2 κάρτες μπορούν να παίξουν με δεδομένα ταυτόχρονα σε 2 διαφορετικά μέρη-πόλεις, μου είπαν ναι αλλά αυτή μου είπε ότι δεν γίνεται αυτό διότι γίνεται "διαμοιρασμός'' απ την πρώτη sim? Τι ισχύει τελικά! Ευχαριστω εκ των προτέρων. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2021 από bobis90
bill27 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στο λεω εντελως φιλικα θα μπορουσες και τις 2 ερωτησεις σου να τις επιβεβαιωσεις απλα δοκιμαζοντας τις καρτες και οχι να καλεσεις στην voda και να μπερδευτεις περισσοτερο Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2021 από bill27
THANOSJ3 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Κύρια γραμμή & έξτρα κάρτες i4s για διαμοιρασμο του ίντερνετ μπορούν να παίξουν ταυτόχρονα άσχετα η περιοχή ο Δήμος που βρίσκονται η μία με την άλλη. Πχ το κινητό να είσαι στην Λάρισα και η κάρτα i4s η διαμοιρασμού η έξτρα Θεσσαλονίκη θα λειτουργήσουν κανονικά και οι δύο. PUBLIC IP για να πάρει κανονικά δεν γίνεται χρησιμοποιεί συγκεκριμένα apn και η δεύτερη κάρτα για να μπορεί να παίξει και να καταναλώσει data με την κυρία γραμμή. Για να έχεις public IP η ανοιχτά Apn είναι άλλη κάρτα σύνδεση iot γίνεται μόνο σε κατάστημα που επιτρέπει αμφίδρομη επικοινωνία της κάρτας και εκεί μπορείς να έχεις και public IP και ανοιχτά apn να λειτουργήσει με οποία θέλεις.
bob7greejkiver Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αν δεν κάνω λάθος, το ΙοΤ απαιτεί επαγγελματικό ΑΦΜ για να παίξει. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2021 από bob7greejkiver
bobis90 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Tελικά με πήραν τηλ πιο αργα χθες και μου είπαν αυτά που μου πε ο thanos και ο bob στα παραπάνω post...
THANOSJ3 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, bob7greejkiver είπε Αν δεν κάνω λάθος, το ΙοΤ απαιτεί επαγγελματικό ΑΦΜ για να παίξει. Ναι πολύ σωστά ξέχασα να το αναφέρω χρειάζεται να υπάρχει επαγγελματικό αφμ είτε μονοπροσωπης είτε εταιρίας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα