Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εχω αυτο το 4G Modem ενω δουλευε κανονικα με ενα stick vodafone K4201-Z του 2014 με το καινουριο vodafone K5161-h ενω το αναγνωριζει και αναβει το λαμπακι του ιντερνετ μου λεει you need to set your dns manually και ενω δινω καρφωτα dns δεν με βγαζει στο ιντερνετ ενω φαινεται να παιρνει κανονικα ip απο το δικτυο εχει κανεις καμια ιδεα?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 11/12/2021 at 14:26, lak10 said:

καλησπερα εχω αυτο το 4G Modem ενω δουλευε κανονικα με ενα stick vodafone K4201-Z του 2014 με το καινουριο vodafone K5161-h ενω το αναγνωριζει και αναβει το λαμπακι του ιντερνετ μου λεει you need to set your dns manually και ενω δινω καρφωτα dns δεν με βγαζει στο ιντερνετ ενω φαινεται να παιρνει κανονικα ip απο το δικτυο εχει κανεις καμια ιδεα?

δες για  firmware update

for  both of them

Δημοσ.
6 ώρες πριν, poulinos είπε

δες για  firmware update

for  both of them

το εκανα τιποτα μαλλον παιζει ασυμβατοτητα δεν πειραζει απλα πεταξα  20,46 ευρω

Δημοσ.
31 minutes ago, lak10 said:

το εκανα τιποτα μαλλον παιζει ασυμβατοτητα δεν πειραζει απλα πεταξα  20,46 ευρω

πιο καλα ειναι να αγοραζεις router με sim.πιο ακριβα αλλα featureproof

Δημοσ.
Στις 22/12/2021 στις 1:54 ΜΜ, poulinos είπε

πιο καλα ειναι να αγοραζεις router με sim.πιο ακριβα αλλα featureproof

ηθελα να αποφυγω το βαλε βγαλε της sim και την πατησε

Δημοσ.
On 23/12/2021 at 23:10, lak10 said:

ηθελα να αποφυγω το βαλε βγαλε της sim και την πατησε

δεν ξερω αν στο προγραμμα που εισαι μπορεις να εχεις 2 sim.επισης δοκιμασε να κανεις ping να δεις αν κανεις Ping το modem router ασχετα με το αν βγαινεις στο ιντερνετ.ή δοκιμασε να κανεις Ping εναν dns αλλα με την Ip. πχ ping 194.219.227.2. μηπως και απλα ειναι θεμα Dns. επισης προσεχε ποιο apn θα βαλεις μεσα.και κανε disable το Pin καλου κακου. αν παιρνει ip τοτε ισως κατι αλλο να φταιει.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, poulinos είπε

δεν ξερω αν στο προγραμμα που εισαι μπορεις να εχεις 2 sim.επισης δοκιμασε να κανεις ping να δεις αν κανεις Ping το modem router ασχετα με το αν βγαινεις στο ιντερνετ.ή δοκιμασε να κανεις Ping εναν dns αλλα με την Ip. πχ ping 194.219.227.2. μηπως και απλα ειναι θεμα Dns. επισης προσεχε ποιο apn θα βαλεις μεσα.και κανε disable το Pin καλου κακου. αν παιρνει ip τοτε ισως κατι αλλο να φταιει.

Τα εκανα ολα αυτα υπαρχει θεμα ασυμβατοτητας με το στικακι

Δημοσ.
4 hours ago, lak10 said:

Τα εκανα ολα αυτα υπαρχει θεμα ασυμβατοτητας με το στικακι

τοτε δυστυχως οπως ειπες εχασες τα λεφτα :(

Δημοσ.
7 ώρες πριν, poulinos είπε

τοτε δυστυχως οπως ειπες εχασες τα λεφτα :(

ευτυχως μου εδωσε δωρεαν η voda το mifi και θα την βγαλω ετσι

Δημοσ.
13 hours ago, lak10 said:

ευτυχως μου εδωσε δωρεαν η voda το mifi και θα την βγαλω ετσι

γενικως εχουν βγει πολλα μικρα Modemorouterakia που παιρνουν sim./ και εγω για την δουλεια αμα χρειαστει περα απο hotspot το κινητο εχω και ενα tp link m7350.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...