Προς το περιεχόμενο

Ψάχνω τίτλο παιχνιδιού....όποιος ξέρει ας βοηθήσει...

djcensor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λεγοντας τίτλο εννοώ αν υπάρχει κανένα άλλο παιχνίδι παρόμοιο με το Age of empire και όλα τα συναφή που να οργανώνεις τον στρατό σου, να κανεις ναυτικές επιχειρήσεις,ναυμαχίες και αποβάσεις,να εχει νόημα στρατηγικής και οι μαχες στην ξηρά να είναι όσο το δυνατόν πιο ωραίες, εντυπωσιακές και να πλησιάζουν την πραγματικότητα..δεν ψάχνω κάτι σε στυλ Red alert και τέτοια παιχνίδια που αφορούν την τεχνολογία...ψάχνω κάτι που να εμπεριεχει χαρακτηριστικά σαν το Age of empires που προανεφερα πριν,αλλά επειδή τα έχω τερματισει τα παιχνίδια της σειράς αυτής,ψάχων κατι καινουριο και πιο ωραιο να μου προτείνετε να αγορασω....Kάποιος μου είπε προσφατα για ενα Rising of nations και κάτι τέτοια....δεν ξέρω...Please ποστάρετε σύντομα γιατί θέλω να παίξω games και να πωρωθώ και τα εχω τερματίσει όλα αυτά που έχω εδώ...γκρρρρ....καταλαβαίνετε τον πονο μου.... :wink:

Δημοσ.

Rise of Nations λέγεται. Το έβγαλε η Microsoft μετά το AOM.

Τώρα έχει βγει και το ex-pansion του, το Thrones of Patriots.

Το παιχνίδι αυτό άρεσε αρκετά. Παρόλ'αυτά εμένα δεν μου άρεσε καθόλου, αλλά αυτά είναι γούστα...

Τώρα, σχετικά με την ερώτηση σου. Empire Earth έχεις παίξει; Αρκετά καλό θα έλεγα, αλλά όχι όσο τα Age of. :wink:

Δοκίμασε σίγουρα το AOM αν δεν το έχεις παίξει, έιναι πάρα πολύ καλό!

Αυτά είχα να πω, αν έχεις απορίες ρώτα! :D :D :D

Δημοσ.

Ta paixnidia Stratigikis typou Age Of empires, na ksereis, oti den einai ftiagmena, gia single player.

Dokimase na ta pekseis, se LAN h akoma kalytera, sto internet.

Ekei, apeleytheronoun, oli th mageia pou kriboun mesa tous. kai etsi ypraxei kindinos, kolimatos, opws egw , pou gia 4 xronia, epaiza to age of Kings.

kapoioi einai kolimenoi me thn mpala, egw imoun me to age of Kings.

Δημοσ.

Παίξε κάποιο Civilization, ακόμα και τα παλιότερα παιχνίδια της σειράς είναι αρκετά εθιστικά... το Civilization: Call To Power είναι το πιο πρόσφατο

Δημοσ.

To civilization einai entelws diaforetiko apo to age of Empires.

To Age of Empires einai RTS (Real Time Strategy) , enw to Civilization einai Turn based strategy.

dokimase to pantws, einai kalo, alla min to sigkrineis me to Empires.

alithia, telika brikes ayto pou epsaxnes ?

Δημοσ.

Εκτός θέματος, αλλά χοντρό κόλλημα προσφέρει και το CM4 (ακόμα και αν δεν είσαι λάτρης το ποδοσφαίρου....θα γίνεις :) )

Δημοσ.

Δοκιμασε το Medieval:Total war. Αν ψαχνεις ρεαλισμο στις μαχες αυτο το παιχνιδι εινια οτι πρεπει...χιλιαδες(κυριολεκτικα...)στρατιωτες να αλληλοσφαζονται..ολα εχουν σημασια, το ηθικο των μοναδων σου, η θεση που εχεις (υψωμα κτλ) κ.α. Κατ'εμε αυτο το παιχνιδi ειναι το καλυτερο παιχνιδi στρατηγικης που εχει ποτε κυκλοφορησει.

Cya...

Δημοσ.
Rise of Nations λέγεται. Το έβγαλε η Microsoft μετά το AOM.

Τώρα έχει βγει και το ex-pansion του' date=' το Thrones of Patriots.

[/quote']

Αρκετα καλουτσικο που σε θυμιζει τα παιχνιδια στρατηγικης της Microsoft μιας και τα δυο που εχεις παιξει ειναι απο αυτην....

Εχει και ενα διαφορετικο στοιχειο στρατηγικης θεσης πανω στον χαρτη που εσυ διαλεγεις που θα κανεις την επεκταση (αν τα καταφερεις) του λαου σου...

Παιξτο...αρκετα καλο και εθιστικο...!(4 μερες και το τερματισα!! :shock: )

Μπορεις επισης να δοκιμασεις και το Civilization που αναφερθει παραπανω, αλλα εχει διαφορετικη τακτικη και διαφορετικο κολλημα...!

Και το Warcraft III επισης καλο ειναι (και το EXP του μαζι....)

Δημοσ.

gia na eimai eilikrinis den vrika auto pou epsaxna re guys alla den peirazei...ksanakolisa me to soldier of fortune 2 kai to age of mythology.....to cm4 den moy paizei sta xp....(to pc mou einai kalo)

Tha dokimaso kai to medieval gia na do ti paizei...mou arese poli i perigrafi toy....

Δημοσ.

Φοβερό το Medieval, αλλά καμία σχέση με Age of.

Αν έλεγες ότι ήθελες γενικά στρατηγικής, θα στο πρότεινα ανεπιφύλακτα, αλλά εσύ το έκανες πιο συγκεκριμένο... :D :D :)

Δημοσ.

κι εγω μια ψηφο σε Medieval .

Aσχετο με τα καρτουνιστικα Age, Warcraft - alla kala ki ayta.

εχει ενα ιστορικο βάθος, αλλα η παράνοια ειναι να πηγαινεις εναντια στην ιστορία!

ειχα παρει τους Βυζαντινούς, και εν ετη 1400 τόσο, αντι να με περικυκλώνουν οι τουρκοι, εγω ειχα τα συνορα στη Γαλλια, και ετοιμαζομουν για κατακτηση της Βρετανίας..χάος.

ειχε βγει απο την ιδια σειρα το παλιότερο Total war shogun (Ιαπωνια υποθέτω, δεν το εχω), και το τελευταιο ειναι το Rome Total War με Ρωμαίους, Ελληνες, Καρχηδόνιους, κλπ

http://www.totalwar.com/

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...