Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν σκεφτούμε πως πολλές σκηνές από τις ταινίες Matrix ήταν ένα εμφανές CGI εκείνης της εποχής, όπως πχ η σκηνή ξύλου του Neo με τους δεκάδες copy paste agents, το demo δεν απέχει και πολύ από μια ταινία που ήταν ούτως η άλλως ένα ψέμα.

• Like 1
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
17 ώρες πριν, skiabox είπε

Πραγματικά, θρηνώ.... κάνανε μια επική τριλογία σε "παρε πάρε κόσμε νοστάλγκια και πίου πίου πίου" 

Μέχρι και ο μονόλογος πιο απλοποιημένος για να προσελκύσει το the lowest common denominator (ναι μπορώ να το πω στα ελληνικά αλλά πέρα απο τα μαθηματικά ειναι και τακτική του marketing ) δεν θα μπορούσε να γίνει "why this instead of that" κτλ 🤢🤢

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, nikos5800 είπε

Όλα τα unreal engine games έχουν αυτά τα γραφικά , μην μπερδεύσε ,τα σκηνικά σε αυτό το δεμο είναι πολύ σκοτεινά και χρησιμοποιούν volumetric lighting και φαίνεται πολύ εντυπωσιακό ,είναι real time cutscene, δες τα cutscene του devil may cry 5 η resident evil και πες μου αν είναι καλύτερα η όχι , και τα particle effect που είδα είναι μια από τα ίδια απλά είναι καλά σκηνοθετημένο , δες τα μοντέλα του star wars Jedi: fallen order  και πες μου αν δεν έχουν ίδια ποιότητα με αυτό το δεμο 

Τα έχω παίξει όλα οσα αναφέρεις και τουλάχιστον στα δικά μου μάτια δεν είναι ούτε καν κοντά.Ειδικά για fallen order νομίζω το πας σε άλλο επίπεδο.

Περίεργο που ανέφερες διάφορα αλλά οχι draw distance….

Απο τα λεγόμενα σου δηλαδή το παραπάνω όχι απλά δεν σου φαίνεται άφταστο σε πραγματικά παιχνίδια αλλά ήδη απαρχαιωμένο(αφού σου μοιάζει ίδιο με παιχνίδια του 19’) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντα η Unreal Engine έδινε πόνο αλλά αυτό ήταν πραγματικά εντυπωσιακό

ΥΓ ωραία τα matrix και όλα αυτά... Να δω unreal tournament με UE5 και πραγματικά μπορεί να κάψω

Επεξ/σία από mordred
  • 4 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...