snips Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Τα γραφικά επιβάλεται να γυρίσουν τουλάχιστον 15 χρόνια πίσω. Βαρέθηκα ρεαλισμό. Σχήμα λόγου, διότι δεν έχω βάλει ούτε ένα μοντέρνο super duper game για περίπου τόσο καιρό. Δεν έχει νόημα πια Όταν θελω να παραμυθιάζομαι μπροστά σε μια οθόνη προτιμώ να βλέπω pixels και ψεύτικα sprites. Αν θέλω να δω την πραγματικότητα θα βγω στο κόσμο και θα συμπεριφερθώ ως κοινωνικό ον. Καμμένοι και με τη βούλα κάποιοι. Όχι metaverse, αποχαύνωσηverse έπρεπε να το λένε. 5 10 1
bobos73 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Ότι μπαίνεις ,μπαίνεις…. Πως βγαίνεις είναι το θέμα….
Nemo1776 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 είμαι 100% σίγουρος ότι δεν θα είναι έτσι όταν βγει.
nikos5800 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 20 λεπτά πριν, Nemo1776 είπε είμαι 100% σίγουρος ότι δεν θα είναι έτσι όταν βγει. Δεν θα βγει ,είναι δεμο ,μπορείς να το κατεβασεις για χβοχ και ps5 1
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, deafman είπε Στους παλιους τα λες αυτα? εμεις ξερουμε οτι ζουμε ηδη στο ματριξ. σταχτη στα ματια οτι ετσι "μπαινεις στο ματριξ". Καλησπέρα Διάβασε το άρθρο του Άγη Βερουτη "Τι φέρνει η 4η βιομηχανική επανάσταση"
Heatspreader Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Φαίνεται αρκετά εντυπωσιακό. 30 FPS όμως. Βέβαια έχουν μία κινηματογραφική πινελιά. Σε γρήγορες σκηνές δράσης, θα είναι ζαλούρα. Επίσης νομίζω πως τα Cutscenes είναι Prerender. 1
mAs_81 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Τι metaverse και παπάτζες να πούμε , preview του GTA 6 ειναι..!! 🤣
rodosf1 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 δεν είναι ενα βίντεο, παίζεις κανονικά ήδη στο demo σε series S, series X κ PS5, η τεχνολογία λοιπόν είναι ήδη εκεί! φαινομενικο πραγματικά. 3
Racooon Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Το Series s παίζει 800p και κάνει upscale στα 1080p και οι άλλες 2 κονσόλες έχουν internal resolusion 1080p και κάνουν upscale στα 1440p, όλα αυτά σε 30fps με εμφανή πτώση των frames σε δύσκολες σκηνές. Οι δημιουργοί είπαν ότι άφησαν πολύ επεξεργαστική ισχύ από την CPU ανεκμετάλλευτη. Θέλουμε μια γενιά ακόμα για φωτορεαλισμό ίσως και 2 για native 4k/60fps, αλλά πιστεύω θα δούμε καλά αποτελέσματα και προς το τέλος της υπάρχουσας. 1
Tetrabitos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 14 ώρες πριν, snips είπε Τα γραφικά επιβάλεται να γυρίσουν τουλάχιστον 15 χρόνια πίσω. Βαρέθηκα ρεαλισμό. Σχήμα λόγου, διότι δεν έχω βάλει ούτε ένα μοντέρνο super duper game για περίπου τόσο καιρό. Δεν έχει νόημα πια Όταν θελω να παραμυθιάζομαι μπροστά σε μια οθόνη προτιμώ να βλέπω pixels και ψεύτικα sprites. Αν θέλω να δω την πραγματικότητα θα βγω στο κόσμο και θα συμπεριφερθώ ως κοινωνικό ον. Καμμένοι και με τη βούλα κάποιοι. Όχι metaverse, αποχαύνωσηverse έπρεπε να το λένε. Παίξε indie games τότε που δεν είναι ρεαλιστικά αφού σε χαλάνε τα ρεαλιστικα... 1
Gregory_House Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Tetrabitos είπε Παίξε indie games τότε που δεν είναι ρεαλιστικά αφού σε χαλάνε τα ρεαλιστικα... Δεν πιστεύω ότι έχει κανείς όντως θέμα με τα φοβερά και ολοένα καλύτερα "γραφικά", αλλά με το γεγονός πως -όπως συμβαίνει και με τις ταινίες, τις σειρές με τα εφέ, τα σκηνικά κτλπ- αυτό ίσως οδηγεί έμμεσα στην έλλειψη προσπάθειας των δημιουργών για δουλεμένη πλοκή και βάθος στο εκάστοτε "σύμπαν". Just my 2 cents, που λένε και στο χωριό μου, χωρίς να θέλω να έρθω σε ρήξη με κανέναν. 2
Chocobo Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, rodosf1 είπε δεν είναι ενα βίντεο, παίζεις κανονικά ήδη στο demo σε series S, series X κ PS5, η τεχνολογία λοιπόν είναι ήδη εκεί! φαινομενικο πραγματικά. Δεν λέει κάποιος το αντίθετο.Είναι σαν το demo με το δεινόσαυρο στο psx. Ας δούμε όμως και ένα demo unreal engine 4 κοντά 10 χρόνια πριν Πόσα παιχνίδια έχουν αυτά τα γραφικά ; Η τεχνολογία υπήρχε και τότε… Το ότι έβγαλαν ένα demo ακόμα και playable δεν σημαίνει πως θα δείς τα γραφικά αυτά σύντομα.Πόσο μάλλον όταν τα 3/4 του βίντεο είναι pre rendered και το playable κομμάτι 30fps με drops και δεν ξέρω καν τι ανάλυση..Σκέψου αν δεν μπόρεσαν στο DEMO τον 20 λεπτών και του περιορισμένου χόρου το “τέλειο” οι ίδιοι οι δημιουργοί της μηχανής , πόσο μακριά θα είναι οι άλλοι σε full game.. Το οτι υπάρχει η τεχνολογία δεν σημαίνει πως θα κάτσει να κάνει τέτοιο optimization o οποιοσδήποτε. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2021 από Chocobo 5
Physics_Rulez Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Όσοι περιμένατε αληθινές ανθρώπινες εκφράσεις, καθίστε στα αυγά σας 😄 Not amused
nikos5800 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Chocobo είπε Δεν λέει κάποιος το αντίθετο.Είναι σαν το demo με το δεινόσαυρο στο psx. Ας δούμε όμως και ένα demo unreal engine 4 κοντά 10 χρόνια πριν Πόσα παιχνίδια έχουν αυτά τα γραφικά ; Η τεχνολογία υπήρχε και τότε… Το ότι έβγαλαν ένα demo ακόμα και playable δεν σημαίνει πως θα δείς τα γραφικά αυτά σύντομα.Πόσο μάλλον όταν τα 3/4 του βίντεο είναι pre rendered και το playable κομμάτι 30fps με drops και δεν ξέρω καν τι ανάλυση..Σκέψου αν δεν μπόρεσαν στο DEMO τον 20 λεπτών και του περιορισμένου χόρου το “τέλειο” οι ίδιοι οι δημιουργοί της μηχανής , πόσο μακριά θα είναι οι άλλοι σε full game.. Το οτι υπάρχει η τεχνολογία δεν σημαίνει πως θα κάτσει να κάνει τέτοιο optimization o οποιοσδήποτε. Όλα τα unreal engine games έχουν αυτά τα γραφικά , μην μπερδεύσε ,τα σκηνικά σε αυτό το δεμο είναι πολύ σκοτεινά και χρησιμοποιούν volumetric lighting και φαίνεται πολύ εντυπωσιακό ,είναι real time cutscene, δες τα cutscene του devil may cry 5 η resident evil και πες μου αν είναι καλύτερα η όχι , και τα particle effect που είδα είναι μια από τα ίδια απλά είναι καλά σκηνοθετημένο , δες τα μοντέλα του star wars Jedi: fallen order και πες μου αν δεν έχουν ίδια ποιότητα με αυτό το δεμο Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2021 από nikos5800
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα