meletis_m Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε ρελε αντλίας βενζίνης; Συνήθως εάν είναι ρελέ θα το αφήσει μια και εξω δέν θα παίρνει καθόλου , τη έχω ακριβώς ίδια ζημιά .
pavloa Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 18 ώρες πριν, thanasisxask είπε Η πλεξούδα του κινητήρα σε τι κατάσταση βρίσκεται; εγκέφαλο άλλαξες; Η πλεξούδα απο όσο βλέπω καλή φαίνεται Εγκέφαλο δεν άλλαξα αλλά ούτε μου ανέφεραν για αλλαγή. 17 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε ρελε αντλίας βενζίνης; Αν ήταν το ρελέ δεν θα μου έκανε συνέχεια διακοπές? Μόνο όταν είναι κρύο το κάνει πολύ έντονα..
thanasisxask Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, pavloa είπε Η πλεξούδα απο όσο βλέπω καλή φαίνεται Εγκέφαλο δεν άλλαξα αλλά ούτε μου ανέφεραν για αλλαγή. Αν ήταν το ρελέ δεν θα μου έκανε συνέχεια διακοπές? Μόνο όταν είναι κρύο το κάνει πολύ έντονα.. Στην πρώτη εκκίνηση που θα κάνεις άφησε το να πέσουν οι στροφές και μετά ξεκίνα, το έχεις δοκιμάσει να δεις τι κάνει;
pavloa Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, thanasisxask είπε Στην πρώτη εκκίνηση που θα κάνεις άφησε το να πέσουν οι στροφές και μετά ξεκίνα, το έχεις δοκιμάσει να δεις τι κάνει; Το έχω δοκιμάσει, είναι κρύο και οι στροφές ανεβασμένες.. Το αφήνω στο ρελαντί να πέσουν στα φυσιολογικά και τότε ξεκινάω αλλά τότε το κάνει το κόψιμο.
pavloa Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 8 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Eχεις συναγερμό; Ναι έχω αλλά είναι απλός, δεν το έχω να μπλοκάρει κάτι..
fuz10n Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 μια ψηφο στο (στους?) λαμδα κι απο μενα κανε μια δοκιμη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα