Επισκέπτης Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 21 ώρες πριν, JailbrokenDiesel είπε Ναι το εχω και γραπτως, ειναι 5 χρονια σερβις (ή ανα 15,000χλμ οτι ερθει πρωτο) οχι, δε μπορεις να κανεις αλλαγες στισ εκδοσεις.. ειναι αυτο που ειναι.. (τουλαχιστον ετσι ηταν ιουνιο21 οταν παρλελαβα το αμαξι.. παραγγελια φλεβαρη21) το clima δε το αλλαζω, κατ εμε ειναι πολυ χρησιμο. λιγο κατω απο 19,500 τελικη τιμη, μεταλλικο χρωμα με διχρωμια. αν δεν επαιρνα τα 5χρονια σερβις η τιμη θα πηγαινε -500€ γενικως πολυ ικανοποιημενος με το αυτοκινητο, ολα τα τεχνολογικα μπλιμπλικια, καμερες κλπ εχει νευρο σαν κινητηρας, σφιχτο κ σπορ στησιμο, σε εθνικη οδο ανετα στα 150χλμ Έχω λάβει προσφορά 19.430€ για το Optimum και 21.230€ για το GT Line (με μεταλλικό χρώμα) Τόσο πολύ ανέβηκαν οι τιμές; Θα κοιτάξω και σε άλλη αντιπροσωπεία.
JailbrokenDiesel Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 49 λεπτά πριν, wotw είπε Έχω λάβει προσφορά 19.430€ για το Optimum και 21.230€ για το GT Line (με μεταλλικό χρώμα) Τόσο πολύ ανέβηκαν οι τιμές; Θα κοιτάξω και σε άλλη αντιπροσωπεία. 21,230 ειναι πολλα! αλλα απ'οσο ξερω πουλαει καλα και προσφατα το ανεβασαν το Stonic +700€ πρωτα κατεληξα σε μοντελο (τελικως ημουν αναμεσα σε Κονα, Fiesta Active X, Stonic) κ μετα πηρα σβαρνα ολες τις αντιπροσωπειες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα