Προς το περιεχόμενο

Επιλογή Β SUV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοιτάζω σε αυτήν την κατηγορία κάτω από 20.000€

Είμαι μεταξύ των

1. Huyndai Kona PREMIUM 1.0T 120hp 6MT (MY 22)
  2. KIA Stonic 1.0 T-GDi 100 PS GLS Platinum

Τι θα προτείνατε μεταξύ των παραπάνω; Υπάρχει κάποια άλλη αξιόλογη επιλογή στην κατηγορία σε αυτό το budget;

Πέρα από πολλά χρόνια οδηγός δεν είμαι γνώστης, οπότε θα ήθελα τα φώτα σας.

Δημοσ.

το Vitara δεν σου αρέσει; έχω το ακριβώς προηγούμενο μοντέλο και είμαι ευχαριστημένος. και κάπου εκεί παίζει και το s-cross μου φαίνεται.

τα Kona & Stonic είναι παρόμοια αυτοκίνητα μου φαίνεται και λογικά θα έχουν και αρκετά χρόνια εγγύηση σε σχέση με τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά.

Δημοσ.

και εμενα τελευταια μου εχει κολλησει στο μυαλο kona στην 4x4 εκδοση του... εχει καποιος καποια εμπειρια με αυτο; τωρα ειδα οτι και το vitara παιζει σε συγκρισιμη τιμη στην 4x4 εκδοση

Δημοσ.

Το Kamiq απλά δεν μου αρέσει. Το ίδιο και το Vitara. Το Τ-Cross είναι συμπαθητικό αλλά αν ανεβείς σε έκδοση ξεφεύγει.

Μεταξύ των δύο που αναφέρω και των εκδόσεων τους, έχετε γνώμη;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Jos3ph είπε

Nissan Juke . Από τα δύο που λες , είναι θέμα γούστου , αφού είναι η ίδια μητρική εταιρεία

Δεν μου φαίνεται άσχημη επιλογή αλλά 19700€ χωρίς εγγύηση. Κακή φάση όταν σε Kona και Stonic δίνουν 5 και 7 χρόνια αντίστοιχα.

Επεξ/σία από wotw
Δημοσ.

Αν σου άρεσε το νισσαν , πας και από την αντιπροσωπεία. Πάντα κάποια προωθητική ενέργεια υπάρχει, ισχύει για όλες τις μάρκες

Δημοσ.
Στις 14/12/2021 στις 11:56 ΠΜ, wotw είπε

Δεν μου φαίνεται άσχημη επιλογή αλλά 19700€ χωρίς εγγύηση. Κακή φάση όταν σε Kona και Stonic δίνουν 5 και 7 χρόνια αντίστοιχα.

Μπορεί να σε μπερδεύει o configurator που σου δίνει να βάλεις επέκταση της εγγύησης αν θες, αλλά βλέπω ότι έχει 3 χρόνια /100.000 χλμ για τα επιβατικά η Nissan, δεν είναι άσχημα.

Δημοσ.

Hyundai bayon ολοκαινουργιο, με φρέσκια σχεδίαση, υβριδικό με dct κιβώτιο 100 hp και 0 τέλη κυκλοφορίας και κατανάλωση μαγεία.. 

Δημοσ.

Πρώτα πρέπει να τα οδηγήσεις . Αλλιώς αν σου φαίνονται ισάξια το ΚΙΑ που έχει παραπάνω εγγύηση .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@wotw
Κατοχος KIA Stonic 1.0 T-GDi 100PS - GT Line εδω, 
απολυτα ικανοποιημενος 7.500χλμ, καθημερινη χρηση στην αθηνα, με νευρικο ποδι, 6.8 καταναλωση.

Ημουν αναμεσα και στο Κοna, αλλα μου εβγαζε αρκετη πλαστικουρα το εσωτερικο του. προσωπικη αποψη βεβαια. 
Στα συν τα 5χρονια Δωραν σερβις και τα 7 χρονια εγγυηση.

Επεξ/σία από JailbrokenDiesel
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, JailbrokenDiesel είπε

@wotw
Κατοχος KIA Stonic 1.0 T-GDi 100PS - GT Line εδω, 
απολυτα ικανοποιημενος 7.500χλμ, καθημερινη χρηση στην αθηνα, με νευρικο ποδι, 6.8 καταναλωση.

Ημουν αναμεσα και στο Κοna, αλλα μου εβγαζε αρκετη πλαστικουρα το εσωτερικο του. προσωπικη αποψη βεβαια. 
Στα συν τα 5χρονια Δωραν σερβις και τα 7 χρονια εγγυηση.

@JailbrokenDiesel

Σκεφτόμουν για την έκδοση GL Optimum iMT 48V Hybrid, αλλά με χαλάει που δεν έχει κλιματισμό. Μπορώ να τον προσθέσω;

Η GLS Platinum, που έχει κλιματισμό, βγαίνει με 1200cc / 84ps κινητήρα και δεν το προτιμάω.

Η GT Line πόσο σου βγήκε;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, JailbrokenDiesel είπε

5χρονια Δωραν σερβις

Εισαι σίγουρος ότι είναι δωρεάν service ; Το λέω γιατί στο δικό μου Kona έτσι νόμιζα αλλά τελικά είναι δωρεάν τεχνικός έλεγχος . Κάτι εντελώς άχρηστο δηλαδη .

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, gbras είπε

Εισαι σίγουρος ότι είναι δωρεάν service ; Το λέω γιατί στο δικό μου Kona έτσι νόμιζα αλλά τελικά είναι δωρεάν τεχνικός έλεγχος . Κάτι εντελώς άχρηστο δηλαδη .

Ναι το εχω και γραπτως, ειναι 5 χρονια σερβις (ή ανα 15,000χλμ οτι ερθει πρωτο)

2 ώρες πριν, wotw είπε

@JailbrokenDiesel

Σκεφτόμουν για την έκδοση GL Optimum iMT 48V Hybrid, αλλά με χαλάει που δεν έχει κλιματισμό. Μπορώ να τον προσθέσω;

Η GLS Platinum, που έχει κλιματισμό, βγαίνει με 1200cc / 84ps κινητήρα και δεν το προτιμάω.

Η GT Line πόσο σου βγήκε;

οχι, δε μπορεις να κανεις αλλαγες στισ εκδοσεις.. ειναι αυτο που ειναι.. (τουλαχιστον ετσι ηταν ιουνιο21 οταν παρλελαβα το αμαξι.. παραγγελια φλεβαρη21)
το clima δε το αλλαζω, κατ εμε ειναι πολυ χρησιμο. 

λιγο κατω απο 19,500 τελικη τιμη, μεταλλικο χρωμα με διχρωμια. αν δεν επαιρνα τα 5χρονια σερβις η τιμη θα πηγαινε -500€ 

γενικως πολυ ικανοποιημενος με το αυτοκινητο, ολα τα τεχνολογικα μπλιμπλικια, καμερες κλπ εχει νευρο σαν κινητηρας, σφιχτο κ σπορ στησιμο, σε εθνικη οδο ανετα στα 150χλμ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...