eidikos33 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλημέρα επειδή θα κλείσει η εταιρία που εργάζεται ένας φίλος μου του είπαν ότι θα πρέπει να υπογράψει παραίτηση και θα υπογράψει παράλληλα σε άλλη εταιρία με τους ίδιους όρους με πριν και θα γίνει μεταφορά των δικαιωμάτων που διατηρούσε από την προηγούμενη δουλειά. Κάτι τέτοιο στέκει; Να παραιτηθείς και να γίνει μεταφορά των δικαιωμάτων του εργαζομένου που δηλωσε παραίτηση; Επίσης του ανέφεραν ότι θα αναγράφεται η διατηρηση των δικαιωμάτων του και στην νέα σύμβαση που θα υπογράψει και στην αποχώρηση και επαναπρόσληψη του στο εργανη. Και καλά ότι αν τον απολυσουν από την επόμενη εταιρία θα προσμετρηθούν τα χρόνια που ήταν στην προηγούμενη και θα πάρει αποζημίωση κανονικά Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2021 από eidikos33
Baator Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Στέκει, ναι. Είναι αρκετά σύνηθες κιόλας. Απλά ας προσέξει ότι όντως αναγράφεται, (μπαμ κάνει, το γράφει πολύ καθαρά, δεν χρειάζεται να ψάξει κάπου).
Mvpgr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Ότι γίνεται, γίνεται. Το είχε κάνει κοντινό μου πρόσωπο στα χρόνια της κρίσης και όντως όταν απολύθηκε της δώσανε όλη την αποζημίωση.
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ναι γινεται ...Η teleperformance και η Mellon απο οτι ξερω το κανουν . Προφανως και αλλες. Προφανως το εχουν ψαξει οτι ειναο νομιμο. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2021 από Γιάννης Platano
narta Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Δεν υπάρχει παραιτηση και μεταφορα δικαιωματων. Οταν παραιτησε, παραιτησε των δικαιωματων. Σε εταιρια που ημουν, εγινε αυτοματα η μεταφορα στο νεο κωδικο εργοδοτη χωρις υποψια παραιτησης.
eidikos33 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, narta είπε Δεν υπάρχει παραιτηση και μεταφορα δικαιωματων. Οταν παραιτησε, παραιτησε των δικαιωματων. Σε εταιρια που ημουν, εγινε αυτοματα η μεταφορα στο νεο κωδικο εργοδοτη χωρις υποψια παραιτησης. Το έχω ακούσει και εγώ αυτό γι'αυτό ρωτάω τελικά τι ισχύει;
narta Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, eidikos33 είπε Το έχω ακούσει και εγώ αυτό γι'αυτό ρωτάω τελικά τι ισχύει; Δεν παραιτησε. Υπαρχει διαδικασια (δεν την γνωριζω λεπτομερως) που "μεταφερονται" οι εργαζομενοι ΚΑΙ τα δικαιωματα τους στην νεα εταιρια/νεο Αριθμο Μητρώου Εργοδότη. Αν παραιτηθεις, τον ηπιες
eidikos33 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Eιναι σίγουρο; Αυτόν τον διαβεβαίωσαν ότι είναι υποχρεωτικό να γίνει παραίτηση πρώτα και πρόσληψη στην άλλη εταιρία όπου θα αναφέρεται η μεταφορά των δικαιωμάτων του
narta Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 18 ώρες πριν, eidikos33 είπε Eιναι σίγουρο; Αυτόν τον διαβεβαίωσαν ότι είναι υποχρεωτικό να γίνει παραίτηση πρώτα και πρόσληψη στην άλλη εταιρία όπου θα αναφέρεται η μεταφορά των δικαιωμάτων του Και εγω σε διαβεβαιωνω οτι υπαρχει ζωη στον Αρη. Επισης εχω εταιρια που πουλαει διαστημικες στολες. Με πιστευεις; Ειτε τον απολυουν και παιρνει την αποζιμιωση και οτι δικαιουτε και τον πρσλαμβανει φρεσκο η αλλη εταιρια, ειτε κανει τις κινησεις η αλλη εταιρια να τον "μεταφερει". Παραιτηση επαναπροσληψη μονο τα λαμογια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα