LLLEFTERIS Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Θελει φιλος να παρει μεταχειρισμενο αμαξι πετρελαιο και τα οικονομικα του 5-6 χιλιαρικα ειναι οπως ειδαμε μονο για Euro 5 Τον εχει προβληματισει αυτα που λενε για καταργηση των euro 5 κλπ. Δεν τον αποσχολει το κεντρο δεν τον αποσχολει πχ αν μπορει να μπει οπως μπαινω εγω με τα μονα ζυγα, μενει Αιγαλεω και κεντρο παει σπανιως οπως μου ειπε. Εγω του ειπα οτι φοβαμαι μην σε κανα δυο χρονια το απαγορεψουν εντελως για Αττικη και ακομα και στο Αιγαλεω να τον πιασουν θα φαει προστιμο. Θα μου πειτε αν γινει αυτο το πουλαει επαρχια αλλα θελει αν παρει κατι να το κρατησει 10-12 χρονια.
paylidis Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Κανείς δε μπορεί να σου απαντήσει Λευτέρη αν θα απαγορευτούν σε 1-2-5-10 χρόνια. Προσωπικα το θεωρω απίθανο τη στιγμή που ακόμα επιτρέπονται ρημάδια βενζινης του 80-90… πιο πολύ θα έλεγα ότι θεωρω χαζή αγορά τόσο παλιό μεταχειρισμένο πετρέλαιο (θα δώσει αλλά τόσα σε βλάβες στην πενταετια)
LLLEFTERIS Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, paylidis είπε Κανείς δε μπορεί να σου απαντήσει Λευτέρη αν θα απαγορευτούν σε 1-2-5-10 χρόνια. Προσωπικα το θεωρω απίθανο τη στιγμή που ακόμα επιτρέπονται ρημάδια βενζινης του 80-90… πιο πολύ θα έλεγα ότι θεωρω χαζή αγορά τόσο παλιό μεταχειρισμένο πετρέλαιο (θα δώσει αλλά τόσα σε βλάβες στην πενταετια) Ναι ειναι αστειο εγω με του 2003 το σαραβαλακι να μπορω εστω μερα παρα μερα να μπω μεσα Αθηνα και ενα πχ του 2013 να του πουν στο απαγορευω στην Αττικη. Περιπου 8 ετων αμαξι θα παρει εχει βρει αρκετα του 2013 Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2021 από LLLEFTERIS 1
paylidis Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 40 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Ναι ειναι αστειο εγω με του 2003 το σαραβαλακι να μπορω εστω μερα παρα μερα να μπω μεσα Αθηνα και ενα πχ του 2013 να του πουν στο απαγορευω στην Αττικη. Περιπου 8 ετων αμαξι θα παρει εχει βρει αρκετα του 2013 Είναι τεράστιο ρίσκο το μεταχειρισμένο πετρέλαιο, δυστυχώς βγάζουν πολλες ζημιές. Ας το ξανασκεφτεί για βενζίνη… 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, paylidis είπε Είναι τεράστιο ρίσκο το μεταχειρισμένο πετρέλαιο, δυστυχώς βγάζουν πολλες ζημιές. Ας το ξανασκεφτεί για βενζίνη… Παει ταξιδια και το ηθελε για οικονομια εγω του ειπα να βρει κανενα βενζινη με εργοστασιακο υγραεριο. 2
paylidis Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Όταν θα του σκάσουν βλάβη μπεκ κ μπομπα θα δει ότι δεν έκανε κ τόσο οικονομία τελικά … σαφως καλύτερη η πρόταση σου για εργοστασιακο αέριο
LLLEFTERIS Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, paylidis είπε Όταν θα του σκάσουν βλάβη μπεκ κ μπομπα θα δει ότι δεν έκανε κ τόσο οικονομία τελικά … σαφως καλύτερη η πρόταση σου για εργοστασιακο αέριο Τι ειναι η μπομπα;
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 14 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Τι ειναι η μπομπα; Πομπα απο το pump δηλαδή τρόμπα.
SeriesX Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Το βασικο για το πετρελαιο ειναι οτι θα πρεπει να ξερεις το ιστορικο του οχηματος. Δεν σε ενδιαφερουν τα χιλιομετρα. Δεν σπανε, δεν χαλανε. Δυστυχως στα diesel εισαγωγης σου λενε, 150.000 χλμ και εχει πανω 450.000 χλμ με οτι να ναι συντηρηση. Δεν εχουν περασει καν απο αντιπροσωπεια. Οπως κανουν και οι δικες μας leasing εταιριες. Δικα τους service center με την μεθοδο του ολετηρα! Ενω τα αντιστοιχα βενζινης, τι χιλιομετρα να πειραξεις ? Ρημαδια ειναι, οποτε κανεις δεν ασχολειται να γυρισει χιλιομετρα. Λενε οσα εχουν....αφου το γνωριζεις οτι ειναι καταβοθρες στην καταναλωση βενζινης και λαδιου! Ο γερολαδας της γειτονιας θα γινει ο αγαπημενος σου γειτονας. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2021 από SeriesX
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, SeriesX είπε Το βασικο για το πετρελαιο ειναι οτι θα πρεπει να ξερεις το ιστορικο του οχηματος. Δεν σε ενδιαφερουν τα χιλιομετρα. Δεν σπανε, δεν χαλανε. Δυστυχως στα diesel εισαγωγης σου λενε, 150.000 χλμ και εχει πανω 450.000 χλμ με οτι να ναι συντηρηση. Δεν εχουν περασει καν απο αντιπροσωπεια. Οπως κανουν και οι δικες μας leasing εταιριες. Δικα τους service center με την μεθοδο του ολετηρα! Ενω τα αντιστοιχα βενζινης, τι χιλιομετρα να πειραξεις ? Ρημαδια ειναι, οποτε κανεις δεν ασχολειται να γυρισει χιλιομετρα. Λενε οσα εχουν....αφου το γνωριζεις οτι ειναι καταβοθρες στην καταναλωση βενζινης και λαδιου! Αντε για την μηχανη να το δεχτω,το υπόλοιπο αμαξι δεν σπαει δεν χαλάει επειδή ντιζελ;
SeriesX Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, LLLEFTERIS είπε Ελληνικο ντιζελ δεν θα βρει; Στα 5.000 ευρω ? Πλακα κανεις τωρα... κανα fiat panda 1,3 ξεκωλιασμενο στην καλυτερη. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2021 από SeriesX 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, SeriesX είπε Στα 5.000 ευρω ? Πλακα κανεις τωρα... κανα fiat panda 1,3 ξεκωλιασμενο στην καλυτερη. Mεχρι 6 μου ειπε κοιταει 10-13 αμαξι και λιγα κυβικα πχ το fabia 1.2 Εγω του λεω επειδη εχει οικογενεια και δεν θελει να παει σε μεγαλα κυβικα να βρει κανα οκταβια 1200
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Mεχρι 6 μου ειπε κοιταει 10-13 αμαξι και λιγα κυβικα πχ το fabia 1.2 Εγω του λεω επειδη εχει οικογενεια και δεν θελει να παει σε μεγαλα κυβικα να βρει κανα οκταβια 1200 Υπάρχει οκταβια 1200 κεκ?
SeriesX Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Mεχρι 6 μου ειπε κοιταει 10-13 αμαξι και λιγα κυβικα πχ το fabia 1.2 Mικρα diesel, δεν θα εμπιστευομουν. Ειδικα για αποστασεις πολης. Γιατι εαν δεν εχουν αυτοματη αναγεννηση pdf (οπως τα yaris που εβγαζαν θεματα) θα εχεις θεματακια. Η συνεχομενη αναγεννηση γι αυτα τα μοτερ δεν ειναι και οτι καλυτερο. Αμα ειναι για αποστασεις εκτος πολης ειναι super για ταχυτητες 100-120 χλμ. Απλα προσεχεις την συντηρηση οχηματος και diesel Ultimate BP. Diesel παλια λεγανε 1600 (4 κυλινδρα) κυβικα και πανω, τωρα τα 1.500 (3 κυλινδρα) κυβικα και πανω για all around καταστασεις και ο λογος να συκωνει μεγαλυτερες θερμοκρασιες στα καυσαερια για το dpf. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2021 από SeriesX
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα