Mr_Terror Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Κοιτα αν σου δωσουν 1 χρονο εγγυηση στην ανακατασκευασμενη θα ελεγα να την παρεις.ειναι μεγαλο πλεονέκτημα να εχεις εγγυηση.Η δικη σου δεν ξερω αν επισκευαζεται και ποσο θα στοιχισει η επισκευη. Μπορεις να κανεις και το αλλο.Πηγαινε κομετρον τσεκαρε τι σοι κονσολα θα παρεις, και αν σου κανει την κρατας. Μενω κοντα στην κομετρον και στο παρελθον εχω εξυπηρετήσει παιδια να τους παω την κονσολα στο σερβις.Εποχες πσ3/πσ4.Να πω την αληθεια οτι μου ειχαν δωσει απο ανακατασκευασμενη, εμφανισιακά ηταν στην πενα.
tsiro7 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Πριν λίγο μίλησα μαζί τους η απάντηση είναι την φέρνεις και παίρνεις ανακατασκευασμενη από το εργοστάσιο. Στο ερώτημα αν θα είναι ίδια παρτίδα με τη δική μου η απάντηση ήταν ότι κάτσει. Συγνώμη αλλά δεν είναι σοβαροί οι τύποι. Δεν είναι leasing τα προϊόντα τους τα πληρώσαμε για να τα έχουμε στην κατοχή μας και τώρα σου λένε ότι κάτσει. Το εργοστάσιο παράγει ps4 δεν σταμάτησε η παραγωγή τους ας δίνουν καινούργια λοιπόν.
mikele13- Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, tsiro7 είπε Πριν λίγο μίλησα μαζί τους η απάντηση είναι την φέρνεις και παίρνεις ανακατασκευασμενη από το εργοστάσιο. Στο ερώτημα αν θα είναι ίδια παρτίδα με τη δική μου η απάντηση ήταν ότι κάτσει. Συγνώμη αλλά δεν είναι σοβαροί οι τύποι. Δεν είναι leasing τα προϊόντα τους τα πληρώσαμε για να τα έχουμε στην κατοχή μας και τώρα σου λένε ότι κάτσει. Το εργοστάσιο παράγει ps4 δεν σταμάτησε η παραγωγή τους ας δίνουν καινούργια λοιπόν. Δυστυχώς, αυτή είναι η πολιτική της Cometron.... Σου αρέσει? Προχωράς. Δεν σου αρέσει? Κοιτάς για επισκευή αλλού. Γνώμη μου, πάρε τηλ στο Console Club να σου πουν τιμή πάνω κάτω και βλέπεις ανάλογα. Δεν βλέπω να έχει ερωτηθεί... Έχεις δοκιμάσει άλλο ethernet cable? Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2021 από mikele13- 1
tsiro7 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Ναι έχω δοκιμάσει και ρουτερ άλλο και καλώδια δεν έχω αφήσει λύση για λύση 😅
mikele13- Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 29 λεπτά πριν, tsiro7 είπε Ναι έχω δοκιμάσει και ρουτερ άλλο και καλώδια δεν έχω αφήσει λύση για λύση 😅 ωραία,τηλέφωνο στο μαγαζί που ανέφερα και βλέποντας και κάνοντας...
Mr_Terror Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Ριξε μια ματια και στην υποδοχη ethernet μπας και κανενα σιδερακι εχει στραβωσει δεν κανει καλη επαφη.Με ενα φακο δες μεσα την υποδοχη. 1 1
tsiro7 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Σήμερα επισκέφτηκα την cometron διαπίστωσαν και εκείνοι το πρόβλημα και έγινε άμεσα αντικατάσταση με ανακατασκευασμενο ίδιας σειράς, 7216b και ένα χρόνο εγγύηση επιπλέον. Σε συζήτηση που είχαμε θεωρητικά τα ανακατασκευασμενα περιέχουν μόνο δευτερεύουσας σημασίας parts από αυτά που εμείς παραδίδουμε σαν προβληματικά. Είναι στην ουσία καινούργια μηχανήματα, θεωρητικά πάντα όλα αυτά. Τουλάχιστο δίνουν ένα χρόνο εγγύηση. Καλές γιορτές σε όλους.
Mr_Terror Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 εξωτερικα τα πλαστικα πως ειναι? εχουν σημαδια χρησης?
tsiro7 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Τα καπάκια πρέπει να είναι καινούργια δεν έχουν ίχνος χρήσης.
Mr_Terror Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Γιαυτο σε ρωτησα.Οπου χρειαζεται βαζουν καινουργια ανταλλακτικα.Καλοριζικη εχεις και ενα χρονο εγγυηση δεν εχεις να φοβασαι κατι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα