Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου παρουσιάστηκε και εμένα το γνωστό από ότι βλέπω πρόβλημα με την μη αναγνώριση της θύρας lan. Μου βγάζει μνμ να συνδέσω καλώδιο.

Έχω δοκιμάσει όλες τις λύσεις που βρήκα στο Internet εκτός από αρχικοποίηση. Αν προχωρήσω με αρχικοποίηση να πάρω back up ή δεν χρειάζεται θα κατεβάσω τα πάντα μετά από το λογαριασμό μου?

Επίσης να κάνω γρήγορη διαμόρφωση ή full; Από ότι βλέπω με την γρήγορη δεν χάνεις τα δεδομένα σου.

Έχω δέκα μέρες ακόμα εγγύηση αλλά για να μην τρέχω αν είναι θέμα software έλεγα να δοκιμάσω κάθε λύση.

Δημοσ.

Βάλε ενα εξωτερικο δίσκο στο PS4 και κάνε move τα games εκει. Μετα ότι και να κάνεις στο PS4 θα υπάρχουν τα games μολις βάλεις τον δισκό επάνω. Δοκίμασες να ξαναπεράσεις το firmware?

• Thanks 1
Δημοσ.

Σε Safe Mode έκανα το τελευταίο update, κάπου το βρήκα και αυτό σαν πιθανή λύση. Firmware ποιο και από που? Φαντάζομαι και με Firmware  πάλι back up θα πρέπει να κάνω. 

Δημοσ.

Τα πάντα όλα έχω κάνει εκτός από αρχικοποίηση που μάλλον θα κάνω αύριο αν προλάβω και μετά service στη Sony. 

Δημοσ.

Έκανα και αρχικοποίηση αλλά τζίφος. Μάλλον hardware είναι το πρόβλημα. Να δοκιμάσω να ξαναπεράσω το firmware η δεν υπάρχει λόγος? Και το μεγάλο ερώτημα είναι το αφήνω ως έχει και δουλεύει με WiFi μόνο ή πάω στο service και μου δίνουν πίσω 99.9% ανακατασκευασμενη κονσόλα? Τουλάχιστο η δική μου έχει παίξει συνολικά 100 ώρες με το ζόρι. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, tsiro7 είπε

Έκανα και αρχικοποίηση αλλά τζίφος. Μάλλον hardware είναι το πρόβλημα. Να δοκιμάσω να ξαναπεράσω το firmware η δεν υπάρχει λόγος? Και το μεγάλο ερώτημα είναι το αφήνω ως έχει και δουλεύει με WiFi μόνο ή πάω στο service και μου δίνουν πίσω 99.9% ανακατασκευασμενη κονσόλα? Τουλάχιστο η δική μου έχει παίξει συνολικά 100 ώρες με το ζόρι. 

Αν έχεις εγγύηση,την δίνεις και παίρνεις άλλη.

Κλασσική ζημιά στο ethernet chip.

Δημοσ.

Έχεις άποψη για τις ανακατασκευασμενες της Sony η να ελπίζω και σε αλλαγή με καινούργια? 

9 λεπτά πριν, mikele13- είπε

Αν έχεις εγγύηση,την δίνεις και παίρνεις άλλη.

Κλασσική ζημιά στο ethernet chip.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, tsiro7 είπε

Έχεις άποψη για τις ανακατασκευασμενες της Sony η να ελπίζω και σε αλλαγή με καινούργια? 

Μια χαρά είναι οι refurbished κονσόλες, ξέρεις όμως ότι έχει ανοιχτεί και κάποιο εξάρτημα έχει αλλαχτεί.

Για καινούρια δύσκολο.

• Thanks 1
Δημοσ.

Το θέμα είναι να μην είναι λιωμένη από τον προηγούμενο και την πάρω στο χέρι σύντομα. Ρίσκο όπως και να έχει . 

Δημοσ.

Συνηθως οι ανακατασκευασμενες εξωτερικα ειναι σαν καινουργιες.Εννοειτε και πληρως λειτουργικες.Αν θες παρε τηλεφωνο την κομετρον πριν πας απο εκει, να ενημερωθεις τι θα σου δωσουν καινουργια η οχι.

Δημοσ.

Εγώ μίλησα με την κομετρον και η απάντηση ήταν σας δίνουμε ότι προκύψει δεν δεσμεύονται για τπτ. Εγώ δεν καταλαβαίνω τι επισκευές κάνουν σε αυτές και δεν μπορούν να αλλάξουν ένα ethernet chip στην δική μου περίπτωση? Έχουν μητρικές και ότι προκύψει αλλάζουν όλη την μητρική και την πουλάνε ανακατασκευασμενη? 

35 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Συνηθως οι ανακατασκευασμενες εξωτερικα ειναι σαν καινουργιες.Εννοειτε και πληρως λειτουργικες.Αν θες παρε τηλεφωνο την κομετρον πριν πας απο εκει, να ενημερωθεις τι θα σου δωσουν καινουργια η οχι.

Δημοσ.

Δεν υπαρχει service στην Ελλαδα για τις κονσολες της σονυ.Νομιζω ειναι γερμανια το κεντρικο σερβις.Ειναι η πολιτικη της σονυ δυστυχως, να μην παρεχει σερβις και ανταλλακτικα.Θα παρει την δικη σου κονσολα και θα σου δωσει μια επισκευασμενη.Ειναι οδηγια της μαμας σονυ αυτο.Δεν φταιει η κομετρον.

Δημοσ.

Ενα χρόνο εγγύηση τα προϊόντα της, όχι service, πάρε μια ανακατασκευασμενη κλπ σοβαρή εταιρία... Δεν ξέρω μου φαίνεται μικρότερο ρίσκο να κρατήσω τη δική μου πάρα να πάρω ότι μου δώσουν και μου βγει αεροπλάνο τουλάχιστο η δική μου είναι παρτίδα αθόρυβη. Το μόνο θετικό το συν ένας χρόνος εγγύηση στην ανακατασκευασμενη. Είχα 10 χρόνια ps3 και δεν έκανε κιχ το 4 μόνο προβλήματα βρίσκω ψάχνοντας. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...