Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Είμαι κάτοχος ενός iMac Retina 4K, 21.5-inch του 2019. Θα ήθελα να αναβαθμίσω τον ηχώ του με εξωτερικά ηχεία (όχι 2.1 λόγω περιορισμένου χώρου). Σε ποια περιοχή τιμών να κινηθώ για να ακούσω μια αισθητή διαφορά στον ηχώ; Όχι τίποτα τρελό, αλλά να αξίζει και τα λεφτά που θα δώσω. Και αν έχετε να προτείνετε κάτι από προσωπική εμπειρία. Τα περισσότερα μουσικά αρχεία είναι σε μορφή FLAC - έχω μετατρέψει όλα μου τα CD. Είμαι λίγο σκεπτικός για ηχεία monitor μήπως ακουστούν χάλια κάποια mp3 χαμηλής ποιότητας που έχω στη συλλογή μου.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Εγώ οδηγήθηκα σε λύση airplay για πολλούς λόγους. Μπορείς να πάρεις Homepod mini ή εναλλακτικά όπως εγώ Sonos One. Εγώ πήρα δύο και τα δουλεύω μέσω airplay, στέλνω από iMac / iPhone / Apple TV 4K. 

Δημοσ.
Στις 11/12/2021 στις 7:47 ΠΜ, Chris0821 είπε

Καλημέρα. Είμαι κάτοχος ενός iMac Retina 4K, 21.5-inch του 2019. Θα ήθελα να αναβαθμίσω τον ηχώ του με εξωτερικά ηχεία (όχι 2.1 λόγω περιορισμένου χώρου). Σε ποια περιοχή τιμών να κινηθώ για να ακούσω μια αισθητή διαφορά στον ηχώ; Όχι τίποτα τρελό, αλλά να αξίζει και τα λεφτά που θα δώσω. Και αν έχετε να προτείνετε κάτι από προσωπική εμπειρία. Τα περισσότερα μουσικά αρχεία είναι σε μορφή FLAC - έχω μετατρέψει όλα μου τα CD. Είμαι λίγο σκεπτικός για ηχεία monitor μήπως ακουστούν χάλια κάποια mp3 χαμηλής ποιότητας που έχω στη συλλογή μου.

Ευχαριστώ!

Bowers & Wilkins MM1 - 300 euro price range

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, bioentre είπε

Bowers & Wilkins MM1 - 300 euro price range

τσάμπα πράμα δηλαδή...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, natural_sgf είπε

τσάμπα πράμα δηλαδή...

ε μόνο σε αυτή τη κατηγορία θα δει διαφορά πιστεύω

Ίσως δεν αξίζει, εκτός αν το θέλεις για μουσική

Δημοσ.

Από τις παραπάνω λύσεις το HomePod mini φαίνεται η πιο οικονομική. Παίζει όμως και με κάποιο άλλο player ή μόνο με την Music της Apple; 
300€ είναι παραπάνω από αυτά που θέλω να δώσω, σίγουρα τα B&W τα αξίζουν, αλλά είναι πολλά λεφτά. 
Κάποια πρόταση για ενσύρματα ηχεία; Κυρίως για μουσικές ακροάσεις. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Chris0821 είπε

Από τις παραπάνω λύσεις το HomePod mini φαίνεται η πιο οικονομική. Παίζει όμως και με κάποιο άλλο player ή μόνο με την Music της Apple; 
300€ είναι παραπάνω από αυτά που θέλω να δώσω, σίγουρα τα B&W τα αξίζουν, αλλά είναι πολλά λεφτά. 
Κάποια πρόταση για ενσύρματα ηχεία; Κυρίως για μουσικές ακροάσεις. 

Πάρε αυτά: https://www.bestprice.gr/item/2154666157/logitech-z533-21.html

Σιγά, γίναμε όλοι audiophiles.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...