LuNaTiC Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Μετα απο καιρό με τα Steelseries Arctic ακουστικά... θέλω να αλλάξω να πάρω κάτι σε bluetooth ψείρες ή κάτι τέτοιο ... To pc μου δεν έχει bluethooth οπότε με ποιό τρόπο θα μπορούσα να τα συνδέσω? έχετε δοκιμασμένες λύσεις ή προτάσεις να τσεκάρω? εαν το θέμα είναι σε λάθος κατηγορία να μεταφερθεί ! Ευχαριστώ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Με ένα usb adapter των 5€ κάνεις δουλειά. Βάζεις τα ακουστικά ως default device και με κάθε ενεργοποίηση/απενεργοποίησή τους, θα γίνεται αυτόματα η μετάβαση ηχεία→ακουστικά→ηχεία. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuNaTiC Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Στις 11/12/2021 στις 12:24 ΠΜ, Tenshi είπε Με ένα usb adapter των 5€ κάνεις δουλειά. Βάζεις τα ακουστικά ως default device και με κάθε ενεργοποίηση/απενεργοποίησή τους, θα γίνεται αυτόματα η μετάβαση ηχεία→ακουστικά→ηχεία. έχεις δοκιμάσει κάποιο? δεν με πειράζει να είναι και ακριβότερο....αρκεί να κάνει την δουλειά... Περί BT Ψείρες άνετες για υπολογιστή (πολύωρη χρήση ) έχουμε καμιά πρόταση ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, LuNaTiC είπε έχεις δοκιμάσει κάποιο? δεν με πειράζει να είναι και ακριβότερο....αρκεί να κάνει την δουλειά... Περί BT Ψείρες άνετες για υπολογιστή (πολύωρη χρήση ) έχουμε καμιά πρόταση ? Το Tp-link UB400 v1 ,που το βρίσκεις παντού διαθέσιμο. Οι ψείρες είναι άλλο θέμα (οικονομικό και ανατομικό).Tα Galaxy buds για παράδειγμα με βόλεψαν,έκατσαν καλά στο αυτί μου και θα θεωρώ τίμια αγορά.Απο την άλλη, υπάρχουν και πιο οικονομικές επιλογές... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuNaTiC Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 35 λεπτά πριν, Tenshi είπε Το Tp-link UB400 v1 ,που το βρίσκεις παντού διαθέσιμο. Οι ψείρες είναι άλλο θέμα (οικονομικό και ανατομικό).Tα Galaxy buds για παράδειγμα με βόλεψαν,έκατσαν καλά στο αυτί μου και θα θεωρώ τίμια αγορά.Απο την άλλη, υπάρχουν και πιο οικονομικές επιλογές... ok το τσιμπησα το τπ-λινκ... τα ακουστικα μου φανηκαν λιγο ακριβα να σου πω την αληθεια θελει λιγο ψαξιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα