Προς το περιεχόμενο

Αγορά Νέου Laser Πολυμηχανήματος


skepasti21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω 3 μέρες τώρα που τα ματιά μου έχουν γίνει κουμπιά από το πολύ το διάβασμα... όπως το λέει ο τίτλος... ψάχνω έναν εκτυπωτή πολυμηχάνημα Laser, ας είναι και μονόχρωμος, δεν με πειράζει ότι και να είναι, με φτηνά αναλώσιμα, γνήσια ή συμβατά, ότι εξυπηρετεί. Ένας γνωστός μου με συμβούλεψε να αποφύγω την XEROX διότι δεν φημίζεται για την υποστήριξή της σε drivers και στην εργασία του έχουν XEROX 7ετίας και έχουν προβλήματα με το word, τι φάση? Επίσης με συμβούλεψε να μείνω με στους HP διότι μέχρι τα 200 ευρώ που μπορώ να διαθέσω εγώ είναι τα καλύτερα μηχανήματα. Μου είπε να κλειστά μάτια να πάρω αυτόν αλλά εγώ βέβαια γλυκοκοιτάζω αυτόν. Λογικά κάλο θα είναι το μηχάνημα να έχει wifi και ethernet. ΑΑΑ και να είναι ετοιμοπαράδοτο διότι το επείγομαι. :cool:

Επεξ/σία από skepasti21
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο HP που λες δεν εχει συμβατα ακομα. Για τον Xerox B225 επισης δε βλεπω να υπαρχουν, ξερω ομως σιγουρα οτι υπαρχουν για το χαμηλοτερο μοντελο, το B215. Προσοχη, παιρνει ξεχωριστο τονερ (για 3000 σελιδες) και τυμπανο (για 10000 σελιδες). 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Xerox B215 άριστη επιλογή!

γενικά Xerox μην φοβάσαι αρκεί να είναι ΝΕΟ μηχάνημα και από αντιπροσωπεία. δυστυχώς ειδικά στον εργασιακό χώρο έχει πολλούς που φέρνουν καραβιές παλιότερα μοντέλα όπου τα σαπορτάρουν μόνοι τους (κανιβαλισμό σε άλλα). καμία σχέση με Xerox  και δουλέυουν με παλιά non support κυρίως μηχανάκια.

Σαν να αγοράζει μερσεντες από μαντρά - εξωτερικού , μοντέλο 15-20 ετών ( αντίστοιχα) και να συζητάμε για αίσθηση και τεχνολογία καθώς και προβλήματα χρήσης.

αποτέλεσμα να μένει κακή εικόνα για την Xerox.

Η Xerox είναι leader στην αγορά Small Office and Production καθώς και στα συμβόλαια διαχείρισης εκτύπωσης και δεν είναι τυχαίο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και σου ειπε να παρεις HP για drivers? 44 εφτασα. Σοβαρους drivers για HP μηχανημα, πασης φυσεως δεν εχω δει. 

Θέλεις να δουλευουν με προβληματα? θέλεις να ειναι 1-2gb οι drivers ενος printer?

Δουλεια της προκοπης δεν εχω δει.

Εγω παντως σε γενικες γραμμες , αγοραζω lexmark. Το πρωτο κριτηριο ομως ειναι να υπαρχει φθηνο και αξιοπιστο refill. Χωρις αυτη την προυποθεση, οποιοσδηποτε printer ειναι απλα για πέταμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...