newnick Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Ναι καλά διαβάσατε στον τίτλο. Θέλω να φορμάρω κάποιες δισκέτες γιατί τις χρειάζεται ένας συγγενής μου για ένα μηχάνημα που έχει να παίρνει backup. Ανέστησα ένα μηχάνημα που είχα (windows 2000 prof) και όταν τρέχω format a: μου βγάζει το μήνυμα Όχι έγκυρο αποθηκευτικό μέσο ή ακατάλληλο αυλάκι 0 Καμιά ιδέα? (τις διαβάζει κανονικά τις δισκέτες, δεν έχουν πρόβλημα.)
Τέρης Α. Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 25 λεπτά πριν, newnick είπε (τις διαβάζει κανονικά τις δισκέτες, δεν έχουν πρόβλημα.) Έχουν δεδομένα;
newnick Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Τέρης Α. είπε Έχουν δεδομένα; Ναι έχουν. Δεν με ενδιαφέρουν όμως θέλω να τις κάνω format
Τέρης Α. Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Όχι, για να βεβαιωθώ ότι όντως είναι εντάξη. Το διακοπτάκι κάτω δεξιά το πειράξατε; 1
alexcrx Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) https://www.digital-scrapbooking-storage.com/images/floppy_disk_write_protect_tab.png Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2021 από alexcrx 1
newnick Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Όχι δεν έχουν προστασία εγγραφής. Μάλλον πρέπει να έχουν κανά δικό τους filesystem Αυτή την στιγμή κατεβάζω lubuntu να κάνω boot από αυτό να δούμε αν θα μπορέσω να κάνω τίποτα. Αν θυμάται κανάς παλιός ποιο πρόγραμμα τρέχαμε στην αρχή για να διορθώσουμε τα pc (Norton utilities?)
alexcrx Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Το διακοπτάκι κάτω δεξιά το πειράξατε;
newnick Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, alexcrx είπε https://www.digital-scrapbooking-storage.com/images/floppy_disk_write_protect_tab.png Όχι δεν είναι αυτό
newnick Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Ενώ και στα linux μου έβγαζε προβλήματα τελικά έκανα αυτό που έπρεπε να είχα κάνει από την αρχή. Έβαλα μια άλλη δισκέτα.... Η δισκέτα ήταν χαλασμένη!!!!! 😒 Για να έχει και ένα νόημα το thread για να την φορμαρεις σε linux γράφεις mkfs.dos /dev/fd0 1440 1
Τέρης Α. Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 17 λεπτά πριν, newnick είπε Η δισκέτα ήταν χαλασμένη!!!!! 😒 Τι αναμενόμενο... Τα ίδια κι εγώ πέρυσι:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα