tonkpils Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Για αρχή, η παραγγελία έχει να κάνει για δέμα εντός Γερμανίας (εκεί μένω). Παρήγγειλα ένα laptop από γερμανικό κατάστημα. Ήταν να μου τη φέρει η μεταφορική Hermes. Τρεις φορές δε με βρήκε σπίτι για να παραλάβω και μου άφησε χαρτάκι πως το δέμα θα αποσταλεί πίσω στον αποστολέα δλδ από εκεί που το αγόρασα. Το γεγονός έγινε εχθές, όπου και επικοινώνησα με εμαιλ με τον πωλητή για το θέμα αλλά ακόμη δεν έχω πάρει απάντηση. Το ερώτημα μου είναι, τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Θα το πάρω το δέμα μου; Θα το χάσω;
smpt Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) και γιατί ρωτάς ελληνικό forum? Το θεωρώ εύλογη απορία . Σε κάποιο αντίστοιχο γερμανικό έπρεπε να ρωτήσεις, που ξέρουν πιο καλά τα δικά τους. το πιο σωστό θα ήταν να πάρεις τη μεταφορική ένα τηλέφωνο Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2021 από smpt 1
Τέρης Α. Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, tonkpils είπε Τρεις φορές δε με βρήκε σπίτι για να παραλάβω και μου άφησε χαρτάκι Τρεις φορές;;; Σε εμάς (ευτυχώς όχι σε εμένα) έρχονται, ούτε κουδούνι χτυπάνε, ούτε τηλέφωνο παίρνουν και κολλάνε αμέσως χαρτί. Πάντως, συμφωνώ με το μέλος από πάνω!
Nabuko Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, smpt είπε Σε κάποιο αντίστοιχο γερμανικό έπρεπε να ρωτήσεις Δεν υπάρχει insomnia.de
tonkpils Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, smpt είπε και γιατί ρωτάς ελληνικό forum? Το θεωρώ εύλογη απορία . Σε κάποιο αντίστοιχο γερμανικό έπρεπε να ρωτήσεις, που ξέρουν πιο καλά τα δικά τους. το πιο σωστό θα ήταν να πάρεις τη μεταφορική ένα τηλέφωνο Σωστά, αλλά στο ινσομνια δεν είναι όλοι κάτοικοι Ελλάδος και δεύτερον δε είμαι καθόλου δικτυωμενος εδώ Γερμανία. Γι' αυτό και στην αρχή ανέφερα πως πρόκειται καθαρά για Γερμανία μήπως γνωρίζει κάποιος που μένει εδώ. Φιλικά
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 25 λεπτά πριν, tonkpils είπε Σωστά, αλλά στο ινσομνια δεν είναι όλοι κάτοικοι Ελλάδος και δεύτερον δε είμαι καθόλου δικτυωμενος εδώ Γερμανία. Γι' αυτό και στην αρχή ανέφερα πως πρόκειται καθαρά για Γερμανία μήπως γνωρίζει κάποιος που μένει εδώ. Φιλικά Στην hermes εστειλες να ρωτήσεις;Δεν έχουν άλλο μέρος να το αφήσουν;
StamTheMan Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Τέρης Α. είπε Τρεις φορές;;; Σε εμάς (ευτυχώς όχι σε εμένα) έρχονται, ούτε κουδούνι χτυπάνε, ούτε τηλέφωνο παίρνουν και κολλάνε αμέσως χαρτί. Πάντως, συμφωνώ με το μέλος από πάνω! Σε εμας ομως το δεμα μενει στο καταστημα για 10 μερες πριν το στειλουν πισω. 1
vs_skg Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 θα παρεις λεφτα όταν παραλάβει ο πωλητης και κάνει process το return
tonkpils Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Στις 10/12/2021 στις 10:54 ΜΜ, Ukforthemoment είπε Στην hermes εστειλες να ρωτήσεις;Δεν έχουν άλλο μέρος να το αφήσουν; Επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση πελατών και μου είπαν πως δε γίνεται ούτε να το φέρουν συγκεκριμένη ώρα αλλά ούτε και να το αφήσουν σε κάποιο σημείο διανομής ώστε να το παραλάβω ο ίδιος και αναγκαστικά θα επιστρέψει πίσω. Περιμένω να δω αν από βδομάδα θα επικοινωνήσει ο πωλητής μαζί μου για να δούμε τί θα γίνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα