Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Fotis Deutschland είπε

Το εχουμε καταλαβει ολοι φιλε. Αντε τωρα να γράφεις ξανα οτι τα Samsung Devices δεν τα αγοραζει κανεις.

Και μονο που δεν σχολίασες τα ποσοστά πωλησεων που σου βαλαμε προδίδει την αμάθεια σου πανω στο θεμα πωλήσεων.        

Ευχαριστώ που μου έγραψες τα ποσοστά και μορφώθηκα γιατί πριν ζούσα στην αμάθεια. Τώρα σχετικά με την έλλειψη ας μας πει κάποιος ποιο κινητό θέλει να αγοράσει και δε μπορεί να το βρει.

• Confused 5
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vagosd είπε

Ευχαριστώ που μου έγραψες τα ποσοστά και μορφώθηκα γιατί πριν ζούσα στην αμάθεια. Τώρα σχετικά με την έλλειψη ας μας πει κάποιος ποιο κινητό θέλει να αγοράσει και δε μπορεί να το βρει.

Ναι ηξερες τοσο πολυ για τα ποσοστά που μας ειπε οτι καμια συσκευή της Sammy δεν πουλαει, ομως ειναι No1 σε πωλήσεις παγκόσμια.

Πλακα εχεις.😆😆     

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Fotis Deutschland είπε

Ναι ηξερες τοσο πολυ για τα ποσοστά που μας ειπε οτι καμια συσκευή της Sammy δεν πουλαει, ομως ειναι No1 σε πωλήσεις παγκόσμια.

Πλακα εχεις.😆😆     

Εδώ εσείς λέτε ότι έχουν έλλειψη κατά τα άλλα εγώ έχω πλάκα. 🤣

Περιμένω να μάθω ποιο τηλέφωνο δε μπορείτε να βρείτε στην αγορά (φυσικά από αυτά που έρχονται επίσημα στη χώρα)

• Confused 1
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Fotis Deutschland είπε

Ειναι νομιζω χασιμο χρονου να μιλας με φανατικούς οπαδούς όλων των εταιρειών.

fixed.

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, vagosd είπε

Εδώ εσείς λέτε ότι έχουν έλλειψη κατά τα άλλα εγώ έχω πλάκα. 🤣

Περιμένω να μάθω ποιο τηλέφωνο δε μπορείτε να βρείτε στην αγορά (φυσικά από αυτά που έρχονται επίσημα στη χώρα)

Μήπως τα iPhone εχουν έλλειψη επειδή φτιάχνονται σε ενα μολις εργοστάσιο (που δεν ειναι καν της Apple), ενω τα Samsung φτιάχνονται σε 4 εργοστάσια (της Samsung) σε Κορέα, Βιετνάμ, Ινδία, Βραζιλία;; Με αλλα λογια η Apple εχει μια μοναδα παραγωγής ενω η Sammy 4.             

1 λεπτό πριν, Fulgore είπε

fixed.

Σωστός!! 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Fotis Deutschland είπε

Μήπως τα iPhone εχουν έλλειψη επειδή φτιάχνονται σε ενα μολις εργοστάσιο (που δεν ειναι καν της Apple), ενω τα Samsung φτιάχνονται σε 4 εργοστάσια (της Samsung) σε Κορέα, Βιετνάμ, Ινδία, Βραζιλία;; Με αλλα λογια η Apple εχει μια μοναδα παραγωγής ενω η Sammy 4.             

Σωστός!! 

Τι μας νοιάζει εμας πόσα εργοστάσια έχει ποιος και που ? Εγώ ρώτησα σε ποιο τηλέφωνο παρατηρήσατε έλλειψη .

• Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vagosd είπε

Τι μας νοιάζει εμας πόσα εργοστάσια έχει ποιος και που ? Εγώ ρώτησα σε ποιο τηλέφωνο παρατηρήσατε έλλειψη .

Ρε μας δουλεύεις τώρα;; Θες να κανουνε συζήτηση οταν δεν μπορείς να καταλάβεις τι σχέση εχει η έλλειψη στην προσφορά με τα ποσα εργοστάσια εχει η εταιρεία;; Η Apple παράγει σε ενα εργοστάσιο και η Sammy σε 4, αρα η Samsung εχει πολυ μεγαλύτερη παραγωγική ικανότητα και καλύπτει ανετα την προσφορά.

Μας ζάλισες με την έλλειψη προσφοράς για το iPhone 13, ο λόγος σου είπαμε ποιος ειναι, η Apple εχει 1 εργοστάσιο ενω η Sammy 4. Επίσης, η Apple δεν φτιάχνει κάμερες, οθόνες μονη της και τα αγοράζει απο αλλες εταιρείες αρα αν εχουν έλλειψη οι προμηθευτές μενει πισω η Apple,  σε σχεση με την Samsung που τα φτιαχνει μονη της και αρα μειώνει το χρονο παραγωγης. Οση έλλειψη και να εχει το iPhone στο τελος της χρονιάς η Samsung θα εχει πουλήσει 270 εκατομμύρια συσκευες ενω η Apple 190-200 εκατομμύρια.                                           

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Fotis Deutschland είπε

αρα η Samsung εχει πολυ μεγαλύτερη παραγωγική ικανότητα και καλύπτει ανετα την προσφορά.                        

Εδώ εσύ έχεις μπερδέψει την προσφορά με τη ζήτηση και θες να σε πάρουμε στα σοβαρά. 

Στην αγορά υπάρχουν διαθέσιμα όλα και οι "ελλείψεις" είναι για να boostάρουν την αγορά. 

• Confused 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vagosd είπε

Εδώ εσύ έχεις μπερδέψει την προσφορά με τη ζήτηση και θες να σε πάρουμε στα σοβαρά. 

Στην αγορά υπάρχουν διαθέσιμα όλα και οι "ελλείψεις" είναι για να boostάρουν την αγορά. 

Οικονομολόγος ειμαι αγοράκι, δεν ξερεις τι σου γίνεται. Αρχικα για να σε κατεβάσω απο το ρωζ συνεφακι σου η ζήτηση για το iPhone 13 ειναι χαμηλότερη απο το iPhone 12, ομως η προσφορά εχει μειωθεί κατα μεγαλύτερο ποσοστό λογω του Chip shortage, και γενικότερα της έλλειψης εξαρτημάτων. Αρα ο λογος που η Apple δίνει τοσο αναμονή φετος ειναι επειδή αντιμετωπίζει προβλήματα στην παραγωγή (προσφορά), και οχι επειδή εχει τρελή/ μεγαλύτερη ζητηση σχετικα με τις προηγούμενες χρονιες.

https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.bloomberg.com/news/articles/2021-12-02/apple-tells-suppliers-iphone-demand-has-slowed-as-holidays-near&ved=2ahUKEwi5l9Kfwtn0AhWJ7rsIHYYND5UQxfQBKAB6BAgPEAI&usg=AOvVaw2OK8um_VcZ04GM8xrPkywb                  

https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.macrumors.com/2021/12/01/iphone-13-demand-weakening/&ved=2ahUKEwi5l9Kfwtn0AhWJ7rsIHYYND5UQxfQBKAB6BAgDEAI&usg=AOvVaw13YtxdO_a9h9GhWTAUiFc8

https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://unboxholics.com/news/tech/88787-i-zitisi-ton-iphone-13-peftei-kai-i-apple-meionei-tin-paragogi&ved=2ahUKEwjem7-ywtn0AhU2hf0HHaMhA5sQxfQBKAB6BAgREAI&usg=AOvVaw24rVI2FtIiLDyXZlbLbq_G

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Fotis Deutschland είπε

Οικονομολόγος ειμαι αγοράκι, δεν ξερεις τι σου γίνεται. Αρχικα για να σε κατεβάσω απο το ρωζ συνεφακι σου η ζήτηση για το iPhone 13 ειναι χαμηλότερη απο το iPhone 12, ομως η προσφορά εχει μειωθεί κατα μεγαλύτερο ποσοστό λογω του Chip shortage, και γενικότερα της έλλειψης εξαρτημάτων. Αρα ο λογος που η Apple δίνει τοσο αναμονή φετος ειναι επειδή αντιμετωπίζει προβλήματα στην παραγωγή (προσφορά), και οχι επειδή εχει τρελή/ μεγαλύτερη ζητηση σχετικα με τις προηγούμενες χρονιες.

https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.bloomberg.com/news/articles/2021-12-02/apple-tells-suppliers-iphone-demand-has-slowed-as-holidays-near&ved=2ahUKEwi5l9Kfwtn0AhWJ7rsIHYYND5UQxfQBKAB6BAgPEAI&usg=AOvVaw2OK8um_VcZ04GM8xrPkywb                  

https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.macrumors.com/2021/12/01/iphone-13-demand-weakening/&ved=2ahUKEwi5l9Kfwtn0AhWJ7rsIHYYND5UQxfQBKAB6BAgDEAI&usg=AOvVaw13YtxdO_a9h9GhWTAUiFc8

https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://unboxholics.com/news/tech/88787-i-zitisi-ton-iphone-13-peftei-kai-i-apple-meionei-tin-paragogi&ved=2ahUKEwjem7-ywtn0AhU2hf0HHaMhA5sQxfQBKAB6BAgREAI&usg=AOvVaw24rVI2FtIiLDyXZlbLbq_G

Αυτό το έγραψα στην αρχή περί τεχνιτής έλλειψης της Apple και για μείωση παραγωγής. Πάγια πολιτική τους πολύ πριν τον covid. Στην ουσία όμως η αγορά έχει διαθέσιμη οποιαδήποτε συσκευή . Ακομα περιμένω να μου υποδείξετε συσκευή σε έλλειψη. Τώρα αυτό με το οικονομολόγος ασχολίαστο,  πάμε παρακάτω. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vagosd είπε

Αυτό το έγραψα στην αρχή περί τεχνιτής έλλειψης της Apple και για μείωση παραγωγής. Πάγια πολιτική τους πολύ πριν τον covid. Στην ουσία όμως η αγορά έχει διαθέσιμη οποιαδήποτε συσκευή . Ακομα περιμένω να μου υποδείξετε συσκευή σε έλλειψη. Τώρα αυτό με το οικονομολόγος ασχολίαστο,  πάμε παρακάτω. 

Κάτσε να σου απαντήσω κατάλληλα, δηλαδη οπως αρμόζει σε μαθητη γυμασιου/ λυκειου που εισαι.

images.jpeg.9c7d7f0ecd94f40a5f782c0e33318510.jpeg    

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Fotis Deutschland είπε

Κάτσε να σου απαντήσω κατάλληλα, δηλαδη οπως αρμόζει σε μαθητη γυμασιου/ λυκειου που εισαι.

images.jpeg.9c7d7f0ecd94f40a5f782c0e33318510.jpeg    

Μάλλον έλλειψη σε επίπεδο και επιχειρήματα υπάρχει παρά σε ημιαγωγούς. 

• Confused 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, vagosd είπε

Μάλλον έλλειψη σε επίπεδο και επιχειρήματα υπάρχει παρά σε ημιαγωγούς. 

Φάνηκε φιλε ποιος δεν εχει επαφη με την πραγματικότητα οταν ειπες οτι η Samsung δεν κανει πωλησεις. Τωρα τα αλλα ειναι περιττά το μονο επιχείρημα σου είναι να λες ποια συσκευή εχει ελλειψη μονο και μονο για να καλύψεις την αρχικη μπαρουφα που πέταξες. Λες και με το αν εχει ελλειψη το iPhone 13 σημαίνει αυτοματα οτι δεν αγοράζει κανεις Samsung. Εξάλλου σου εξηγησαμε οτι χωρις την Samsung, Sony η Apple δεν μπορει να πουλαει ουτε ενα iPhone καθως τις οθόνες, Κάμερες, chip απο Samsung και Sony τα αγοράζει. Τωρα βέβαια μπορεις να συνεχίσεις να λες σε ολα τα Forum οτι το iPhone 13 εχει έλλειψη. Τέλος, το να μπεις σε άρθρο που αφορα την Samsung και εσυ να λες για το iPhone 13 αυτο δείχνει οτι εισαι ατομο που σε κανει οτι θελει η Apple, δεν εχεις επαφη με την πραγματική αγορά καθώς πιστεύεις ακομα οτι η μεγαλη αναμονή ειναι αποτέλεσμα της αυξημένης ζήτησης και οχι λογω της αναταραχής που εχει δημιουργήσει το αποτομο ανοιγνα της παγκόσμιας οικονομιας υστερα απο 10 μηνες Lockdown.

Δεν σε κατηγορω ομως καθως σου λεω ξανα οτι και εγω στην ηλικια σου ήμουν φανατικός οπαδος της Apple, μετα στο πανεπιστήμιο ειδα ομως οτι δεν με κανει χαρούμενο ενα Apple logo αλλά άλλα πράγματα και ετσι εκοψα τον φανατισμό μου προς την Apple και πλεον αγοραζω Devices απο ολες εταιρείες, πχ εχω Galaxy s20, iPad 6th gen και υπολογιστή windows. Τωρα να κάθομαι και να διαφημίζω προϊόντα της Apple στο insomnia η να γραφω σε άρθρα της Samsung ποσο γαματη ειναι η Apple και οτι η Samsung δεν κανει πωλήσεις, συγγνωμη αλλα ειναι ακυρα πραγματα και σιγουρα το Forum δεν εχει αυτο τον σκοπο.

Και μια τελευταία ματιά στις εταιρείες.

•Samsung Revenues: 227 Billion usd

•Apple Revenues: 270 Billion usd

•Samsung Profits: 32 Billion usd

•Apple profits: 60 Billion usd

•Samsung smartphones sales: 270 Million units (21% share)

Apple iPhone sales: 200 Million units (15% share)

•Samsung tablet sales: 32 Million units (20% share)

•iPad sales: 49 Million units 

•Samsung tv sales: 57  Million annually (30% share)  

Με αλλα λογια μιλαμε για 2 γίγαντες, που πουλάνε και οι 2 σαν τρελοί και δεν θα κλείσουν ΠΟΤΕ.      

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Fotis Deutschland είπε

Φάνηκε φιλε ποιος δεν εχει επαφη με την πραγματικότητα οταν ειπες οτι η Samsung δεν κανει πωλησεις.  

Θα σου απαντήσω κομμάτι κομμάτι για να τελειώνουμε. Το δεν κάνει πωλήσεις αναφέρεται στο γεγονός ότι καλύπτει τη ζήτηση αρα οποιαδήποτε έλλειψη chip δε μεταφράζεται σε έλλειψη συσκευών στην αγορά.

10 λεπτά πριν, Fotis Deutschland είπε

Τωρα τα αλλα ειναι περιττά το μονο επιχείρημα σου είναι να λες ποια συσκευή εχει ελλειψη μονο και μονο για να καλύψεις την αρχικη μπαρουφα που πέταξες. 

Ρωτάω ποια έχει έλλειψη για να δικαιολογήσω τη θέση μου ότι τα τελικά προιόντα δεν είναι σε έλλειψη. 

15 λεπτά πριν, Fotis Deutschland είπε

Λες και με το αν εχει ελλειψη το iPhone 13 σημαίνει αυτοματα οτι δεν αγοράζει κανεις Samsung. Εξάλλου σου εξηγησαμε οτι χωρις την Samsung, Sony η Apple δεν μπορει να πουλαει ουτε ενα iPhone καθως τις οθόνες, Κάμερες, chip απο Samsung και Sony τα αγοράζει. Τωρα βέβαια μπορεις να συνεχίσεις να λες σε ολα τα Forum οτι το iPhone 13 εχει έλλειψη. Τέλος, το να μπεις σε άρθρο που αφορα την Samsung και εσυ να λες για το iPhone 13 αυτο δείχνει οτι εισαι ατομο που σε κανει οτι θελει η Apple, δεν εχεις επαφη με την πραγματική αγορά καθώς πιστεύεις ακομα οτι η μεγαλη αναμονή ειναι αποτέλεσμα της αυξημένης ζήτησης και οχι λογω της αναταραχής που εχει δημιουργήσει το αποτομο ανοιγνα της παγκόσμιας οικονομιας υστερα απο 10 μηνες Lockdown.

Που έχω γράψει ότι το iPhone 13 έχει αυξημένη ζήτηση ? Έχω αναφέρει (για τρίτη φορά πλέον) ότι είναι τεχνιτή έλλειψη. Το ποιος φτιάχνει τι και που δεν αφορά εμάς τους καταναλωτές.

20 λεπτά πριν, Fotis Deutschland είπε

Δεν σε κατηγορω ομως καθως σου λεω ξανα οτι και εγω στην ηλικια σου ήμουν φανατικός οπαδος της Apple, μετα στο πανεπιστήμιο ειδα ομως οτι δεν με κανει χαρούμενο ενα Apple logo αλλά άλλα πράγματα και ετσι εκοψα τον φανατισμό μου προς την Apple και πλεον αγοραζω Devices απο ολες εταιρείες, πχ εχω Galaxy s20, iPad 6th gen και υπολογιστή windows. Τωρα να κάθομαι και να διαφημίζω προϊόντα της Apple στο insomnia η να γραφω σε άρθρα της Samsung ποσο γαματη ειναι η Apple και οτι η Samsung δεν κανει πωλήσεις, συγγνωμη αλλα ειναι ακυρα πραγματα και σιγουρα το Forum δεν εχει αυτο τον σκοπο.

Δε ξέρεις την ηλικία μου ίσως να είμαι και μεγαλύτερος σου. Αλλά σε κάθε περίπτωση το να μειώνεις το συνομιλητή σου δείχνει ότι είσαι σε θέση άμυνας και δεν καταλαβαίνω το λόγο. Δεν αφορά το θέμα τι συσκευή έχεις εσύ ή εγώ, ούτε διαφήμισα την Apple.

25 λεπτά πριν, Fotis Deutschland είπε

Και μια τελευταία ματιά στις εταιρείες.

•Samsung Revenues: 227 Billion usd

•Apple Revenues: 270 Billion usd

•Samsung Profits: 32 Billion usd

•Apple profits: 60 Billion usd

•Samsung smartphones sales: 270 Million units (21% share)

Apple iPhone sales: 200 Million units (15% share)

•Samsung tablet sales: 32 Million units (20% share)

•iPad sales: 49 Million units 

•Samsung tv sales: 57  Million annually (30% share) 

Όταν κάνεις copy-paste δεδομένα καλό είναι να αναφέρεις και την πηγή σου.

26 λεπτά πριν, Fotis Deutschland είπε

Με αλλα λογια μιλαμε για 2 γίγαντες, που πουλάνε και οι 2 σαν τρελοί και δεν θα κλείσουν ΠΟΤΕ.      

Προφανώς και δε θα κλείσουν (ούτε αυτό το είπα κάπου)

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...