Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Huawei FreeLace CM70 Black Neckband Bluetooth Headset

Υπάρχουν και σε κόκκινο. 

Ιστορικό χαμηλό σε σκρουτζ περίπου 40.

https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/akoystika/bluetooth-neckband/199910-huawei-freelace-cm70-black-neckband

199910-m.jpg

Επεξ/σία από focusopoulos2
  • Moderators
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, focusopoulos2 είπε

Ιστορικό χαμηλό σε σκρουτζ περίπου 40.

29.90 μια φορα και 34-35 αρκετες.

8 λεπτά πριν, triple_sec είπε

μη διαθέσιμο πια ενώ υπήρχε κανονικά όταν πρωτομπήκα, μάλλον τα σήκωσαν όλα :-)

Ηρθε το tag ΤΕΛΟΣ και πιθανολογω οτι σε λιγο μπορει να το αλλαξουμε ξανα σε ΑΚΥΡΑ 😄

• Like 3
  • Confused 1
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, matrixxx είπε

29.90 μια φορα και 34-35 αρκετες.

Ηρθε το tag ΤΕΛΟΣ και πιθανολογω οτι σε λιγο μπορει να το αλλαξουμε ξανα σε ΑΚΥΡΑ 😄

Δεν κάνει τέτοια ο Κωτσόχαχαχαχα

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά η κατάληξη είναι να πάω στο κατάστημα και να μου ρίξουν άκυρο εκεί(ενώ μου είχαν στείλει και μύνημα παραλαβής) για γέλια και για κλάματα η κατάσταση με αυτούς

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, stavag είπε

Τελικά η κατάληξη είναι να πάω στο κατάστημα και να μου ρίξουν άκυρο εκεί(ενώ μου είχαν στείλει και μύνημα παραλαβής) για γέλια και για κλάματα η κατάσταση με αυτούς

Ειναι πραγματικά τραγικό το να στέλνεις μήνυμα παραλαβής σε έναν άνθρωπο...να μην το ενημερώνεις νωρίς ως οφείλεις και αφού μπει στο κατάστημα να του ρίχνεις άκυρο...στη θέση οποιουδήποτε σοβαρού επάγγελματια και μόνο από τη ντροπή την ώρα που σου λένε άδικα ήρθατε θα σου έδινα μια δωροκαρτα την αξία του προϊόντος γιατί αυτό είναι ίσως το λιγότερο που μπορώ να κάνω για να κάλυψει τη ντροπή μου αλλά το σημαντικότερο να ξεπληρώσω τον κόπο και το χαμένο χρόνο ενός ανθρώπου...

Επεξ/σία από SpirtouLisS
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, SpirtouLisS είπε

Ειναι πραγματικά τραγικό το να στέλνεις μήνυμα παραλαβής σε έναν άνθρωπο...να μην το ενημερώνεις νωρίς ως οφείλεις και αφού μπει στο κατάστημα να του ρίχνεις άκυρο...στη θέση οποιουδήποτε σοβαρού επάγγελματια και μόνο από τη ντροπή την ώρα που σου λένε άδικα ήρθατε θα σου έδινα μια δωροκαρτα την αξία του προϊόντος γιατί αυτό είναι ίσως το λιγότερο που μπορώ να κάνω για να κάλυψει τη ντροπή μου αλλά το σημαντικότερο να ξεπληρώσω τον κόπο και το χαμένο χρόνο ενός ανθρώπου...

για Κωτσόβολο μιλάμε... 

Δημοσ.
Στις 11/12/2021 στις 5:18 ΜΜ, stavag είπε

Μεχρι να πας πρόλαβε και κατέληξε σε κάποια χέρια εντός καταστήματος, μου έχει συμβεί σε Κωτσόβολο. 

Σε Public μου έδωσαν ακόμα και προϊόν που είχαν βάλει οντως λάθος τιμή και έριξαν γενικότερα άκυρα, επειδή πήγα πολύ γρήγορα και πρόλαβα και το πήρα πριν ξεκινήσουν τα άκυρα.

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...