Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Έχω θέμα... Έχω την τηλεόραση 42LS5600 και όταν της βάζω στο πλάι στην θύρα usb της ένα στικάκι για να παίξει μια εγγραφή ts που έχω κάνει με έναν εξωτερικό αποκωδικοποιητή Mpeg-4 κατά την διάρκεια της αναπαραγωγής όταν δλδ την αφήνω να παίζει κολλάει σε κάποια σημεία αλλά και όταν προχωράω την εγγραφή μπροστά και πίσω επίσης κολλάει η θα προχωραει το μπροστά Πίο γρήγορα και το πίσω αργά σαν την κότα η το αντίστροφο η θα πεταγετε ξαφνικά χωρίς να πατήσω τπτ μπροστά γτ τι συμβαίνει και κολλάει η εγγραφή τι μπορεί να φταίει και μου γίνετε αυτό το πράγμα συνέχεια???

Δημοσ.

Αν η εγγραφη δεν εχει γινει στην ιδια τηλεοραση, ισως υπαρχει ασυμβατοτητα του αρχειου καταγραφης, με τον ενσωματωμενο player της τηλεορασης που προσπαθεις να το παιξεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, kallair είπε

Αν η εγγραφη δεν εχει γινει στην ιδια τηλεοραση, ισως υπαρχει ασυμβατοτητα του αρχειου καταγραφης, με τον ενσωματωμενο player της τηλεορασης που προσπαθεις να το παιξεις.

Όχι δεν έχει γίνει στην ίδια τηλεόραση έχει γίνει με έναν εξωτερικό Αποκωδικοποιητή Mpeg-4  και τι σημαίνει αυτό; Μπορεί να διορθωθεί;

Επεξ/σία από Vasilis T 92
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Vasilis T 92 είπε

Όχι δεν έχει γίνει στην ίδια τηλεόραση έχει γίνει με έναν εξωτερικό Αποκωδικοποιητή Mpeg-4  και τι σημαίνει αυτό; Μπορεί να διορθωθεί;

οταν παιζεις την εγγραφη μεσα απο τον εξωτερικο αποκωδικοποιητη που γραφτηκε το αρχειο, το παιζει ομαλά;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, kallair είπε

οταν παιζεις την εγγραφη μεσα απο τον εξωτερικο αποκωδικοποιητη που γραφτηκε το αρχειο, το παιζει ομαλά;

Τα ίδια κάνει και εκεί νομίζω

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Vasilis T 92 είπε

Τα ίδια κάνει και εκεί νομίζω

τοτε φταιει η εγγραφη που κανει ο αποκωδικοποιητης και οχι το μεσο οπου την αναπαραγεις. δοκιμασε αλλο στικακι πιο γρηγορο και να μειωσεις την ποιοτητα εγγραφης (αν εχει σχετικη ρυθμιση) μπας και διορθωθει το προβλημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, kallair είπε

δοκιμασε αλλο στικακι πιο γρηγορο και να μειωσεις την ποιοτητα εγγραφης (αν εχει σχετικη ρυθμιση) μπας και διορθωθει το προβλημα.

Γράφω με αυτόν εδώ των εξωτερικό σκληρό δίσκο https://www.skroutz.gr/s/8579039/Maxtor-M3-Portable-USB-3-0-Εξωτερικός-HDD-1TB-2-5-Μαύρο.html 

Δεν γράφω με στικάκια. δεν γίνεται γιατί η εγγραφές γράφονται όπως ακριβώς εκπέμπονται από τα κανάλια σε 1080i δηλαδή. Από όσο ξέρω δηλαδή τουλάχιστον δεν μπορώ να κάνω κάτι εγώ για να μειώσω την ποιότητα που εκπέμπουν τα κανάλια και γράφονται  στον δίσκο

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Vasilis T 92 είπε

Γράφω με αυτόν εδώ των εξωτερικό σκληρό δίσκο https://www.skroutz.gr/s/8579039/Maxtor-M3-Portable-USB-3-0-Εξωτερικός-HDD-1TB-2-5-Μαύρο.html 

Δεν γράφω με στικάκια. δεν γίνεται γιατί η εγγραφές γράφονται όπως ακριβώς εκπέμπονται από τα κανάλια σε 1080i δηλαδή. Από όσο ξέρω δηλαδή τουλάχιστον δεν μπορώ να κάνω κάτι εγώ για να μειώσω την ποιότητα που εκπέμπουν τα κανάλια και γράφονται  στον δίσκο

τοτε φταιει ο αποκωδικοποιητης με τον οποιο γινεται η εγγραφη. Αν και νομιζω κανεις λαθος κ μπορεις να επιλεξεις την ποιοτητα εγγραφης σε τι bitrate γινεται.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...