anastasiaRinYo Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) προσπαθησα ενα απογευμα να συνδεθω στο e banking τησ alpha bank και στην επαληθευση του code (εκανα 2 φορες λαθος τον κωδικο αλλα τελως παντων) και μολις τον εβαλα μου εβγαλε αυτο χρησιμοποιω μονο το κινιτο μου και εχω χρησιμοποιησει μονο αυτο. πως λυνεται Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2021 από anastasiaRinYo
alfaeffe Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, jim_p είπε Με το support της alphabank επικοινωνησες? Αν ειχε επικοινωνησει, θα ειχε λογο να ρωτησει εδω "πως λυνεται";
jim_p Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Το πιο πιθανο εινια να ρωτησε πρωτα εδω, μιας και "ολος και καποιος θα ξερει", παρα στην ιδια την τραπεζα. Η δικη μου μαγικη σφαιρα παντως δεν λεει ποσες συσκευες της εινια συνδεδεμενες με το ebanking της τραπεζας της. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2021 από jim_p
winchester_7 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 το εχω ζησει το ιδιο προβλημα απλα πρεπει να μπεις απο μια συσκευη που εχεις κανει Log in σιγουρα σε σταθερο υπολογιστη και καπου εχει μια ενοτητα που λεει συνδεμενες συσκευες κανεις αποσυνδεση απο ολες και εισαι ενταξει μετα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα