Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, torgar είπε

Γιατί όχι Libreoffice; Δεν είναι τέλειο αλλά δουλεύει πάρα πολύ καλά 

είναι καλό αλλά σε σοβαρή δουλειά, υπολείπεται πολύ της σουίτας της MS είναι η αλήθεια. πχ σε πακέτα στατιστικών κ δυνατότητες του Excel κα. 

Είναι όμως ίσως η καλύτερη προσπάθεια πίσω από τη Microsoft. 

Δημοσ.

Προσπαθησα καποτε να βαλω γνησια πανω στα πειρατικα. Δυσκολευτικα τοσο και τελικα δεν τα καταφερα που στο τελος ειπα ασε καλυτερα πιο ευκολο ειναι το πειρατικο! Ακομα και οι κωδικοι ειναι πιο ευκολοι! Απιστευτο λες και η μ$ τιμωρει τους νομιμους

Δημοσ.

Το Family εχει παιξει/παιζει  μέχρι και στα 60ε/χρονο, για 6 χρηστες x 5 συσκευες ο χρηστης, και 1ΤΒ στον καθε έναν.

Με τα κινητα να ειναι πανω απο 64GB νομίζω οτι κάθε οικογένεια θα το βρει δελεαστικο, αφου έχεις & backup και shares και και και και .....

Το μόνο που "χτυπάει" το παραπανω είναι η χρήση OwnCloud/NextCloud με self-hosted KMS Server.

Δημοσ.

Ας βάλει μια πολύ λογική τιμη σε 2-3 εφαρμογές γραφείου εφάπαξ και θα μαζέψει χρήμα κι οχι από συνδρομές 365 γιατί όλοι θα το δουλεύουν τοπικά στο φορητό 

• Confused 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, amveria είπε

Καλημέρα κόσμε,

Υπάρχει οικογένεια ή μεμονομένος χρήστης που να κάνει χρήση την υπηρεσίας της Microsoft Office 365? Ποιο το επιπλέον όφελος της υπηρεσίας έναντι του προγράμματος;

Το ρωτάω γιατί εμείς στο σπίτι με 3 υπολογιστές και 6 χρήστες συνολικά έχουμε επιλέξει να αγοράσουμε από τα γνωστά κλειδάδικα 3 άδειες χρήστης για το Office 2016 & 2019 και έτσι καλύπτουμε τις ανάγκες όλων μας. Η μοναδική ίσως περίπτωση που κάτι μας λείπει είναι ότι αν ο χρήστης σηκωθεί από κάποιον υπολογιστή και πρέπει να συνεχίσει σε κάποιον άλλο υπολογιστή θα πρέπει να πάρει το συγκεκριμένο αρχείο του με flashάκι ή να το στείλει στο email του ώστε να το συνεχίσει στον επόμενο ελεύθερο υπολογιστή.

Καλή συνέχεια και καλή δύναμη σε όλες και όλους.

Άπειροι άνθρωποι.... Εγώ προσωπικά πληρώνω τη συνδρομή γιατί πριν το excel 365 έκανα τη δουλειά μου πιο δύσκολα (το 2019 έχει πολύ περιορισμένες δυνατότητες) και για το mail της microsoft (έχω και free G suite και δικούς μου mail server αλλά το outlook είναι καλύτερο αν έχεις μεγάλους όγκους από email).

Επίσης με τη family συνδρομή με 100 ευρώ το χρόνο το κάθε μέλος και της δικής μου οικογένειας και της αδερφής της γυναίκας μου έχει από 1tb backup στο cloud με onedrive sync και προστασία από ransomware οπότε δεν με πρήζουν ότι έχασαν τα αρχεία τους/κλειδώθηκαν/χάλασε το laptop τους και έχασαν τα video/photos τους... + αγορά καινούργιου κλειδιού για κάθε καινούργια συσκευή/αναβάθμιση PC.

Πιθανότατα στη θέση σου και εγώ φτηνό κλειδί θα αγόραζα αλλά ο καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες και 6*1tb cloud για 100 euro το χρόνο δεν είναι κακό deal από μόνο του.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφού η πειρατική έκδοση είναι δωρεάν γιατί να βάλεις μία έκδοση που πληρώνεις??Εν τω μεταξύ τι να την κάνεις την έκδοση 365???

Επεξ/σία από chipakos
Δημοσ.
7 ώρες πριν, elpenor είπε

Άπειροι άνθρωποι.... Εγώ προσωπικά πληρώνω τη συνδρομή γιατί πριν το excel 365 έκανα τη δουλειά μου πιο δύσκολα (το 2019 έχει πολύ περιορισμένες δυνατότητες) και για το mail της microsoft (έχω και free G suite και δικούς μου mail server αλλά το outlook είναι καλύτερο αν έχεις μεγάλους όγκους από email).

Επίσης με τη family συνδρομή με 100 ευρώ το χρόνο το κάθε μέλος και της δικής μου οικογένειας και της αδερφής της γυναίκας μου έχει από 1tb backup στο cloud με onedrive sync και προστασία από ransomware οπότε δεν με πρήζουν ότι έχασαν τα αρχεία τους/κλειδώθηκαν/χάλασε το laptop τους και έχασαν τα video/photos τους... + αγορά καινούργιου κλειδιού για κάθε καινούργια συσκευή/αναβάθμιση PC.

Πιθανότατα στη θέση σου και εγώ φτηνό κλειδί θα αγόραζα αλλά ο καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες και 6*1tb cloud για 100 euro το χρόνο δεν είναι κακό deal από μόνο του.

Όχι ότι διαφωνώ με τα συμπεράσματα σου, το αντίθετο,   αλλά περιορισμένες δυνατότητες το excel 2019: Τι μπορείς να κάνεις στο 365 που δεν μπορείς στο 2019 ή σε κάποιο προγενέστερο;

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, Conan2046 είπε

Όχι ότι διαφωνώ με τα συμπεράσματα σου, το αντίθετο,   αλλά περιορισμένες δυνατότητες το excel 2019: Τι μπορείς να κάνεις στο 365 που δεν μπορείς στο 2019 ή σε κάποιο προγενέστερο;

Ένα παράδειγμα που έχω εγώ είναι τα design options του PowerPoint που υπάρχουν στο 365 και δεν υπάρχουν στο 2019. Για μένα αυτό ήταν από μόνο του λόγος να πληρώσω, μέχρι το 2015 είχα και εγώ την αντίστοιχη stand-alone εκδοχή με κλειδί από κλειδάδικο.

Δημοσ.

αυτος που εχει βάλει μια πειρατική έκδοση και δουλεύει δεν εχει λογο να πληρώνει κάθε χρόνο λογισμικό στην m$!! τουλάχιστον σε σπίτια είναι τόσο μικρή η χρήση που είναι άκυρο να δίνεις κάθε χρόνο αυτά τα χρήματα!

Δημοσ.

2 άτομα αν αγοράσουν την family υπερκαλύπτονται με 50 ευρώ το χρόνο και έχουν και από 1ΤΒ χώρο cloud.

κάποιοι δίνουν παραπανω για ένα παιχνίδι και μετά πληρώνουν και inapp purchases.

Θεωρώ την τιμή fair για αυτά που δίνει.

1 ώρα πριν, alex1001 είπε

αυτος που εχει βάλει μια πειρατική έκδοση και δουλεύει δεν εχει λογο να πληρώνει κάθε χρόνο λογισμικό στην m$!! τουλάχιστον σε σπίτια είναι τόσο μικρή η χρήση που είναι άκυρο να δίνεις κάθε χρόνο αυτά τα χρήματα!

Τότε να κλέψω και κάνα αυτοκίνητο γιατί η χρήση που του κάνω είναι πολύ μικρή.

Αν δεν θες να πληρώσεις υπάρχουν και δωρεάν εφαρμογές που συνήθως καλύπτουν αυτούς τους χρήστες.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
On 11/12/2021 at 1:36 ΜΜ, Neural_handshake said:

Άλλο πράγμα όμως.... σε σχέση με μια πραγματικά desktop εφαρμογή. Μπορεί να βολεύει κάποιους, όμως δεν μπορουμε να πουμε ότι αντικαθιστά πλήρως το msoffice.

Όπως και το Libreoffice, μπορεί να είναι ΟΚ για το 90% των χρηστών όμως κάποια "μικροπροβληματάκια", ακόμα και μερικές διαφορές στην μορφοποιηση των εγγράφων μπορεί να δημιουργεί πρόβλημα σε κάποιους, δεν μιλάω για πιο εξεζητημένα πράγματα όπως scripts και τέτοια.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...