Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, torgar είπε

Γιατί όχι Libreoffice; Δεν είναι τέλειο αλλά δουλεύει πάρα πολύ καλά 

Όπως και να έχει είναι πιο διαδεμένο το office, που σημαίνει αν βρίσκεσαι άλλου (PC) έχεις συμβατότητα

• Super Moderators
Δημοσ.
16 minutes ago, torgar said:

Γιατί όχι Libreoffice; Δεν είναι τέλειο αλλά δουλεύει πάρα πολύ καλά 

Γιατί φαντάζομαι ότι θα το προτιμούσαν εξαρχής αντί να βάζουν πειρατικό Office. 😛

• Thanks 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, giwrgostr είπε

Τα χρησιμοποιώ εγώ. Στα κύρια πλεονεκτήματα είναι ο αποθηκευτικός χώρος στο cloud και ο συγχρονισμός σε όλες τις συσκευές, καθώς και το ότι πάντα έχεις τη νεότερη διαθέσιμη έκδοση του Office. Επίσης, νομίζω ότι σου δίνονται και κάποιες επιπλέον δυνατότητες ανάκτησης στο OneDrive σε περίπτωση επίθεσης ransomware.

Βάζοντας τσαμπα Dropbox πετυχαίνεις το ιδιο αποτέλεσμα.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, oldnew είπε

Βάζοντας τσαμπα Dropbox πετυχαίνεις το ιδιο αποτέλεσμα.. 

2GB έχεις με το δωρεάν Dropbox. Με το Office 365 έχεις 1TB. Καλύπτουν τελείως διαφορετικές ανάγκες. 2ΤΒ στο Dropbox κοστίζουν 10€, ενώ στη Microsoft δίνεις 7 αν θυμάμαι καλά και έχεις και Office.

Επεξ/σία από giwrgostr
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, giwrgostr είπε

Τα χρησιμοποιώ εγώ. Στα κύρια πλεονεκτήματα είναι ο αποθηκευτικός χώρος στο cloud και ο συγχρονισμός σε όλες τις συσκευές, καθώς και το ότι πάντα έχεις τη νεότερη διαθέσιμη έκδοση του Office. Επίσης, νομίζω ότι σου δίνονται και κάποιες επιπλέον δυνατότητες ανάκτησης στο OneDrive σε περίπτωση επίθεσης ransomware.

Να σου πω, εγώ πήρα έναν Synology NAS για το δικό μου cloud (συνολικά με 2TB έφτασε ~200€) και έχει επίσης ένα καλό antivirus που έχει γλιτώσει από ransom κλπ. Και για να μην είμαι πειρατής, κάνω δουλίτσα με libre office. Θεωρώ ότι είναι πολλά αυτά που ζητά η ms.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, amveria είπε

Καλημέρα κόσμε,

Υπάρχει οικογένεια ή μεμονομένος χρήστης που να κάνει χρήση την υπηρεσίας της Microsoft Office 365? Ποιο το επιπλέον όφελος της υπηρεσίας έναντι του προγράμματος;

Το ρωτάω γιατί εμείς στο σπίτι με 3 υπολογιστές και 6 χρήστες συνολικά έχουμε επιλέξει να αγοράσουμε από τα γνωστά κλειδάδικα 3 άδειες χρήστης για το Office 2016 & 2019 και έτσι καλύπτουμε τις ανάγκες όλων μας. Η μοναδική ίσως περίπτωση που κάτι μας λείπει είναι ότι αν ο χρήστης σηκωθεί από κάποιον υπολογιστή και πρέπει να συνεχίσει σε κάποιον άλλο υπολογιστή θα πρέπει να πάρει το συγκεκριμένο αρχείο του με flashάκι ή να το στείλει στο email του ώστε να το συνεχίσει στον επόμενο ελεύθερο υπολογιστή.

Καλή συνέχεια και καλή δύναμη σε όλες και όλους.

Εγώ εδώ και χρόνια. 100 ευρώ το χρόνο και έχω το office παντού (5 δικοί μου υπολογιστές ΄και 2 ο αδερφός μου).

Και επειδή παλιά δεν αγόραζα τα γνωστά "κλειδάκια", αλλά τις εκδόσεις κανονικά, το είχα μόνο σε 1 υπολογιστή.

Δημοσ.

Αναφέρθηκε σχετικά με το LibreOffice ότι έχει ασυμβατότητα. Μέχρι στιγμής δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με τα αρχεία όλων των άλλων που έχουν Microsoft Office, ούτε εκείνοι με τα δικά μου. Και μάλιστα, σε ορισμένες περιπτώσεις (π.χ. αποθήκευση ως .PDF, Styles στο Writer, κλπ) το LibreOffice κάνει καλύτερη δουλειά. Δυστυχώς σε αρκετές περιπτώσεις που έχω αντιμετωπίσει, οι άνθρωποι έχουν το μοναδικό επιχείρημα «αυτό ξέρω (MS Office). Που να μαθαίνω κάτι άλλο», για να μη δοκιμάσουν το LibreOffice.

Αναφέρθηκε ότι με το Dropbox κάνεις τη δουλειά σου δωρεάν. Όπως ισχύει παντού, όταν η υπηρεσία είναι δωρεάν το εμπορεύσιμο προϊόν είμαι εγώ! https://www.pcworld.com/article/447666/dropbox-takes-a-peek-at-files.html Δε μπορώ να γνωρίζω αν από τότε έχει αλλάξει κάτι (προς το καλύτερο ή χειρότερο). Γνωρίζω όμως ότι «δωρεάν γεύμα δεν υπάρχει».

Συμφωνώ κι εγώ με το Synology NAS που μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα πράγματα από απλά ένα Network Attacked Storage device. Public file links, shared folders (με δυνατότητα και Public/Internet), VPN, Backup με προστασία από Ransomware, Off-site Backup, DLNA Media Server, Torrent downloader, καταγραφικό καμερών, DDNS updater, κοινόχρηστα ημερολόγια και επαφές, Chat (to name a few).

Χρησιμοποιώ LibreOffice, κι αντί να δίνω 80€ στη Microsoft κάθε χρόνο, δίνω 20€ ως Donation στο LibreOffice Project. Το θεωρώ πολύ καλό deal :) Τα αρχεία μου παραμένουν δικά μου, στην πλήρη κυριότητά μου και δεν ανησυχώ για το επόμενο (γνωστό ή άγνωστο) leak, attack, κλπ σε κάποια από τις κεντροποιημένες υπηρεσίες.

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Thresh είπε

Γιατί φαντάζομαι ότι θα το προτιμούσαν εξαρχής αντί να βάζουν πειρατικό Office. 😛

Μην το λες. Οι περισσότεροι δεν έχουν ψάξει καν για alternatives.

• Like 1
Δημοσ.

δηλαδη αυτο δεν ισχυει για νέους συνδρομητες? τουλάχιστον απαράδεκτο να δινεις έκπτωση σε αυτον που το εχει πειρατικό και όχι αυτον που ήρθε στο μαγαζι σου να ψωνισει.

Δημοσ.

Αυτοί που έχουν Οffice 365 δωρεάν, είναι και αυτοί που έχουν Adobe Photoshop δωρεάν απλά για να ανοίγουν καμιά φωτογραφία. Δε νομίζω ότι πρόκειται να πληρώσουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακολουθεί αυτή τη στρατηγική η Microsoft . Για να επικρατήσει έναντι του ανταγωνισμού παλαιότερα στις Ασιατικές χώρες είχε απενεργοποιήσει πλήρως τους ελέγχους γνησιότητας λειτουργικού.

Επεξ/σία από JIML
Δημοσ.
5 ώρες πριν, silentalex είπε

Οι υπολοιποι που πληρωσατε ειστε μ@$%&&%&% ?

αν πληρωσες 200+ €ουρως ναι αν πηρες office pro plus με 25 ευρουλακια μια χαρα πασάς είσαι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...