stefanosnik Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα , ενδιαφέρομαι να αγοράσω. Apple Watch Και θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος να μου πει αν το 7 έχει κάτι επιπλέον η αν αξίζει τα παραπάνω λεφτά , αλλιώς να πάω στο 6 . Εύχαριστω εκ τον προτέρων!
koutsis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 31 λεπτά πριν, stefanosnik είπε Καλησπέρα , ενδιαφέρομαι να αγοράσω. Apple Watch Και θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος να μου πει αν το 7 έχει κάτι επιπλέον η αν αξίζει τα παραπάνω λεφτά , αλλιώς να πάω στο 6 . Εύχαριστω εκ τον προτέρων! Είναι ακριβώς ίδια!
avacan23 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Αν εχεις τα λεφτά πάρε το 7. Διαφορές - μεγαλύτερη οθόνη (ολα φαίνονται πιο φωτεινά και λιγο πιο μεγάλα) φορτίζει πολύ πιο γρήγορα. αντέχει θεωρητικά περισότερο σε σκόνη -χτυπήματα κτλ. πληκτρολόγιο για να απαντασ σε sms προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος μετά απο 1 μήνα. κανονικά βέβαια επειδή εχουν την ίδια cpu με το 6 θα έπρεπε να λέγεται 6s όχι 7. Άρα αν μπορείς πάρε το 7. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα