catmaster Δημοσ. 24 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2024 Χτες είδα το προτελευταιο επεισόδιο της 2 σεζον -με επρηξε ενα φιλαρακι που είχαμε παει επισκεψη σπίτι του να το δουμε γιατί το παρακολουθεί και ειναι και φαν του game. Στο τελος που επεσαν οι τίτλοι του λεω "μην βάλεις το επόμενο δεν την παλευω αλλο ειλικρινά". Ήθελα να ξέρω αυτούς τους άκυρους διαλόγους με τις "σφήνες-ατάκες" από το πουθενά ποιός θεούλης σεναριογράφος τους σκέφτηκε... Οι χαρακτήρες όλοι μα όλοι εντελώς αδιάφοροι - με εξαίρεση λίγο την Kai και τον keyes - αν ψόφαγαν την ίδια στιγμή καρφί δεν μου καίγοταν.Σανίδες απο κόντρα πλακέ καλύτερα θα έπαιζαν. Η άλλη δε που υποδύεται την halsey έχει μια φάτσα -απλανές βλέμα χάσκωντας- σε ότι ταινία σειρά και να την έχω δεί -lost , solaris γουατέβε είναι το ίδιο plank. Τα side plots για ποιό λόγο υπάρχουν δεν κατάλαβα - μάλλον για να γεμίζουν τα επεισόδια ,ένα mini οικογενειακό δράμα με ενα πρώην στρατιώτη που ψάχνει το γιόκα του με την γυναίκα του που του σπάει τις μπάλες, μια κινέζα πιτσιρίκα με άλλο οικογενειακό δράμα με daddy issues που αυτή κι αν μας τα έκανε πλανήτες, και τέλος ακόμα μια τύπα -οικογενειακό δράμα με mommy issues που επίσης τσουρέκια. Όλοι αυτοί να γυρνάνε απο εδώ κι απο κεί με ατάκες του κ@λου χωρίς να γίνεται τελικά τίποτα ...παρά μόνο να μας κάνουνε τα μεζέα ζόντιακ. Σειρά για ψηφιακή λοβοτομή που δεν αξίζει ούτε το bandwidth για την προβολή. Βαθμολογία -(μείον)5/10 ....κοινώς "who-gives-a-fuck". 1 4
johny f Δημοσ. 24 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2024 Λιγα πραγματα και το φιναλε Spoiler αφου αφησε τη μαχη στον αερα,με τη Διαθηκη να εχει δεχθει ενα πληγμα αλλα τον ανθρωπινο στολο να ζομπιαζεται εκθετικα απ' αυτο το πραγμα (απ'το The Last of Us,οεο?) που εφεραν η Χολσι και οι αλλεςκαι το μελετησαν χαρωπα χαρωπα μεχρι που εγινε ο,τι εγινε.Α εχουμε και τους αλλους δυο που πηγαν στο Δακτυλιο και ειχαμε κατι λογυδρια που δε μας εκαναν σοφοτερους.Αυτα.... 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Μαρτίου 2024 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2024 Τι είδαμε και παρακατώ τι έπρεπε να βλέπουμε στη σειρά.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Μαρτίου 2024 Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2024 5 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Τι είδαμε και παρακατώ τι έπρεπε να βλέπουμε στη σειρά. Ωραία cutscene αλλά και το παιχνίδι είχε πολύ wasted potential...
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Μαρτίου 2024 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2024 Το παιχνίδι μετά δεν είχε τέτοιες σκηνές οπότε φάνηκε η κοιλιά αμέσως. Η 343 δεν είναι Bungie. 3
FCastor Δημοσ. 3 Απριλίου 2024 Δημοσ. 3 Απριλίου 2024 Την είχα ξεκινήσει κάποια στιγμή τη σειρά, αν και δεν έχω παίξει ποτέ τα παιχνίδια. Ωστόσο φαινόταν μια ευχάριστη sci-fi σειρά δράσης. Ομολογώ ότι την 1η season την εγκατέλειψα 2 - 3 επεισόδια πριν τελειώσει λόγω βαρεμάρας. Πρόσφατα την ξαναέπιασα και αφού κατάφερα να τελειώσω την 1η συνέχισα με τη 2η season και μου μένουν 2 επεισόδια για να τελειώσει. Μου φαίνεται σημαντικά βελτιωμένη από κάθε άποψη σχεδόν. Διακρίνω μια μικρή αλλαγή φιλοσοφίας και πορείας ή μου φαίνεται; Όπως και να έχει σίγουρα τη βλέπω πολύ πιο ευχάριστα!
d3monhunter Δημοσ. 6 Μαΐου 2024 Δημοσ. 6 Μαΐου 2024 Την ξεκίνησα και εγώ με πολύ μεγάλη χαρά. Αλλά πραγματικά έδινα αγώνα για να δω το επόμενο επεισόδιο. Δεν ξέρω, μου βγάζει μια "φτήνια" η όλη παραγωγή. Μου θύμισε λίγο Falling Skies. Ηθοποιοί αδιάφοροι, διάλογοι το ίδιο. Κρίμα να καίνε τόσο καλό content.
manolis940 Δημοσ. 20 Μαΐου 2024 Δημοσ. 20 Μαΐου 2024 Την ξεκίνησα απ' την αρχή και την έφτασα πάλι μέχρι τέλος. Έβαλα και την γυναίκα στο παιχνίδι. Μπορώ να πω ότι παραδόξως της άρεσε σαν σειρά. Σίγουρα δεν είναι από κάποιες που θα σε αφήσουν με ανοιχτό το στόμα, αλλά δεν είναι και παντελώς αδιάφορη. Και η δική μου προσωπική άποψη παραμένει ίδια. Το σύμπαν του Halo προσφέρει πολλές δυνατότητες και θα μπορούσαν τα πράγματα να είναι πολύ καλύτερα. Ωστόσο έφτιαξαν ένα μέτριο σενάριο, έφεραν άγνωστους ηθοποιούς οι οποίοι κάποιοι είναι απλά καλοί κάποιοι άλλοι μέτριοι. Με αφορμή την σειρά ξεκίνησα πάλι να παίζω τα παιχνίδια και συνειδητοποιώ ότι δεν θα μπορούσαν να ακολουθήσουν το σενάριο ακριβώς. Τουλάχιστον τα πρώτα 2 games που έχω τελειώσει μέχρι τώρα, έχουν τόσο πολύ δράση και οι σεναριακές αλλαγές είναι πάρα πολύ λίγες. Αυτό δικαιολογεί την εντελώς διαφορετικό σενάριο που είναι βασισμένο απλά στους χαρακτήρες και έχει προσθέσει μερικούς ακόμα για να γεμίσει. Λοιπόν και εγώ θα ήθελα κάτι πολύ καλύτερο, αλλά οι σειρές δεν φτιάχνονται αποκλειστικά για τους fans των games που έχουν πολλές παραπάνω προσδοκίες, αλλά για το ευρύ κοινό όπου θα την θεωρήσει μια καλή σειρά. Ένα πράγμα που θα έλεγα ότι δεν με απογοήτευσε καθόλου είναι στο τεχνικό κομμάτι. Τα cgi για μένα ήταν παραπάνω από καλά ειδικά για σειρά. Επιπλέον δεν με έκανε να βαρεθώ. Δεν θυμάμαι καμία στιγμή να κρατάω το κεφάλι όπως για παράδειγμα το θυμάμαι στο Andor. Κάτι που δεν κατάλαβα: Spoiler Η Μακί πως ζει;
KilliK Δημοσ. 19 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2024 εκανε καλα νουμερα, αλλα η Paramount εχει σοβαρα οικονομικα προβληματα. Και επειδη ειναι και ακριβη παραγωγη, δεν 8α μπορουσε να την διατηρησει. ισως παει στην Αμαζον.
manolis940 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, KilliK είπε ισως παει στην Αμαζον. Μακάρι να πάει HBO. Η Amazon είναι hit or miss Όπως καταλαβαίνουμε φυσικά αυτό ανακοινώνεται μήνες μετά του τέλους της 2ης Season, οπότε όπως καταλαβαίνουμε ότι όπου και να πάει, καλό 2030. Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2024 από manolis940
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2024 Άντε να κλείνουν οι πολλοί σιγά σιγά..Φτάσαμε να έχουμε 500 συνδρομητικά.
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2024 Ας ελπίσουμε να γίνει για να δούμε επιτέλους κάτι σωστό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα