Προς το περιεχόμενο

Senua’s Saga: Hellblade II [PC]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το DLSS2 και το frame gen είναι πολύ καλά πάντως. Έβαλα DLSS Quality+FG και δεν καταλαβαίνω προβλήματα στην εικόνα. Με σκέτο DLAA είναι θεόβαρυ πάντως. πέφτει και από τα 50 fps.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 263
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

4 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

@{TDi}Dj2k..infc

Κατι παρομοιο με το πρωτο που ουσιαστικα επρεπε να τα βρεις μονο σου 

The game makes the combat look extremely simple in the beginning because it doesn't explain it to you much, so you are left with experimentation and discovery to find out what you can truly do with it.

Aμα ισχύει μεγάλη βλακεία, γιατί δεν μπορείς να μάθεις τα combos, ειδικά όταν το game δεν σε αφήνει να τραβήξεις σπαθί εκτος combat. Θα περιμένω το combo list. :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω διαβαζω για αορατους τοιχους που δεν σε αφηνουν να βγεις εκτος πορειας,το combat ειναι ενα πολυ μικρο μερος και στην ουσια βλεπεις μονο cutscenes και προχωρας.

Δλδ καμμια ουσιαστικη εξελιξη απο το 1ο,σαν να γυρισαμε πισω στον χρονο με καλυτερα γραφικα αυτη την φορα..

Επεξ/σία από optimus prime

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε 9900Κ με 4070ti super όλα στοκ με uv, σε 1440p παίζει στα ~50 μέσο όρο με DLAA χωρίς FG όλα στο high. Στο πρώτο τα post process effects καθάριζαν αρκετά την εικόνα εδώ δεν βλέπω κάτι συνταρακτικό εκ πρώτης όψεως αν το βάλω στο low. Με DLSS Q χωρίς FG πάει καρφί στα 73 fps (έχω 75άρι monitor) με ~95% GPU usage. Μην αναβαθμίσετε χεράτα τα dll του DLSS, ειδικά στο FG αν βάλετε το 3.7.0 βγάζει τρελά artifacts. Αφήστε την έκδοση 3.5.1.0 που έχει για παν ενδεχόμενο.

Πάντως εμένα το FG μου έχει θέμα. Δοκιμάστε να γυρίστε γρήγορα την κάμερα και προσέξτε το περίγραμμα της Senua, εμένα μου εμφανίζει αρκετά artifacts. DLSS Q μόνο και όλα καλά.

Επεξ/σία από iazriel

7 minutes ago, iazriel said:

Πάντως εμένα το FG μου έχει θέμα. Δοκιμάστε να γυρίστε γρήγορα την κάμερα και προσέξτε το περίγραμμα της Senua, εμένα μου εμφανίζει αρκετά artifacts. DLSS Q μόνο και όλα καλά.

Δεν εχει να κανει με το FG, και χωρις DLSS FG θα δεις artifacts αν γυρισεις πολυ γρηγορα την καμερα. Ειναι προβλημα του Motion Blur/Depth of Field του παιχνιδιου.

• Like 1

10 λεπτά πριν, john2gr είπε

Δεν εχει να κανει με το FG, και χωρις DLSS FG θα δεις artifacts αν γυρισεις πολυ γρηγορα την καμερα. Ειναι προβλημα του Motion Blur/Depth of Field του παιχνιδιου.

Συμφωνώ, περισσότερο λέω για artifacts που βγάζουν μάτι και ενοχλούν ακόμα και από απόσταση. Μόλις βγάζω το FG στρώνει πάρα πολύ.

Ανατριχιλα ο ηχος , οπωσδηποτε βαλτε ακουστικα , ειδικα αν εχετε αξιολογο πακετο ηχου θα ειναι οτι καλυτερο εχετε ξανακουσει σε game . 

Τρομερο το opening τα πρωτα 45 λεπτα που επαιξα.  Ατμοσφαιρα ,animation , τεχνικος τομεας αριστος . Το combat ειναι πολυ satisfied και κινηματογραφικο , οι κινησεις εχουν πολυ βαρος . Ελπιζω να συνεχισει ετσι καθολη την διαρκεια του παιχνιδιου 

• Like 7

Έχει recap για το πρώτο παιχνίδι ή πρέπει να ψάξω στο youtube; Φοβάμαι μην φάω κάποιο σποιλερ.

H Senua δεν ξεχνιέται σαν χαρακτήρας αλλά πέρασαν πολλά χρόνια απο το 1ο και δεν θυμάμαι το τέλος.. 

2 minutes ago, psof said:

Έχει recap για το πρώτο παιχνίδι ή πρέπει να ψάξω στο youtube; Φοβάμαι μην φάω κάποιο σποιλερ.

H Senua δεν ξεχνιέται σαν χαρακτήρας αλλά πέρασαν πολλά χρόνια απο το 1ο και δεν θυμάμαι το τέλος.. 

Eχει αλλα καλυτερα θα ελεγα ενα recap στο youtube , γιατι ουσιαστικα αφηγείται μονο στο recap χωρις εικονα 

• Thanks 2

1 hour ago, iazriel said:

Συμφωνώ, περισσότερο λέω για artifacts που βγάζουν μάτι και ενοχλούν ακόμα και από απόσταση. Μόλις βγάζω το FG στρώνει πάρα πολύ.

Μπες "Graphics -> Accessibility" και βαλε το Motion Blur στο "0". Δεν θα εχεις μετα καθολου artifacts με DLSS 3 Frame Generation οσο γρηγορα και να γυρνας την καμερα.

• Like 2
  • Thanks 1

14 λεπτά πριν, psof είπε

Έχουν ανεβάσει από την ninja theory recap για το 1ο

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...