xavier Δημοσ. 25 Μαϊου Share Δημοσ. 25 Μαϊου Στις 21/5/2024 στις 5:34 ΜΜ, firepc είπε Το τελείωσα 6 ώρες game και χωρίς τα cut scenes δεν μένει και πολύ gameplay. Αλλά νταξ, δεν επιλέγεις ενα τέτοιο παιχνίδι για το gameplay του Οι γρίφοι ήταν απλά περατζάδα Η μάχη τπτ σπουδαίο, δυο επιθέσεις μια κανονικη, μια δυνατή, parry/άμυνα και αποφυγή Οι μαύρες μπάρες δεν με ενόχλησαν γτ έτσι κι αλλιώς το game ήταν σαν μια μεγάλη ταινία Αν είστε φαν του πρώτου, σίγουρα θα σας ικανοποιήσει, αν και πιστεύω οτι το 1 ήταν καλύτερο μια απο τα ιδια και απο εμενα, απλά και εγω θεωρω το πρωτο καλυτερο και στα puzzles του και στην μαχη του. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr Aris Δημοσ. 25 Μαϊου Share Δημοσ. 25 Μαϊου 1 ώρα πριν, xtrmsnpr είπε Μια χαρά μπορούσες να πεθάνεις σε μάχη ενώ προσπαθούσες να την βγάλεις. Αν σε κύκλωναν οι εχθροί και δε προλάβαινες να βγάλεις άμυνα ή να αποφύγεις τα χτυπήματα, έφευγες. Ειδικά με κάτι μεγάλους εχθρούς, 3 τέτοιους μαζί σε ρήμαζαν. Ναι είχε δυσκολία που την άλλαζες on the fly όποτε ήθελες. Από default την έχει στο αυτόματο. Μη γράφετε ότι θέλετε! Spoiler Έχω φτάσει στο τερματισμό που γίνεται τις πνας από εχθρούς, η κατάρα ή ότι ήταν αυτό κάθε φορά που πέθαινα είχε φτάσει στο αυτί.... Δεν έχω φάει κανένα Spoiler για το παιχνίδι. Τα έδωσα όλα, άμα πέθαινα ξανά από την αρχή 😳........ Το παιχνιδι έλεγε φτάνει 🤣 όχι εγώ εκεί, βέβαια οποίος έχει τελειώσει ξέρει τη κατάληξη 🤣 Μακάρι να είχαν κάτι αντίστοιχο αν και δε θα το τρωγε κάνεις 😔 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 25 Μαϊου Share Δημοσ. 25 Μαϊου (επεξεργασμένο) Σαν λίγο απότομα δεν τελειώνει; Spoiler γιατί αναφέρουν έναν ακόμη γίγαντα, αλλά στο τέλος πολεμάς με τον Γκοδι και τέλος. Ή κάτι δεν κατάλαβα; Επεξ/σία 25 Μαϊου από just_a_dude Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Μαϊου Share Δημοσ. 25 Μαϊου 3 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Μη γράφετε ότι θέλετε! Aμα έγραφα ότι ήθελα μάλλον θα είχα φάει ban χρονια τώρα. Έκανα λάθος, μπορείς να πεθάνεις σε δυο σημεία, σε εκείνο με την φωτιά και σε εκείνο με το σκοτάδι. Μέσα στην μάχη δεν μπορείς να πεθάνεις, μονο άμα θες και μονο στην τελευταία που είναι scripted. Όταν πέφτει στα τέσσερα, no pun intended, άμα mash τα κουμπιά ξανασηκώνεται, άμα δεν τότε σε κάνουν finisher. Όπως επίσης το rot, ήταν πρόλογος, μονο και μονο για να σου ανεβάσει το άγχος των encounters. Έπαιξες το game μετά από ποσα χρονια για πρώτη φορα και έγινες ειδικός?! Τέλος, υπάρχει τεράστιο combo list που δεν αναφέρεται πουθενά στο game. So there you go! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psof Δημοσ. 26 Μαϊου Share Δημοσ. 26 Μαϊου 4 ώρες πριν, just_a_dude είπε Σαν λίγο απότομα δεν τελειώνει; Απόκρυψη περιεχομένων γιατί αναφέρουν έναν ακόμη γίγαντα, αλλά στο τέλος πολεμάς με τον Γκοδι και τέλος. Ή κάτι δεν κατάλαβα; Spoiler Δεν υπήρχε τελευταίος γίγαντας γι αυτό και δεν τον είδαμε ποτέ. Ελεγε ψέματα ότι υπήρχε γιατί γούσταρε που τον χρειάζονταν οι άνρθωποί του για να "επιβιώσουν". Οι θυσίες που έκανε ήταν για το τίποτα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 26 Μαϊου Share Δημοσ. 26 Μαϊου Τέλος και από μένα το παιχνίδι. Να πω ότι έπαιξα στο SeriesX στα 30fps σε Oled TV. Δεν ήταν ενοχλητικά τα 30fps, αλλά θα προτιμούσα να υπήρχε έστω επιλογή για 40. Σε γενικές γραμμές εντυπωσιακός οπτικοακουστικός τομέας. Πολύ καλό για άλλη μια φορά voice acting στην Senua(και φανταστικό facial animation ειδικά στα cutscenes) και λιγότεροι πιο απλοί γρίφοι από το πρώτο παιχνίδι, αλλά στο gameplay κομμάτι πάσχει δυστηχώς όπως και στην ιστορία που προσωπικά την βρήκα κατώτερη από το πρώτο παιχνίδι, ειδικά στα τελευταία chapters. Μου άρεσε που οι μάχες ήταν 1V1(δεν υπήρχε όμως κάποια βελτίωση/προσθήκη σε αυτές). Τέλος μου άρεσε και η υποστήριξη Ελληνικών, και οι μαύρες μπάρες δεν με ενόχλησαν, αλλά θα προτιμούσα να μην ήταν υποχρεωτικές. Εχει Chapter Select για όποιον θέλει να μαζέψει τα lorestones ή να βρει τα hidden faces, δεν έχει όμως κάποιο άλλο replay value πέραν από αυτό(στο τέλος ξεκλειδώνεις διαφορετικό narrator). Το προτείνω μέσω gamepass ή σε μειωμένη τιμή. 7/10 4 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 30 Μαϊου Share Δημοσ. 30 Μαϊου Τελος και απο εμενα , το παιχνιδι στο δασος ειναι ολα τα λεφτα ,οτι καλυτερο εχει υπαρξει απο γραφικα. Spoiler 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 30 Μαϊου Share Δημοσ. 30 Μαϊου 28 minutes ago, akoinonitos said: Τελος και απο εμενα , το παιχνιδι στο δασος ειναι ολα τα λεφτα ,οτι καλυτερο εχει υπαρξει απο γραφικα. Reveal hidden contents Ο Θεός να το κάνει δάσος! 😂 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 30 Μαϊου Share Δημοσ. 30 Μαϊου 5 ώρες πριν, seithan είπε Ο Θεός να το κάνει δάσος! 😂 Έχει amd γι' αυτό... Με nvidia φαίνονται κανονικά όλα τα δέντρα. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 31 Μαϊου Share Δημοσ. 31 Μαϊου παίζει να το έχουμε τερματίσει όλοι αλλά βγήκε patch https://www.dsogaming.com/patches/senuas-saga-hellblade-2-may-31st-patch-released-detailed/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr Aris Δημοσ. 31 Μαϊου Share Δημοσ. 31 Μαϊου Μάλλον θα το τελειώσω στις 12 ώρες εγώ γιατί έχω μαμηθει στο screenshot 🤣 Το θέμα είναι ότι οι hdr fotos που ήθελα για επιφάνεια εργασίας, τα windows δεν τις βλέπουν όταν είναι σε φάκελο και να γίνετε παρουσιαση τυχαία κάθε 1 λεπτό, μόνο μία σταθερή 🤣🤣🤣🤣 οπότε με μαμησε κανονικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 31 Μαϊου Share Δημοσ. 31 Μαϊου 39 λεπτά πριν, just_a_dude είπε παίζει να το έχουμε τερματίσει όλοι Σε xbox+pc gamepass, το 11% το έχουν τελειώσει ως τώρα 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 31 Μαϊου Share Δημοσ. 31 Μαϊου 1 λεπτό πριν, Fulgore είπε Σε xbox+pc gamepass, το 11% το έχουν τελειώσει ως τώρα εννοώ από εμάς εδώ που μιλάμε για το game 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 31 Μαϊου Share Δημοσ. 31 Μαϊου (επεξεργασμένο) Δεκτό, αλλά δεν ξέρω αν οι περισσότεροι που γράφουν το έχουν ολοκληρώσει το παιχνίδι. Επεξ/σία 31 Μαϊου από Fulgore 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr Aris Δημοσ. 1 Ιουνίου Share Δημοσ. 1 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Τέλος και από μένα αν και θα κάνω άλλο ένα playthrough σε 16/9 Ωραία εμπειρία, Προς το τέλος νομίζω οι devs φλεξάρουν 👀🤣 με την unreal και το τι μπορούν να κάνουν σε εικόνα ήχο γενικότερα. Αν η οθόνη σας έχει επιλογή εικόνας για σινεμά κτλ βάλτε τη, του ταιριάζει γάντι. Το παιχνίδι τώρα σα gameplay είναι παρόμοιο με το πρώτο, με τη προσθήκη κάποιων npc, γρίφους 👀, Conan Το hellblade 2 είχε γρίφους? μιλάς με γρίφους γέροντα 🤣🤣. Υπάρχει και ντοκουμέντο για τη συζήτηση σοφού γέροντα, πίσω, και Conan, μπροστά, η έκφραση του Conan περιγράφει τι θα ζήσετε με τους γρίφους Spoiler Τουλάχιστο δε με κούρασε η τόση απλότητα, έκανα αρκετές φορές κάτι αντίθετο από το προφανές, ώστε οι φωνές να έχουν ένα νόημα που λένε τα δικά τους. Του δίνω ένα ελαφρυντικό λόγο ψύχωσης, ίσως να νιώθει έτσι κάποιος με ψύχωση, να μη μπορεί να δώσει λύση ακόμη και στα πιο απλά πράγματα. Focus. Οι μάχες μου άρεσαν πολύ, αλλά θα ήθελα να είχε και boss fights όπως το πρώτο, έχει άλλα ουσιαστικά μόνο ένα. Τώρα αντε με το καλό να βγει και ένα open world με τέτοια εικόνα αλλά να μπορείς να πας παντού και να ψάξεις τα πάντα Έλα μωρή Bethesda βγάλε το elder scrolls 6 με τέτοια εικόνα να τους πάρεις και τα σωβρακα Επεξ/σία 1 Ιουνίου από Mr Aris 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα