Mr Aris Δημοσ. 24 Μαΐου 2024 Δημοσ. 24 Μαΐου 2024 1 ώρα πριν, just_a_dude είπε Παραδόξως συμφωνώ μαζί του για το post-processing. Έβαλα τα commands που βγάζουν το post processing και όντως τα textures είναι πιο καθαρά αλλά έχει ένα πιο game-y look. Ενώ με το post processing μοιάζει πιο πολύ με pre-rendered ταινία. Βρίστε με αν θέλετε αλλά το επανέφερα το post-processing χαχα Μετά τη μάχη με τα ντρόιγκαρ βάλτε με και εμένα στο fan club. Μια χαρά είναι οι μάχες τελικά, απλά ίσως στην αρχή αρχή ήταν κάπως παρόμοιες μεταξύ τους. Όσο προχωράς έχει διαφορετικά finishers και animations των εχθρών κτλ. Λίγο μου έμεινε ακόμη, πως θα παίξουμε άλλο game μετά από αυτό; χαχα. Έπαιξα λίγο Forbidden West που δεν μπορείς να πεις ότι έχει κακά visuals αλλά μου φαίνεται απλά παιχνίδι. Τα animations, face rendering, κτλ. Αλλά με τον ήχο έχω πάθει πλάκα. Στις μάχες είναι λες και ο ήχος έρχεται παντού γύρω σου. Υ.Γ. Αυτό το game μου υπενθύμισε το πόσο πολύ πρέπει να πάρω OLED monitor. Άσε έβαλα το πρωί ένα άλλο game και ξενέρωσα από τη ζωή μου 🤣🤣. Έχω μαμηθει να πατάω το κουμπί στο χειριστήριο του xbox για screenshots, για χρήση στην επιφάνεια εργασίας 🤣🤣 7 λεπτά πριν, john2gr είπε Καταρχην, το pop-in στο γρασιδι κανει ΜΠΑΜ. Σε πολλα σημεια βγαζει ματι. Τωρα αν το DF για τους δικους του λογους δεν το βλεπει... well... να ελεγξουν τα ματακια τους. Το ιδιο ισχυει για τις βλακειες που προσπαθουν να δικαιολογησουν με το Chromatic Aberration και το Film Grain για το "soft image". Με τα τοσα post-process effects και την χαμηλη αναλυση στις κονσολες, το παιχνιδι δειχνει μια θολουρα. Και δεν μπορω να φανταστω εναν που δεν θελει τετοια crisp γραφικα και προτιμαει το να βλεπει λες και εχει μυωπια. Δεν έχω δει κάποιο θέμα με το γρασίδι 👀 δεν έχει και πολύ γρασίδι βασικά 🤣 1
nikos5800 Δημοσ. 24 Μαΐου 2024 Δημοσ. 24 Μαΐου 2024 18 ώρες πριν, noFEARgr είπε Τα γραφικα ειναι μακραν οτι καλυτερο εχουν δει οι τωρινες κονσολες Αυτό και το Alan wake 2 1
enable_your_mind Δημοσ. 24 Μαΐου 2024 Δημοσ. 24 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) Πως το τελειωσατε στις 5.5 ωρες απορω πραγματικα.. Ειμαι στις 8 και δεν εχει τελειωσει ακομα...Μακραν απο τις καλυτερες εμπειριες gaming για μενα.. Ασυλληπτο οτι εχουν καταφερει . το πρωτο το αγαπησα.. αυτο απλα ξεπερασε καθε προσδοκια Επεξ/σία 24 Μαΐου 2024 από enable_your_mind
psof Δημοσ. 24 Μαΐου 2024 Δημοσ. 24 Μαΐου 2024 5.5 ώρες κάνουν αυτοί που απλα τρέχουν μπροστά χωρίς να ψάχνουν για secrets ή να κοιτούν τα απίστευτα visuals ενώ συγχρόνως παίζουν στο easy/normal τις μάχες έχοντας 2-3 deaths συνολικά στο παιχνίδι. 8 ώρες περίπου είναι το παιχνίδι στο hard απολαμβάνοντας κάθε chapter και περιοχή με την ησυχία σου. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2024 Έπαιξα κάμια ώρα, μου αρέσει περισσότερο απ' ότι περίμενα. Αν το παίξεις σερί μέχρι τον τερματισμό με τα ακουστικά παίζει να χαζέψεις στο τέλος Γραφικά σκίζει η UE 5, HDR πολύ καλό, ήχος δυνατός και εκεί που έπαθα πλάκα είναι οι μάχες, κυριολεκτικά νιώθεις τα χτυπήματα και την άμυνα. 4
Arkin Δημοσ. 24 Μαΐου 2024 Δημοσ. 24 Μαΐου 2024 To parry/recoil ηταν εξαιρετικο και στο πρωτο παιχνιδι ενιωθες οταν εκανες parry τον αντιπαλο. Μαζι με τον ηχο τα τεραστια ατου του gameplay του.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Μαΐου 2024 Δημοσ. 24 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, psof είπε ενώ συγχρόνως παίζουν στο easy/normal τις μάχες έχοντας 2-3 deaths συνολικά στο παιχνίδι. Δεν ξέρω άμα ισχύει σε αυτό το game, αλλα στο πρώτο δεν μπορούσες να πεθάνεις, άμα δεν ήθελες, ασχέτως την δυσκολία, βασικά είχε δυσκολία δεν θυμάμαι καν. Μονο σε ένα σημείο μπορούσες να πεθάνεις με τις φωτιές. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2024 από {TDi}Dj2k..infc
just_a_dude Δημοσ. 24 Μαΐου 2024 Δημοσ. 24 Μαΐου 2024 Όσο παίζεις γίνεται καλύτερο, απλά στην αρχή είναι αρκετά αργό και αυτό ίσως αποθαρρύνει μερικούς, ειδικά στο GP που μπορείς πιο εύκολα να παρατήσεις ένα game αφού δεν το έχεις πληρώσει. Εγώ ένα 8/10 θα βάλω. Θα έβαζα και πιο πάνω αλλά οι γρίφοι είναι τραγικοί. 1
Mr Aris Δημοσ. 25 Μαΐου 2024 Δημοσ. 25 Μαΐου 2024 2 ώρες πριν, just_a_dude είπε Όσο παίζεις γίνεται καλύτερο, απλά στην αρχή είναι αρκετά αργό και αυτό ίσως αποθαρρύνει μερικούς, ειδικά στο GP που μπορείς πιο εύκολα να παρατήσεις ένα game αφού δεν το έχεις πληρώσει. Εγώ ένα 8/10 θα βάλω. Θα έβαζα και πιο πάνω αλλά οι γρίφοι είναι τραγικοί. Μέχρι στιγμής όντως οι γρίφοι είναι, το λιγότερο, κατώτεροι του πρώτου, καλά ούτε το πρώτο είχε κάτι το συγκλονιστικό σε γρίφους αλλά σίγουρα όχι όπως αυτό. Ελπίζω σε κάτι πιο ενδιαφέρον αργότερα. Και ελπίζω να μη συμφωνήσω μαζί σου στο τραγικοί 🤣 1
just_a_dude Δημοσ. 25 Μαΐου 2024 Δημοσ. 25 Μαΐου 2024 11 λεπτά πριν, Mr Aris είπε Μέχρι στιγμής όντως οι γρίφοι είναι, το λιγότερο, κατώτεροι του πρώτου, καλά ούτε το πρώτο είχε κάτι το συγκλονιστικό σε γρίφους αλλά σίγουρα όχι όπως αυτό. Ελπίζω σε κάτι πιο ενδιαφέρον αργότερα. Και ελπίζω να μη συμφωνήσω μαζί σου στο τραγικοί 🤣 Όσο προχωράς γίνονται χειρότεροι. Βασικά δεν είναι καν γρίφοι, δεν σκέφτεσαι καν.
Mr Aris Δημοσ. 25 Μαΐου 2024 Δημοσ. 25 Μαΐου 2024 Άνετα βάζανε σε διαφημιστικό για oled όλο το μέρος , άντε γειά 🤓 Spoiler 3
akoinonitos Δημοσ. 25 Μαΐου 2024 Δημοσ. 25 Μαΐου 2024 56 λεπτά πριν, Mr Aris είπε Άνετα βάζανε σε διαφημιστικό για oled όλο το μέρος , άντε γειά 🤓 Απόκρυψη περιεχομένων το εχω κρατησει και εγω αυτο 3 1
firepc Δημοσ. 25 Μαΐου 2024 Δημοσ. 25 Μαΐου 2024 Για μένα το μεγαλύτερο θετικό του H2 είναι οτι έχει πολύ καλή ροή Ναι, είναι 6 ώρες max, αλλά δεν βαριέσαι ούτε λεπτό
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Μαΐου 2024 Δημοσ. 25 Μαΐου 2024 19 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Δεν ξέρω άμα ισχύει σε αυτό το game, αλλα στο πρώτο δεν μπορούσες να πεθάνεις, άμα δεν ήθελες, ασχέτως την δυσκολία, βασικά είχε δυσκολία δεν θυμάμαι καν. Μονο σε ένα σημείο μπορούσες να πεθάνεις με τις φωτιές. Μια χαρά μπορούσες να πεθάνεις σε μάχη ενώ προσπαθούσες να την βγάλεις. Αν σε κύκλωναν οι εχθροί και δε προλάβαινες να βγάλεις άμυνα ή να αποφύγεις τα χτυπήματα, έφευγες. Ειδικά με κάτι μεγάλους εχθρούς, 3 τέτοιους μαζί σε ρήμαζαν. Ναι είχε δυσκολία που την άλλαζες on the fly όποτε ήθελες. Από default την έχει στο αυτόματο. Μη γράφετε ότι θέλετε! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα