Προς το περιεχόμενο

Senua’s Saga: Hellblade II [PC]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτο που βλεπω να συμβαινει ειναι οτι για το παιχνιδι για καποιο λογο ειχε δημιουργηθει η σκεψη οτι θα ειναι το επομενο God of War  και θα εχει διαρκεια 30 ωρες.. Ειναι ενα sequel που δειχνει ανωτερο σε ολους τους τομεις.. καλυτερη μαχη .. ακομα πιο ιδιαιτερη ατμοσφαιρα , καλα για γραφικα και ηχο δεν χρειαζεται να ειπωθει.. εχει πλεον και npc και αρα ακομα πιο διαφορετικη διαδραση απο τη μοναχικοτητα του πρωτου.. Εμενα μου κανει εντυπωση που παρα πολλα reviews ειχαν αποθεωσει το πρωτο και εδω δινουν πολυ χαμηλοτερο βαθμο..

Δεν ειδα ομως και το ιδιο για το God of war και μετα το Rangaroκ που ειναι ο ορισμος ενα ανανεωμενο sequel σε σχεση με το προηγουμενο παιχνιδι.. Εκει ειχε ακομα καλυτερη βαθμολογια απο το προηγουμενο ( σαν sequel) , κατι που δεν συμβενει τωρα με το hellblade..

Τα παιχνιδια πρεπει να τα κρινουμε για αυτο που ειναι και οχι για αυτο που θα θελαμε να ειναι.. το μονο σωστο παραπονο για εμενα  ειναι η διαρκεια αλλα και παλι δεν το εκρυψαν οτι θα ειναι τοσο , και ουτε υποσχεθηκαν κατι που δεν ισχυει...

Επεξ/σία από enable_your_mind
  • Like 6
  • Thanks 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 263
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

48 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

Technically είπαν 8 ώρες αν δεν κάνω λάθος.

Έβγαλα chromatic aberration και τα σχετικά και είναι λες και ανέβασα setting στα textures χαχα

8 ωρες ειναι το 100% competition 

https://howlongtobeat.com/game/72854

• Like 1

Το τελείωσα και εγώ. Μου πήρε λίγο λιγοτερο απο 8 ώρες αλλά έψαξα και βρήκα σχεδόν όλα τα secret totems και δεντρακια με τις ιστορίες, lore και μύθους και σε πολλά σημεία καθόμουν και χάζευα τα απίστευτα visuals. Εγώ το κατευχαριστήθηκα και η διάρκεια μου φάνηκε μια χαρά για ένα τόσο story driven παιχνίδι.

Απο θέμα γραφικών, ήχου και voice acting το παιχνίδι είναι άριστο. Τελεία και παύλα. Κορυφή. Μου άρεσαν πάρα πολύ και οι καινούργιοι χαρακτήρες και σε αρκετά σημεία μου θύμισε τις πρώτες απίστευτες σεζόν του Vikings οπού ήταν πολύ πιο character based και απλό στην μορφή του. 

Αν έχετε gamepass είναι καθαρά must play. Βάλτε το για ένα μήνα και θα βγείτε κερδισμένοι ακόμη κι αν δεν σας αρέσει το Hellblade 2. Δεν χρειάζεται περαιτέρω συζήτηση.

Μακάρι η Ninja theory να έφτιαξε ένα καλούπι απο αυτό το παιχνίδι έτσι ώστε να μπορέσει να βγάλει περισσότερα Hellblade πολύ πιο γρήγορα. Δεν χρειάζεται βελτίωση στα γραφικά και στον ήχο για τα επόμενα 5-10 χρόνια. Απλά να φτιάξουν ιστορίες μέσα απο του άπειρους Σκανδιναδικούς μύθους και να επικεντρωθούν στους γρίφους και το action κομμάτι.

• Like 7
  • Thanks 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μολις τελειωσα την μαχη με τους Draugar . Tι ανατριχιλα ηταν αυτη ... 

Το sountrack , η ατμοσφαιρα που αν εισαι λατρης της Σκανδιναβικης/βικινγκ κουλτουρας σου σηκωνεται η τριχα κυριολεκτικα . Οπως και το combat , μπορει σε καποιους να φαινεται απλοικο αλλα καιρο ειχα να πωρωθω ετσι ( btw εβλεπα βιντεακι στο youtube απο την ιδια μαχη και ο τυπος ειχε τελειως διαφορετικα finishers απο μενα ) 

1,5 ωρα με το παιχνιδι και ειναι σε ολα καλυτερο απο το πρωτο . Πιστευω οτι χαραμιζεται η ninja theory με την microsoft, με την sony κατα την γνωμη μου θα ειχε καλυτερη ανταπόκριση 

Επεξ/σία από noFEARgr
  • Like 8

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έπος μέχρι στιγμής, είναι σα τα δισκάκια αναφοράς, ήχος ταινίας, σοκ μιλάμε, έχει να με αφήσει τόσο μ@λακα ο τεχνικός τομέας από.... 🤔 μάλλον κανένα άλλο παιχνίδι δε μου έχει κάνει τόση εντύπωση.

Πρώτη φορά που όλα τα βλακωφιλτρα 🤣 τα άφησα ενεργά, θεωρώ ότι αν καθαρίσει η εικόνα από αυτά θα χάσει κάπως η ατμόσφαιρα, εκτός από Motion, ούτε που το είδα πως είναι πριν ξεκινήσει το παιχνίδι έφυγε άκλαυτο 🤣. Dlaa και τα μυαλά στα κάγκελα. 

Ένα μοντ παρακαλώ για το dragons dogma 2 με τέτοια γραφικά και ήχο, να πάω στη πόλη να πιάνω 4 Frame τη βδομάδα 🤣🤣

Το παιχνίδι σε γραφικά και ήχο είναι πραγματικά αλλού, και το πρώτο είχε καλά γραφικά και πολύ ωραίο ήχο αλλά εδώ το τερμάτισαν, 

Θα το πάω 2 ώρες τη μέρα να με κρατήσει λίγο παραπάνω 😋

Εμπειρία που πρέπει να ζήσεις για να τη διηγηθείς στις επόμενες γενιές 🤣 βασικά και το πρώτο  μου άρεσε πάρα πολύ και αυτό φαίνεται καλύτερο στα πάντα για την ώρα 

Επεξ/σία από Mr Aris
  • Like 4

Ο ήχος είμαι απίστευτη πωρωση. Είναι το μισό game πραγματικά. Σε κάποιες φάσεις γύριζα και κοίταζα γιατί μου φάνηκε ότι ήχος ήρθε από το δωμάτιο χαχαχ

• Like 1

Αναφορά σε κείμενο

Μακάρι η Ninja theory να έφτιαξε ένα καλούπι απο αυτό το παιχνίδι έτσι ώστε να μπορέσει να βγάλει περισσότερα Hellblade πολύ πιο γρήγορα. Δεν χρειάζεται βελτίωση στα γραφικά και στον ήχο για τα επόμενα 5-10 χρόνια. Απλά να φτιάξουν ιστορίες μέσα απο του άπειρους Σκανδιναδικούς μύθους και να επικεντρωθούν στους γρίφους και το action κομμάτι.

oπως εγραψα και στο αλλο θεμα, λογικα θα τους παρει πιο γρηγορα να βγαλουν το επομενο, διοτι εχουν οπως σωστα λες ετοιμο το καλουπι. και μην ξεχναμε οτι υπηρξε και μεγαλη καθυστερηση λογω της πανδημιας.

εγω θελω το εντυπωσιακο οπτικοακουστικο επιπεδο παιχνιδιων οπως το ΗΒ2, να γινει επιτελους το στανταρ στην ψηφιακη διασκεδαση και οχι η εξαιρεση. και ειναι αιρετικο αυτο που θα πω, αλλα εδω θα παιξει μεγαλο ρολο η ΑΙ, η οποια θα επιταχυνει το ολο development pipeline. Μικροτερος χρονος αναπτυξης αλλα με ανωτερα οπτικα αποτελεσματα, θα αλλαξει ολο το gaming τοπιο.

• Like 1

Το παιχνίδι πραγματεύεται την ψύχωση και το κάνει με ένα συγκλονιστικό τρόπο, δεν είναι ένα fast food fps να περιμένουμε άπειρες συνέχειες. Νομίζω μερικοί δεν έχουν καταλάβει τι παίζουν... Τα γραφικά και ο ήχος είναι τα μέσα εμβάθυνσης, το να νιώσουμε τον εφιάλτη που ζουν οι άνθρωποι με ψύχωση και να κατανοήσουμε γενικότερα τα θέματα ψυχικής υγείας. Είναι ένα παιχνίδι ευαισθητοποίησης, κάτι που η εταιρία είχε παρουσιάσει και στο making of του πρώτου (υπήρχε βίντεο).

• Like 10
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το παιχνίδι είναι αριστούργημα στο τομέα των γραφικών, απίστευτη γεωμετρία, τίγκα στην γεωμετρία,τρομερή ποιότητα χαρακτήρων με τεράστιο polygon counts, αλλά αυτά είναι λογικά λόγω του ότι είναι το πρώτο current gen game για το χβοχ μετά από τόσα χρόνια+το παιχνίδι είναι φουλ γραμμικό,στο gameplay κομμάτι είναι πολύ απλό και θα έλεγα πάλι καλά που δεν κρατάει πάνω απο 6 ώρες για να το τερματίσεις,νομίζω θα γινόταν πολύ κουραστικό,το story του πολύ καλό.

Γραφικά:10/10

Story:8/10

Gameplay:6/10

Overall:8/10

Επεξ/σία από nikos5800
  • Like 4
  • Haha 1

Το πρώτο το τερμάτισα, δεν ξετρελάθηκα προσωπικά αλλά καταλαβαίνω τι άρεσε. Στο 2 απ' ότι διαβάζω παίρνεις μια πολύ καλή εμπειρία ήχου και εικόνας διάρκειας 5-6 ωρών.

Τελικά αξίζει να αφαιρεθούν οι μαύρες μπάρες ή όχι ; Διαβάζω ότι αν παίζεις σε 42άρα TV για παράδειγμα καλό είναι να τις αφήσεις για την ''κινηματογραφική'' αίσθηση, απ' την άλλη είμαι και 'γω της άποψης ότι το παιχνίδι δεν είναι ταινία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το game είναι μια φθηνή αντιγραφή του Dear Esther 😂

@Psycho_Warhead τις αφαίρεσα αλλά η 4090 με dlaa έχει πάει για ύπνο με όλα τα καλούδια της (FG)..Κατεμε αξίζει όμως 

Επεξ/σία από Sprou

31 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Το πρώτο το τερμάτισα, δεν ξετρελάθηκα προσωπικά αλλά καταλαβαίνω τι άρεσε. Στο 2 απ' ότι διαβάζω παίρνεις μια πολύ καλή εμπειρία ήχου και εικόνας διάρκειας 5-6 ωρών.

Τελικά αξίζει να αφαιρεθούν οι μαύρες μπάρες ή όχι ; Διαβάζω ότι αν παίζεις σε 42άρα TV για παράδειγμα καλό είναι να τις αφήσεις για την ''κινηματογραφική'' αίσθηση, απ' την άλλη είμαι και 'γω της άποψης ότι το παιχνίδι δεν είναι ταινία.

Παίξε 30 λεπτακια, μετά πέρνα το engine που αφαιρεί χαζόφιλτρα και 21:9, προσωπικά δε θέλω να παίξω σε 16:9 μετά το 21:9, αλλά είμαι σε 65αρα,το παιχνίδι είναι για τέτοιο κάδρο τέλος 😋

39 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Τελικά αξίζει να αφαιρεθούν οι μαύρες μπάρες ή όχι ;

To game είναι τόσο μικρό που δεν θα σε πειράξει

Σαν μια μεγάλη ταινία βασικά

37 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Το καλό με τις 42" είναι ότι και να βάλεις uw έχεις ακόμα αρκετό μέγεθος για να το απολαύσεις. Εγώ όταν θα κάτσω να το πιάσω, θα το αφήσω έτσι μόνο και μόνο για το fov.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...